Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenmuren isoleren tegen geluid? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenmuren isoleren tegen geluid. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenmuren isoleren tegen geluid

Binnenmuren isoleren tegen geluid

Wij willen een slaapkamer van 15 m2 isoleren voor geluid. Het betreft 3 muren( niet de buitenmuur). Op 1 muur zit een radiator. Een uitdaging is de slaapkamer deur die dan ook meteen aangepast dient te worden( andere kant openslaan o.i.d. ) ivm verdikking muur agv isolatie. De breedte van de muren zijn resp. : 4,70m/4,70m en 3,30m Alle muren zijn 2,50 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte of een isolatieprijs per m2 en de vraag of jullie ook de deur(kozijn) kunnen omzetten. Ik ben woensdag en weekend gehele dag bereikbaar. De overige dagen tussen 12.00 en 13:00 uur.

Vloer en muurisolatie vrijstaande woning

Over enkele maanden krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Dit huis is gebouwd in 1974 en kan wel wat extra isolatie gebruiken. Graag ontvangen we een offerte voor het isoleren van de spouwmuur en de vloer. De kruipruimte is bereikbaar via de kelder. De binnenmuren willen we nog laten stucen dus mogelijk kan de spouwmuur ook vanuit binnen geïsoleerd worden. Zie voor de afmetingen de bijgevoegde plattegronden. Graag ontvangen we ook een toelichting op welke materialen er gebruikt gaan worden zodat we appels met appels kunnen vergelijken.

Schelpenisolatie spuiten in de kruipruimte

Ik wilde graag weten wat het isoleren van mijn kruipruimte met schelpen kost. Afmetingen zijn 10 x 5 meter. De grond is verzakt, het is vochtig maar het staat geen water. Je kan er makkelijk in staan. Ik heb last van een muffe lucht in de keukenkastjes en optrekkend vocht op de binnenmuren.

Muur van gipsplaten isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de gipsplaten binnenmuren op de zolder (tegen geluid). Wij hadden daar 2 kamers gecreëerd door middel van het plaatsen van gipsplaten maar er ontbreekt isolatie. Daarna moet er ook weer overheen gestuukt worden. Het gaat om ongeveer 30 m².

Garage isoleren

Ik wil graag mijn graag mijn garage laten isoleren met Xella Multipor. De blokken kunnen verlijmd worden aan de binnenmuren, een afwerking is niet nodig. Het betreft een nieuwbouw halfsteens garage. Zie de bijlage voor de bouwtekening van de garage (zie pagina 17, betreft BNR. 19). Het doel is om het vocht en de temperatuur beter te te kunnen reguleren in de garage. Optioneel ontvang ik ook graag een offerte voor isolatie met peerplaten plus OSB platen.

Binnenmuren isoleren

Het zijn muren van 2 slaapkamers 1 steens muur. Het is 17,5 m2 samen. Alleen aan de binnenzijde isoleren tegen vocht en kou.

Isoleren van binnenmuren en plafond

De woonkamer moet voorzien worden van voorzetwanden met isolatie. De muren zijn halfsteens baksteen. Hiertegen moeten SLS balken dikte 12cm, met 12 cm isolatiewol, met OSB-plaat er op en daar overheen gipsplaten. Het muuroppervlak is 35 m2. Ook het plafond moet geïsoleerd worden met isolatiewol en gipsplaten, 40 m2.

Op de 4e etage van ons appartement ...

Op de 4e etage van ons appartement willen wij de muren isoleren. Tegen de binnenmuren dient een houten frame te worden geplaatst. Dat op te vullen met isolatiemateriaal (vochtwerend). Als wand gipsplaten of indien mogelijk schrootjes te gebruiken. Probleem is nu het plaatsen van kasten tegen de muren. Hierachter ontstaat schimmelvorming. Verder willen wij in een van onze slaapkamers, aangezien het plafond op 3 meter hoogte zit, een extra ruimte creeeren op ca. 2 meter hoogte met een nader te bepalen diepte. Of dit constructietechnisch mogelijk is, dient te worden geinventariseerd.