Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen muur isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen muur isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen muur isoleren

Isoleren buitenmuur aan de binnenkant

Ik wil graag een betonnen buitenmuur (die veel kou doorlaat) van mijn woning aan de binnenkant laten isoleren door middel van gipsplaten. De muur is 5 bij 2,55 meter.

Betonnen muur isoleren

Graag wil ik een betonnen muur van 20 m2, 6 meter hoog en 3.30 meter breed, met nog niet geïsoleerde spouw binnen, laten isoleren. Het gaat over een muur zonder kozijnen of andere elementen. Aan de bovenkant moet er een aansluiting gemaakt worden met de rand van een plat dak met bitumen dakbekleding.

Geluidsisolatie in huis aanbrengen

Onlangs heb ik een twee onder een kap woning gekocht, gebouwd eind jaren zeventig met een betonnen constructie. De vloeren lopen door tussen beide woningen, waardoor je voetstappen hoort, schuifelen met stoelen en stofzuigen. Maar met name de slaapkamers zijn enorm gehorig. Ik vraag me af of er wel een dubbele muur is gebouwd tussen de woningen. Zodra de baby bij de buren begint te huilen word je wakker. Het klinkt enorm door. Heel vervelend en het tast echt het woongenot aan. Op mijn bovenverdieping ligt een laminaatvloer. Bij de buren vermoed ik ook, maar dat weet ik niet zeker. Ik zou de muren van twee slaapkamers die aan de buren grenzen willen laten isoleren, maar zoek advies over de juiste oplossing en iemand die het kan uitvoeren. De muren (ongeveer 15 vierkante meter) zelf zijn recht toe recht aan en bevatten in iedere slaapkamer een dubbel stopcontact. Voor de rest geen leidingen van water of cv, ramen of andere aansluitingen.

Geluidsisolatie aanbrengen in een muziekkamer

Ik wil graag geluidsisolatie laten aanbrengen in een muziekkamer van 395 x 235 cm. Er is daar een tussenmuur en een betonnen muur van 395 cm. Verder is er een raam en een deur. Ik laat de klus hier graag even inmeten en krijg dan graag uw advies over de beste aanpak en een prijsopgave.

Geluidsisolatie aan laten brengen

Wij willen graag onze huiskamer muur van 9 meter lang en 2.5 meter hoog laten isoleren in verband met geluidsoverlast van de aangrenzende huiskamer van onze buren. Hun tv hang aan onze gedeelde muur en dat dreunt zo enorm door dat wij onze eigen tv harder moeten zetten. De tussen muur is een enkele betonnen muur.

Kamer geluiddicht isoleren

Ik heb veel last van het geluid van de buren. Naar mijn weten zit er slechts een betonnen muur tussen ons. De muur is 2.30 bij 3.70 meter. Er moet rekening gehouden worden met verwarmingsbuizen en een werkkast. Ik zou graag met iemand in contact komen die voor mij de muur kan isoleren.

Vocht door een koudebrug oplossen

In onze woning is sprake van een koudebrug, waardoor vochtproblemen ontstaan. Ik ben op zoek naar een specialist die een oplossing voor dit probleem kan bieden. Situatieschets: kozijnen met dubbel glas - massieve betonnen muur, massief betonnen pilaar en dan weer kozijnen met glas. Het stuk muur tussen de kozijnen en de pilaar wordt zeer vochtig met heftige schimmel vorming, probleem lijkt ontstaan, nadat huis geïsoleerd is met EPS korrels in de spouwmuren. De vochtproblemen ontstaan dus op de plekken waar geen sprake is van geïsoleerde wanden.

Wand geluiddicht isoleren

Ik wil graag een wand laten isoleren in verband met geluidsoverlast van de buren. Het betreft een vlakke wand van 2,60 meter hoog en 7,15 meter lang. Het is nu enkel een betonnen muur welke gestuukt is. Waarschijnlijk moet hier een soort isolatiemateriaal op geplaatst worden en daarna dit weer afwerken met stucwerk. Graag advies over de mogelijkheden en een indicatie van de kosten.

Geluidsisolatie in huis aanbrengen

We willen geluidsisolatie bij de tussenmuren naar de buren. Het gaat om 2x een muur van 3,50 bij 2,60 meter. Eventueel ook beneden, die muur is 7,50 x 2,60 meter. Het zijn betonnen muren.

Slaapkamer isoleren

Tegen de slaapkamerwand is een trap van de buren en wc. Ook minimaliseren van contactgeluiden vanuit hun keuken, scherp geluid van stoelen. De kamer is ongeveer 16 m2, 1 muur naar de buren. Heb schriftelijke info aangevraagd maar wil graag ook telefonisch benaderd worden voor advies en overleg. Kan je een betonnen muur van buiten af isoleren? En anders op een andere manier isoleren.