Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beneden verdieping isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beneden verdieping isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beneden verdieping isoleren

Beneden verdieping isoleren

De vloer van onze eerste verdieping heeft een houten vloer. Het plafond van de begane grond willen wij hierom graag isoleren. Daarna zal het plafond strak afgewerkt moeten worden. De oppervlakte is 90 m2.

Zitkuil isoleren en sleuven frezen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er moet een zitkuil in de woonkamer van ongeveer 4 x 7 x 0,20 opgevuld worden. Dit willen we geïsoleerd hebben. Hierin en in de rest van de beneden verdieping moeten sleuven voor de vloerverwarming gefreesd worden, vloerverwarming gelegd en een afdekvloer gelegd worden. De totale oppervlakte is ongeveer 100 m2. Graag een gespecificeerde offerte omdat we nog niet weten of het frezen, de vloerverwarming en de afwerkvloer door ons zelf wordt gedaan. M.n. het opvullen moet zo snel mogelijk gebeuren. CV-leiding heb ik zelf die door de grond moet gaan.

Voorzetwand met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering) woonkamer wanden, totaal 32,8 m2 geisoleerd Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een oude woning, wanden moeten worden voorzien van voorzetwanden met isolatie. Het is in de woonkamer op de beneden verdieping.

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Ik wil graag iets doen aan geluidsisolatie van onze buren. Het gaat om de slaapkamer op de 1e verdieping en de woonkamer. Het is een (particuliere) huurwoning. De woning is van de jaren 1970 met houten vloeren. Ook als de buren beneden iets doen, is het boven te horen. De buren hebben een uitbouw, misschien dat die het geluid doorgeeft? De muur van de slaapkamermuur is 3 meter breed. En beneden is de muur van de woonkamer 10 meter. Ik ben op zoek naar een voordelige maar ook simpele, goed werkende oplossing. Wat zijn de opties en prijzen?

Geluidsoverlast verminderen

Ik woon in een hoekwoning waar wij veel geluidsoverdracht hebben van het huis van de buren. Volgens mij is de tussenmuur een spouwmuur en er is ongeveer 10 jaar geleden door de vorige bewoners een voorzetwand geplaatst. Ik ben benieuwd wat er gedaan kan worden aan de geluidsoverlast. Het gaat hier om de beneden en 1e verdieping van de woning. Voorbeelden: - Gedreun van geloop in de woonkamer van de buren; - Televisie is goed te horen; - Praten op harde toon is heel goed te horen, normale toon is ook te horen ; - Deuren, traplopen etc.; Ik hoor graag wat eventueel mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Kruipruimte isoleren tegen vocht

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken om de kruipruimte onder mijn huis te laten isoleren. In de kruipruimte staat regelmatig een laagje water of het is er vochtig. Mij is verteld dat het isoleren met schelpen een optie zou kunnen zijn, kunt u mij hier meer over vertellen? De beneden verdieping is ongeveer 5 x 15 meter groot.

Verouderde spouwmuurisolatie vervangen

Uit onze spouwmuren moet verouderd isolatiemateriaal (glaswol) worden verwijderd. Het glaswol is naar beneden gezakt en houdt vocht vast. Het gaat om 23 m2. Zowel de voor- als achterkant en de begane grond en eerste verdieping. Er is geen achterom bij het huis. We willen daarna nieuwe isolatie erin hebben en advies over welk materiaal we het best kunnen gebruiken. Graag ontvang ik een offerte voor deze klus.

Op 1e verdieping van beneden-woonhuis 2 ...

Op 1e verdieping van beneden-woonhuis 2 ramen deels vervangen inclusief kozijnen en hergebruik van (op te knappen) glas-in-looddeel, alles dubbel glas. Met plaatsen van een lichtdicht scherm/ evt. rolgordijnconcept aan binnenzijde. Dit met als doel geluids-, thermische- en mogelijkheid tot lichtisolatie. Afhankelijk van kosten tzt rest van huis tevens isoleren voor succesvolle thermische isolatie.

onderkant beneden verdieping ...

onderkant beneden verdieping isoleren;gang en keukenvan beton totaal ong. 16 m2 woonkamer houten vloer ong. 45m2 [is nu met dunne oude isolatie geisoleerd]