Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Begane grondvloer isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: begane grondvloer isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: begane grondvloer isoleren

Begane grondvloer isoleren

Wij willen de begane grondvloer isoleren. Het is een houtenvloer met een kruipruimte eronder van ongeveer 35 cm hoog. Bij de voordeur is er 1 luik voor de gehele ruimte aanwezig. De afstand vanaf de straat naar de voordeur is ongeveer 6 meter. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden voor het isoleren.

Vloerverwarming installeren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken betreft een woning uit 1979 waarvan de begane grondvloer niet is geisoleerd.

Kruipruimte laten isoleren

Ik heb een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijg daarvan rond eind februari de sleutel. Ik wil de kruipruimte van de houten begane grondvloer graag laten isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m². De ruimte is droog en het is er niet erg hoog. Ik weet niet of alle delen goed bereikbaar zijn. Ik denk zelf aan isolatiekorrels maar sta open voor uw advies. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vloer van een oude woning isoleren

Op het energiecertificaat van de woning die we deze zomer kochten werd geadviseerd om de begane grondvloer te isoleren (zie bijgevoegd). Ik zou hiervoor graag offertes ontvangen met daarbij een schatting van de hoeveelheid energiekosten die hiermee te besparen zijn. Oppervlakte van de begane grond is ongeveer 150 m2. Het betreft hier wel een oude woning (~1890) dus een en ander zal wel bekeken moeten worden. Er zit wel iets van een kruipruimte, maar ik weet niet hoeveel m2 dat is.

Kruipruimte van schelpenisolatie voorzien

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het leveren en aanbrengen van schelpenisolatie. Omschrijving : - Afmeting woning: 4.50 x 9 meter; - Er is voldoende ventilatie in de kruipruimte aanwezig; - Hoogte kruipruimte 600 mm; - Geen grondwater aanwezig; - Begane grondvloer: houten balklaag. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag. Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Schelpenbed onder woning aanbrengen

Ik wil graag in de kruipruimte onder mijn woning schelpenisolatie laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 40 m². Er is PUR-isolatie tegen de onderzijde van de begane grondvloer gespoten. Het is vochtig in de kruipruimte en daarom is een schelpenbed noodzakelijk. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Het betreft hier een oud pand wat ...

Het betreft hier een oud pand wat na-geisoleerd dient te worden. De spouwmuren, de begane grondvloer en het dak. Verder dient ook de gevel gereinigd te worden en geimpregneerd.