Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes

Kantoorkamer ombouwen tot geluidstudio

Ik wil in ons kantoorgebouw een kamer ombouwen tot een opnamestudio. Ik vraag deze offerte aan omdat ik wil dat de muren en de deur in die kamer akoestisch geïsoleerd worden om zo overlast voor andere mensen in het gebouw te voorkomen. Graag vanuit binnen isoleren. Ik heb zelf een beetje zitten te kijken en ik denk dat glaswol of iets dergelijks het beste is, maar dit laat ik aan u over. Het gaat om de 11/12 m2. Het is bijna een vierkant, met nog een hoekje een soort uitbouwsel. Graag een prijs inclusief materialen, en exclusief materialen.

Akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes

Het betreft 3 ruimtes boven een podium/zaal waar gerepeteerd kan worden door muzikanten in Tilburg. Deze ruimtes zijn nieuw gebouwd maar hebben nog niet de juiste akoestiek. wij zijn opzoek naar de juiste oplossing hiervoor.

Geluidisolatie muren en plafond

Het gaat om isoleren van de muren (ongeveer 40 m2) van het trappenhuis vanuit buiten. Doel is geluid verminderen. Voorzet platen, met isolatieschuim en dempers. Het moet er mooi uit zien, ik vind het niet erg wat ruimte in te leveren. Hier meer info over de woning. Ik wil ook mijn plafond isoleren, weet niet of dat beter eerst kan dus graag advies. Het plafond wil ik ook akoestisch isoleren met dempers, het gaat om ongeveer 50 m2.

Het akoestisch isoleren van een plafond

Het gaat om een appartement 1e verdieping plafond woonkamer is 8 meter x 4,10 slaapkamer 2,40 x 4,00 gang 3,20x2,70 ongeveer 15cm ruimte voor akoestisch te isoleren.

Plafond isoleren

Ik ben een Jaren 30 woning aan het verbouwen. Daar blijven de plafonds bestaand en dus zitten. De vloeren zijn er wel uit. Nou wil ik graag om geluid te reduceren de plafonds akoestisch isoleren door tussen de balklagen in de boel vol te blazen met een isolatie die dus het beste past bij mijn wens. Dit moet op de vloer van de 1ste en vloer van de 2de. totaal ong. 60 m2.

Plafond van danszaal akoestisch isoleren

Wij willen graag de danszaal van onze sportschool laten isoleren. Dit gaat vooral over het plafond. Hier zitten alleen systeem plafond platen in waardoor er veel geluid doorheen komt. Tijdens de groepslessen die er worden gegeven komt er veel geluid door heen en dit willen we veranderen. Graag hoor ik jullie advies zo spoedig mogelijk. De lengte van de zaal is 10,5 meter, en breedte 10 meter.

Het isoleren van een plafond van een winkel

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van een winkel akoestisch- en brandwerend kan isoleren. Boven de winkel wordt een appartement ontwikkeld. De hoogte van het huidige plafonds is ongeveer 260 cm en heeft een oppervlakte van 100 m2. Het plafond is momenteel van hout.

Isoleren van betonnen plafond en afwerken

Betonnen plafond van nieuwbouw pand isoleren. Akoestisch doeleind en optisch mooier afgewerkt dan kale beton platen. 90m2. Lege ruimte, ligt geen vloer in nog, alleen muren zijn al geschilderd. Afplakken kan zelf voorbereid worden.

Plafond akoestisch isoleren

In verband met mijn werk met cliënten (privacy en storing) is de akoestiek belangrijk zover mogelijk te dempen van mijn gehuurde unit naar buiten maar zeker ook vanuit de buurman naast mijn kamer naar mijn kamer. De Units zijn gescheiden door stenen muren maar waarschijnlijk is er holle ruimte onder het systeemtegelplafond. Tegels zijn verschuifbaar. De ruimte is 20 m2 en afstand tussen bodem en plafond is 2,40 m. Graag een zo goedkoop mogelijke oplossing en iemand die het voor mij kan bevestigen. Er is geen isolatie verder aanwezig, waarschijnlijk. Wat gaat mij deze klus kosten? En is hiermee het geluidsoverlast opgelost? Ik zou graag iemand naar deze situatie laten kijken.

Dakisolatie tegen geluid

Het gaat om een plaatstalen dak op 3750 mm hoogte waar het te veel galmt. Dit is een werkplaats. Het dak is 200 m2. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 100 en 500 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Akoestisch isoleren