Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor nieuwbouw garage van binnenuit isoleren:

Nieuwbouw garage van binnenuit isoleren

Betreft een garage van een nieuwbouwwoning. Deze wil ik laten isoleren van binnenuit. Over het materiaal en de isolatiewaarde laat ik mij adviseren. Binnenmaat is circa 3 x 6 meter.
Onze klant uit Zwaag (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw garage van binnenuit isoleren uit heel Nederland:

Nieuwbouw notariswoning met garage

Willen graag offerte voor notariswoning met garage. Gisteren zijn wij naar de notaris geweest voor de erfpacht regeling dat nagekeken moet worden. Wij hebben een totaal plaatje nodig qua kosten voor de financiën. De kavel is eigendom van onze oude buren, tevens goede vrienden. Zij zijn bereid een stuk van de kavel af te staan aan ons zodat wij een woning erop kunnen bouwen. Het hoeft overigens niet per sé een notaris woning te worden, daar gaat wel onze voorkeur naar uit, maar het moet wel bij de woning van onze vrienden passen. Wat wij graag willen is een doorgroei woning, met beneden een slaapkamer en een kleine simpele badkamer. Boven 2 gelijke grote slaapkamers en eventueel een kleine badkamer. Aangebouwde garage zou niet met plat dak worden, maar zadeldak, zodat daar ook nog bergruimte is. De woning moet binnen 20 meter breedte, inclusief garage worden. Dus ongeveer 12/ 13 m breed met eens sluis van 2 meter en dan de garage. Het wordt laagbouw zonder souterrain. Eventueel, maar dit ligt eraan, zou er een stukje veranda komen. Graag zoveel mogelijk afgewerkt (inclusief architect), dus het hele traject van a tot z, zodat wij in principe de sleutel erin steken en kunnen beginnen met koken. Wij moeten wel binnen een budget blijven van € 450.000 en € 500.000.

Bungalow bouwen

Voor een nieuwbouw bungalow van 105 m2 en een verdieping van 35 m2 als mede een garage voor 1 a 2 autos heb ik een geschatte prijs opgave nodig voor een kosten raming van het project. Door middel van elektra opgewekt door zonnepanelen of zonnedakpannen verwarmd en koken ( gasloos). Geheel dient zelfvoorzienend te zijn qua energie Optioneel zwembad plaatsen. Compleet afgewerkt met 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 toilet.

Garage aan nieuwbouw woning

We willen graag aan onze (nog op te leveren) nieuwbouwwoning een garage laten plaatsen. Het betreft ca. 3*6 meter binnen maat. Plat dak, hoogte van het dak ca 2.9m (buitenzijde) Aan de achter-zijkant een loop deur met glas Aan de voorzijde 2 dichte openslaande deuren Er is nog geen fundering. Aan 1 zijkant zou 4,5 meter van de buitenmuur van de woning gebruikt mogen worden. Vloer en dak geïsoleerd, de rest doen we zelf. Vloer van beton Planning april 2021 We zijn erg benieuwd naar een kosten indicatie hiervoor.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Ik wil een woning laten bouwen. Kaveloppervlakte is 504 m2 en bouwoppervlakte is 123 m2. Lengte is 16,5 en breedte is 7,5. Wij dachten zelf om een woning te bouwen van 7,5 bij 13,5 of 14. Nokhoogte is tussen de 8-10 met een verplichte zadelkap. Qua indeling hebben wij 4 slaapkamers nodig en een stahoogte zolder. Dus 2 verdiepingen en een zolder. Afsluitend willen we ook de garage meenemen in de prijsberekening. Garage 36 m2 max. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van u.

Glad pleisterwerk 3 wanden en plafonds begane grond & tussenverdieping stucen + latex

Onze nieuwbouw woning wordt gebouwd en wij zouden deze bij oplevering willen laten stucen. Het gaat om de volgende zaken: Plafond begane grond (exclusief garage, technische ruimte) en tussenverdieping (exclusief badkamer) worden zonder afwerking opgeleverd. Onderzijde van de kanaalplaatvloeren vormen het plafond. Deze allen glad stucen en latex spuiten. Graag de kosten voor beide werkzaamheden apart specificeren op de offerte. Wanden alle wanden begane grond (exclusief garage, technische ruimte) en tussenverdieping (exclusief badkamer) worden behang klaar opgeleverd. De hoogte binnendeur kozijnen is 232 MM, dichtgezet met GIBO boven kozijn 280 MM. Wanden: ongeveer 225 m2, plafond: ongeveer 105 m2.

Doorgang woonkamer naar garage maken

Ik wil een doorgang maken van de woonkamer naar de garage. Het betreft een nieuwbouw woning met een betonnen binnenmuur en de garage is enkelsteens.

Sierbestrating aanleggen

Graag ontvang ik een prijs indicatie voor het aanleggen van straatwerk. Het ingevoerde adres is waar het werk na de zomer uitgevoerd moet worden (betreft nieuwbouw huis). In eerste instantie (en mogelijk laten meer. Oprit maatvoering 12,5 m x 3,60 m steentjes in Visgraat patroon OF Courtstones Terras onder Veranda natuursteen tegels (maatvoering 60x60 of 80x80) circa 7.00 m x 2,50 m Later (mogelijk gelijktijdig leggen alleen dat is nu nog niet bekend) minimaal 20-25m2 pad om het huis met extra terras circa 10-12m2. Stuk achter garage 5-10 m2. Eventueel nog ergens een extra terras in de tuin(met pad) Het kan zijn dat er een infultratiesysteem onder het pad of oprit komt, dit wil ik wel even kwijt. Voor nu alleen opgave terras onder veranda en oprit. Als u alle stenen kan leveren graag contact met mij opnemen omdat er toch wat afgestemd moet worden.

Tussendeur van de gang naar garage maken

In oktober of november wordt ons nieuwbouw huis opgeleverd en nu willen wij graag een deur van de garage naar de keuken laten maken. Het zal om een stompe deur gaan. Over het materiaal zijn we nog niet helemaal uit. Een uitsparing zal gemaakt moeten worden in het gewapende beton. Ik heb begrepen dat er geen latei nodig zal zijn. Garage isoleren doen we zelf als dat nodig is.

Nieuwbouw betonvloer primen en schilderen

Nieuwe betonvloer (dus in nieuwbouwwoning) in de garage willen we graag geprimed en geschilderd hebben (met epoxy). Het gaat om 18,8 m2.

Prefab woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren om een nieuwbouw prefab woning (sleutelklaar) van ongeveer 150 m2 met 3 slaapkamers boven en een garage te laten realiseren. Wij hebben een kavel op het oog en wij weten wat wij qua hypotheek kunnen krijgen, maar nu zijn wij aan het kijken of het haalbaar is voor ons. Wij willen een normale stijl voor het huis, geen exclusieve dingen of iets dergelijks. Graag grove prijsopgave.