Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor eps-chips in een kruipruimte storten:

EPS-chips in een kruipruimte storten

Ik ben als aannemer een woning aan het renoveren en heb nu alle vloeren beneden open liggen. De klant overweegt om nu ook de kruipruimte te laten isoleren met EPS isolatiechips. Het gaat om ongeveer 80 m² en een laagdikte van 250 mm. Ik ontvang hiervoor graag uw aanbieding. Het werk moet wel binnen 3 tot 4 weken worden uitgevoerd, omdat de vloeren nu open liggen.
Onze klant uit Zuidoostbeemster (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eps-chips in een kruipruimte storten uit heel Nederland:

Verbouwing

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een aantal werkzaamheden. * Verwijderen van draagmuur 6 meter breed 2.40 hoog. Hier zit een deuropening van 81 cm en een gedeelte van 1.32 cm dat een gipswand is. * plaatsen van een nieuwe groepenkast ongeveer 8 groepen, mantelbuizen+ kabels trekken doe ik zelf, gaat dus enkel om het plaatsen en aansluiten in de meterkast. * renovatie van de trap, het plaatsen van houten overzet treden, 13 treden. * aanbrengen trapleuning. * isolatie, EPS chips, van de kelder afmetingen 5.40 x 8. 00. * aanbrengen van sierpleister op muren ongeveer 170 m2. * Spackspuitwerk op het plafon ongeveer 75 m2. * plaatsen van hoge overzetplinten ongeveer 60 meter * isolatie van de spouwmuur, betreft hier een hoekhuis de oppervlakte van de buitenmuur zal rond de 50 m2 zijn. * isolatie van de zolder met de afmetingen 5.20 lang x 5.70 breed, schuin dak hoogste punt 2 meter

Ventilatie aanleggen in de kruipruimte

Ik heb een vochtprobleem in mijn halletje en kruipruimte. De voordeur tocht ook en er is sprake van condensvorming. De kruipruimte onlangs geïsoleerd met EPS chips, dit heeft al veel geholpen, maar nog niet aan de voorkant van de kruipruimte. Hier blijft het vochtig. Ik twijfel over het laten aanbrengen van ventilatie in de kruipruimte. Graag expertise/advies.

EPS-parels of isolatiechips in de kruipruimte

We willen in een oud huis de kruipruimte laten isoleren met EPS parels of isolatie chips. Het huis is 9,5 bij 10 meter groot. Dit is verdeeld in 4 kamers en een gang, onder 1 kamer zit een kelder dus in totaal gaat het om ongeveer 70 m2 kruipruimte. We vermoeden dat het vochtig is onder de vloer. De kruipruimte is ongeveer 30 a 40 cm hoog. Graag ontvang ik een offerte.

EPS-chips aanbrengen

Hi, I have 28 m2 that I want EPS chips blowen into. Say 35 cm deep, this is then 10 m3. Access is easy, what would this cost? Ik zou graag EPS chips laten aanbrengen in de kruipruimte. De ruimte is 28 m2 groot en ongeveer 35 cm diep.

Isolatiemateriaal in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag mijn vochtige kruipruimte laten isoleren. Het gaat om een oppervlakte van 55 m2. laagdikte ca. 35 cm EPS chips hoogte kruipruimte ca 50cm

Vloer met EPS-chips isoleren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het isoleren van de kruipruimte met EPS chips. De afstand vanaf de straat naar de voordeur is 7 meter. Het kruipluik zit 5 meter ver.

Bodemisolatie in de kruipruimte

Isolatie van kruipruimte van 50 m2, goed toegankelijk. Ofwel met 40 cm EPS chips (gerecycled) ofwel met laag schelpen met vergelijkbare isolatiewaarde (circa 2,5 rc)

Vloer met EPS-chips isoleren

Ongeveer 60 m2 isoleren met EPS chips. Alleen offerte van het materiaal en de levering. Zelf plaatsen.

Kruipruimte met EPS chips isoleren

De te isoleren bodem van onze kruipruimte is 70 m2. De hoogte is 50 cm. Het zijn waarschijnlijk drie compartimenten. We hebben een licht vochtige ruimte. Het luik is altijd vochtig. Wat zijn de totale kosten om deze ruimte te isoleren met 35 cm EPS chips inclusief arbeidsloon en btw. Gaarne gespecificeerd.

Vloerisolatie met EPS chips aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en aanbrengen van EPS chips in de kruipruimte. De ruimte is ongeveer 24 m2 groot. De afstand vanaf de stoeprand tot aan het luik in de woonkamer is 11 meter lang.