Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor herstellen van bestaand isolatiemateriaal aan het dak:

Herstellen van bestaand isolatiemateriaal aan het dak

Dak is geïsoleerd aan de binnenzijde en is afgewerkt met gips en stukwerk. Echter blijkt dat er de naden en randen van de isolatie niet goed zijn afgedicht. Hierdoor ontstaat condensatie. De gipsplaten met stukwerk moet er dus vanaf en bestaande isolatie moet aangeheeld en afgedicht worden. En daarna weer dichtgemaakt met gipsplaten en stukwerk. Plafond is makkelijk bij te komen. Behalve boven de trapgat. Het dak is ongeveer 70 m2.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van bestaand isolatiemateriaal aan het dak uit heel Nederland:

Buitenmuren van boerderij stucen en isoleren

Ik wil de buitenmuren van de boerderij laten stucen, en de scheuren in de muren laten herstellen met mogelijk isolatiemateriaal. Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Renoveren van buitenmuur

Bij een rukwind (en waarschijnlijk in combinatie met vorstschade) is de blinde muur aan de westzijde van ons huis (anno 1940) ontzet langs de rollaag tussen schoorsteen en dakgoot. Het buitenblad van de in 2014 met EPS-bolletjes volgespoten spouwmuur (ongeveer 45 m2) zal moeten worden afgebroken tot aan het platte dak van de aansluitende garage. De oude situatie herstellen (buitenblad opnieuw opbouwen met baksteen en de spouw vullen met isolatiemateriaal) lijkt - met het oog op optimale isolatie - niet de gewenste oplossing. Gaarne willen wij een isolatie-oplossing waarbij dikke PS-platen aan het binnenblad van de (oude) spouwmuur worden geplakt en waarbij aan de buitenzijde een stuclaag wordt aangebracht. Graag willen wij offertes voor de renovatie van onze buitenmuur, waarbij de kosten voor afbraak van het buitenblad en de vernieuwbouw apart worden gespecificeerd. Desgewenst stuur ik u eerst enkele foto's toe die ik maakte tijdens de renovatie in 2014 en recent van de schade aan de muur.

Dakisolatie en folie vervangen of herstellen

Wij wonen in een tussenwoning van 6 meter breed met een zadeldak. Ik heb de goten laten reinigen en Roofguard laten plaatsen. Ik begreep van de mensen die dat verzorgd hebben, dat ons dak een opknapbeurt nodig heeft. Het dak is geïsoleerd en voorzien van folie. Door vogels en ongedierte is het isolatiemateriaal kapot gemaakt en hier en daar staat het folie omhoog, waardoor er lekkage is. Er is mij geadviseerd om nieuw isolatiemateriaal en folie aan te brengen. Ik laat het dak hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk of vervanging.

Plafond herstellen en stucen na waterschade

Wij hebben een lekkage gehad in de badkamer en hierdoor is het plafond de woonkamer kapot gegaan. Het plafond moet hersteld worden 9-12 m2. - Gipslaten er uit; - Oude isolatie er uit; - Nieuwe isolatie er in; - Opnieuw dichtmaken; - Stucen zodat het bij de rest aansluit. Om de klus even kort samen te vatten: bij ongeveer 12m2 plafond moet het isolatiemateriaal en gipsplaten vervangen worden. Daarnaast moet het plafond gestuukt worden, dit is ongeveer 100 m2.

Plat dak van een aanbouw laten herstellen

Wij hebben ruim 10 jaar geleden een aanbouw aan onze woning laten maken met een plat dak. We hadden onlangs lekkage en die is inmiddels verholpen. Er is gebleken dat er vermoedelijk al langere tijd water onder de dakbedekking van de aanbouw is gelopen, van onder het schuine pannendak dat daaraan grenst. Wat er nu moet gebeuren is het volgende: - ongeveer de helft van de randafwerking, een zinken kraal van ongeveer 6 meter, moet worden verwijderd - 8 tot 9 m² dakbedekking moet worden verwijderd - hieronder moet isolatiemateriaal en aangetast dakbeschot worden verwijderd, eveneens ongeveer 8 tot 9 m² - de dampremmende laag moet hersteld worden en daarna een nieuwe afschotlaag, isolatie en dakbedekking. - een hemelwaterafvoer moet worden ingeplakt en 6 meter dakrand aangebracht - de zinken randafdekking met kraal moet indien mogelijk herplaatst worden en anders vervangen, het betreft 6 meter. Let op: het betreft herstel van de helft van een plat dak, de omvang van de schade is waarschijnlijk niet groter dan benoemd maar er moet aangeheeld worden aan het deel van het dak dat nog in goede staat is. Ik werk vrijdags thuis en kan op die dag de klus even met u ter plaatse bespreken.

Hemelwaterafvoer herstellen en plafond herstellen

Wij hebben in onze bijkeuken van 1,2 x 2,5 meter lekkage via het platte dak, doordat er een scheurtje zit in een hemelwaterafvoer. We hebben nu schade aan het verlaagd plafond en het isolatiemateriaal daarboven. We laten de afvoerpijp graag snel herstellen en ontvangen bovendien uw offerte voor de verzekering voor het overige herstelwerk.

Plafond van berging herstellen na hagelbui en lekkage

Tijdens een hagelbui is het golfplaten dak van 3 x 4 meter van mijn berging beschadigd. Het betreft een huurwoning en de schade aan de buitenzijde wordt daarom door de verhuurder hersteld. Er is door de regenbui echter ook schade ontstaan aan het plafond aan de binnenzijde, en hiervoor wil ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering. Het gaat om houten delen, gipsplaten en isolatiemateriaal. Ik laat dit graag even bekijken en een offerte maken.

Waterschade aan plafond herstellen

Ik heb veel waterschade aan mijn plafond van 2 x 3 meter. De plafondplaten en het isolatiemateriaal zijn kapotgegaan en moeten hersteld worden. Daarna moet het plafond weer geschilderd en afgekit worden.

Isoleren en stuken van oude buitenmuren

Ik wil aan de buitenzijde van mijn woning onderhoud laten verzorgen. Er zijn enkele muren met oud stucwerk, die ik wil laten herstellen. Daarna moet er als het mogelijk is isolatiemateriaal worden geplaatst en daarop een nieuwe laag stucwerk. Het gaat op een binnenplaatsje om twee gevels van de bijkeuken en nog een gevel van de woning zelf. In totaal schat ik dat het om 50 m² gaat. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Vogelwering plaatsen en isolatiemateriaal herstellen

Wij wonen in een tussenwoning, waar onder de dakrand door vogels nesten worden gemaakt. Daarbij wordt de PUR isolatie kapot gemaakt. Wij willen dit laten herstellen en vogelschroot laten plaatsen. Het gaat om een dakgoot aan de voor- en achterzijde van 5 meter lang. Aan de achterzijde is de hele goot bereikbaar vanaf een balkon, aan de voorzijde met een langere ladder.