Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Zaandam of directe omgeving.

1162 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, schuur geluiddicht isoleren tot 0 dB, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, muurisolatie om geluid te dempen, platte dak van mijn schuur isoleren, ruimte isoleren, geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes, thermisch isoleren van voor- en achtergevel, thermische muurisolatie, geluidsisolatie aanbrengen, isoleren van plafond en optie houten kozijn vervangen, geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Zaandam:

Herstellen van bestaand isolatiemateriaal aan het dak

Dak is geïsoleerd aan de binnenzijde en is afgewerkt met gips en stukwerk. Echter blijkt dat er de naden en randen van de isolatie niet goed zijn afgedicht. Hierdoor ontstaat condensatie. De gipsplaten met stukwerk moet er dus vanaf en bestaande isolatie moet aangeheeld en afgedicht worden. En daarna weer dichtgemaakt met gipsplaten en stukwerk. Plafond is makkelijk bij te komen. Behalve boven de trapgat. Het dak is ongeveer 70 m2.

Keuken isoleren

Wij bewonen een jaren ´30 benedenwoning waar wij veel geluidsoverlast ervaren van de houten vloer van de bovenburen. De holle tussenruimte van ons plafond en de vloer van de bovenburen is daarbij een grote boosdoener. Wij ervaren geluidhinder door het gehele huis. Woonkamer, keuken, slaap en badkamer. Wij vragen graag eerst een offerte aan om de ruimte in de keuken te isoleren om te ervaren of dit het gewenste resultaat biedt. De woning heeft totaal een woonoppervlak van 75 m2 waarvan de keuken 6 m2 betreft.

Kruipruimte vullen met schelpen

We willen onze kruipruimte laten vullen met schelpen. Oppervlakte is circa 50 m2, we willen graag een gemiddelde laagdikte van 30 cm en denken dus circa 15 m3 aan isolatieschelpen nodig te hebben. De kruipruimte is ongeveer 70 cm.

Plafond verlagen en geluiddicht isoleren

Het slaapkamerplafond verlagen en daartussen isoleren wegens irritant stampvoetgeluid van de bovenbuur. Het betreft ongeveer 11 m2 (zie plattegrond op funda) Het is een huis uit 1936 met een houten en gestuct plafond.

Schelpenlaag in de kruipruimte aan laten brengen

Onze woning heeft ongeveer 55 m2 kruipruimte. We zouden die graag een laag schelpen geven ter isolatie.

Isolatie aanbrengen onder een houten vloer

Ik woon in een eengezinswoning uit bouwjaar 1910 met houten vloeren. De beganegrondvloer van ongeveer 54 m² is niet geïsoleerd. We willen graag in gesprek met een vakman over de juiste isolatie van de vloer. Er is een kruipruimte met een hoogte van minstens 50 tot 60 cm onder de balken. We krijgen graag advies en een offerte.

Zwevend monteren van isolatie plafond en wanden in werkplaats

Ik wil in een oude werkplaats goed geïsoleerde wanden en plafond laten aanbrengen. Voor warmte en geluid. De afmeting is circa 5 x 8 meter. Belangrijk is dat het plafond goed geïsoleerd wordt tegen geluid, daarom de isolatie zwevend aanbrengen. De wanden kunnen bijvoorbeeld gewoon van Metalstud met isolatiefoam bijvoorbeeld worden geïsoleerd. Er moeten een aantal leidingen worden aangepast waaronder elektra, water en afvoerpijpen. Uitvoering: het moet uiterlijk september zijn afgerond.

Dakisolatie aan de buiten- of binnenkant aanbrengen

Ik wil graag mijn dak laten isoleren. Het vloeroppervlakte is 45 m2. Graag offertes en advies of dat aan de binnen- of buitenkant het beste is. Het betreft een schuin pannendak.

Schuin dak van isolatie voorzien

Ik wil graag mijn schuine dak laten isoleren. Graag advies en offertes.

Zand uit de kruipruimte laten verwijderen

Ik wil graag mijn vloer laten isoleren, echter is de kruipruimte net niet diep genoeg. Het is nu 40-50cm en het zou minimaal 50cm moeten zijn. Graag zou ik dus zand willen laten verwijderen uit het kruipruim. Het oppervlak is ongeveer 40m2 en het kruipruim zou ,afhankelijk van de prijs, 50-70cm die moeten worden. Halverwege het kruipruim zit een balk. Graag uw beste prijs hiervoor.

Kruipruimte vullen met schelpen

Er staat ongeveer 10 centimeter water in de kruipruimte. Hoogte van de kruipruimte is ongeveer 75 centimeter. Lengte en breedte van het huis is 8 x 6 meter.

Schelpen als isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Vanwege vocht en schimmelvorming onder mijn woning, denk ik dat een isolatielaag door middel van schelpen bij mij een goede oplossing kan zijn. Het betreft een vloeroppervlak van ongeveer 5 x 8 meter en daarbij een aanbouw van 3 x 4 meter.

Isoleren van de kruipruimte / vloer

Het betreft het isoleren van de vloer/ kruipruimte. Dit willen wij alleen met het materiaal Tonzon. De afmetingen zijn: Woonkamer en gang: 5 bij 8 meter Aanbouw en keuken: 5 bij 2.10 meter

Vloerisolatie in kruipruimte aanbrengen

Offerte voor isolatie van benedenvloer, in kruipruimte. Afm. Ongeveer 5 x 10 m.

Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isolatie aanbrengen bij een hoekwoning uit 1973 door een erkend bedrijf. Muur van 13 bij 5,5 meter, zijmuur. Voorzijde en achterzijde: 6 meter breed en 5 meter hoog, ramen moeten hier nog vanaf. Het gaat om het bakstenen gedeelte.

Isoleren zolder/schimmel weren

Sinds vorig jaar is mijn zolder geheel dicht gemaakt (vloer), waardoor ik nu veel schimmel op de binnenwanden van de zolder heb, de temperatuur is ook een stuk kouder geworden hierdoor. Ellendig want ik heb al mijn kleding etc van zolder moeten halen. Mijn woning is een oude woning uit ongeveer 1897.

Zolder van binnenuit isoleren

Wij willen graag dat het dak van onze zolder volledig geisoleerd wordt. Ons dak heeft aan een kant een schuine zijde en aan de andere kant een gedeelte met een dakkapel. Zolder is ongeveer 6x6.

Geluidsisolatie binnenmuren fermacell

Ik wil graag z.s.m. 2 binnenmuren door een erkend vakbedrijf laten voorzien van geluidsisolatie Fermacell. Het gaat om een tussenwoning, oppervlakte van de muren circa 20 m2.

Betreft een vrijstaande ...

Betreft een vrijstaande bungalow. Eerst dient de grond onder de vloer te worden uitgegraven en verwijderd. Dan kan namenlijk de loodgieter aan het werk. Nadat dit gedaan is kan de vloer geisoleerd worden door middel van opspuiting. Het gaat om ongeveer 120 m2. De uitgegraven grond willen we deels hergebruiken voor het verhogen van de pad. We zouden graag 2 verschillende offerte/prijsindicatie willen ontvangen. A: uitvoeren van de uitgraaf werkzaamheden; B: aanbrengen van de vloerisolatie (incl materiaal). Alvast bedankt.