Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor wand isoleren tegen geluidsoverlast:

Wand isoleren tegen geluidsoverlast

We willen de tussenmuur met de buren isoleren in verband met geluidsoverlast (met name van de kinderen die huilen, roepen etc). Het is een woning uit 1906, enkel steens muren. Het gaat om de muur in de slaapkamer van 4,5 meter breed, 2,70 meter hoog. Graag na het isoleren ook stucen.
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wand isoleren tegen geluidsoverlast uit heel Nederland:

Buitengevel isoleren

Het betreft de zijgevel en een kleine uitbouw, in totaal ongeveer 55 m2. De buitenmuur is in slechte conditie, de voegen liggen er bijna overal uit. De huidige spouw is 5 cm en vuil dus voor ons een optie om uitwendig te isoleren. We willen een totaal pakket inclusief het weer op kleur brengen van de wand na het aanbrengen van de isolatie. Wij denken aan spuitkurk maar laten ons graag informeren over mogelijke alternatieven. Wij krijgen 01-07-2020 de sleutel en willen er graag 01-09-2020 intrekken, dus graag deze werkzaamheden voor 01-09-2020 uitvoeren.

Tegen geluid isoleren van betonnen wand tussen twee woningen

We hebben een dunne betonnen muur tussen de twee woningen inzitten waardoor we last hebben van contact geluid. De muur is ongeveer 15m2 en het is een 18cm dikke muur. Wij zien graag een offerte tegemoet voor een goede oplossing, u bent natuurlijk ook hartelijk welkom om de situatie ter plekke te bekijken.

Geluidsisolatie aanbrengen in de woonkamer

Oude hoekwoning (bj +/-1905) waarvan ik de woonkamer graag wil isoleren tegen burengeluid. Het gaat om 1 wand van 2,30 meter hoog en 5,5 lang.

Wand bekleden met zink

Het is een wand die nu met houten plankdelen is bekleed. Het hout is niet goed genoeg meer. Op het dat zit een rand die ook van zink is. Graag in dezelfde stijl. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Zink

Geluid isoleren wand tussen buren en mijn woning

Het gaat om een gestucte rechte muur. Aan de andere kant van deze muur wonen mijn buren en ik hoor geregeld de televisie/stemmen. Graag zou ik deze muur geïsoleerd hebben qua geluid.

Renovatie woning

We willen onze benedenverdieping isoleren, stucen en een nieuwe keuken plaatsen. We hebben een hoekwoning maar kunnen de spouwmuur niet isoleren. Ons is daarom geadviseerd om van binnen uit te isoleren. Ook zijn we op zoek naar mogelijkheden om onze open trap in de woning dicht te maken of op de eerste verdieping een wand te plaatsen, zodat we zo min mogelijk warmte naar boven verliezen. We zouden ook de kruipruimte nog willen/kunnen isoleren.

Het isoleren van de slaapkamer

Gaat om isoleren van woningscheidende wand in een oud huis (1910). Aan onze kant is reeds een voorzetwand gemaakt door de vorige bewoners maar zonder enige isolatie. aan de kant van de buren is (nog) geen voorzetwand en is ook minder ruimte. Wand is ca 4 m breed en 2,25 m hoog. Er is ook een schouw aan beide zijden. onze voorzetwand gaat net voor de schouw langs, daar is dus weinig tot geen ruimte voor extra isolatie, maar daar zit vermoedelijk ook niet het grootste akoestische probleem. We willen in beide woningen wat doen, zodat het effect is dat er tussen de beide slaapkamers (veel) minder geluidsoverdracht is.

Het isoleren van de buitengevel zonder spouw

De woning is gebouwd begin jaren 30, bakstenen muur met knipvoeg. Ongeveer 20 m². De spouw is dun om te isoleren, daarnaast is het niet mogelijk om hier een extra wand te plaatsen om te isoleren. ik nodig u graag uit om te kijken wat voor isolatiemogelijkheden hier te bedenken zijn en hiervoor een offerte uit te schrijven.

Isoleren van binnenmuur

Het gaat om een binnenmuur van ons huis uit ca 1960. De wand gaat over de begane grond en de eerste verdieping. Helaas is de wand heel dun en we horen te veel van ons buren. We vinden alleen het luchtgeluid vervelend, bijvoorbeeld hun gesprekken. We hebben in meerdere kamers last van hun geluid, maar het belangrijkste zal de isolatie van de woonkamer van een muur van ca 4 m breedte en 2.50 m hoogte zijn, maar het kan ook meer afhankelijk van prijs moeite. Nu ben ik benieuwd wat we nodig hebben om voldoende te isoleren, omdat het plafond en andere wanden waarschijnlijk ook geluid overdragen. Nu zou ik graag advies daarover krijgen wat er alles nodig is en wat plaatsen van een voorzetwand of isoleren van het plafond zal kosten.

Het tegen geluid isoleren van mijn wanden

Onze woning komt uit 1936 en is zeer gehorig. We horen bijv altijd de buurman praten, hoesten en tv kijken. We hopen op een goede geluidsisolatie van de wand. Het gaat om een wand van ongeveer 30 m2. Er zitten wel een aantal CV buizen tegen de muur aan ik weet niet of dit een probleem is bij plaatsing van een voorzetwand?

Partners

Partners van Casius