Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Uithoorn of directe omgeving.

484 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: kruipruimte met grondwater draineren, vloer isoleren d.m.v. PUR/PIR, of vloer zelfs geheel vervangen, dak isoleren, betonvloer isoleren, dakisolatie aanbrengen, schuin dak isoleren, dak isoleren, loods isoleren, dakisolatie aanbrengen, vloerisolatie plaatsen, vloerisolatie plaatsen, zolder isoleren, dakisolatie aanbrengen, hellend dakisolatie, dakisolatie aanbrengen, hellend dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Uithoorn:

Geluids- en thermische isolatie plaatsen

Het huis is uit 1967 met houten tussenvloeren bij de eerste en de tweede verdieping. De gezamenlijke vloer oppervlakte van de etages ligt rond de 80 m2, 2 x 40 meter. Vloeren en plafond zijn afgewerkt, we wonen er al enkele jaren. We willen graag geluids- en thermische isolatie. De gedachte is inspuiten met cellulose. Natuurlijk met liefst zo min mogelijk rommel maar dat lijkt onvermijdelijk, gaten in plafond lijkt beste mogelijkheid. Wij hebben interesse in een prijsopgave inclusief en exclusief afwerking van plafond.

Schelpen in kruipruimte uitbouw blazen

Kruipruimte uitbouw (15,82 m2) schelpen inblazen z.s.m.

Isoleren van vloer en plafond

Ik zoek een partij die mijn vloer op de eerste verdieping kan isoleren. Momenteel is alles zeer gehorig en trillen de lampen mee als iemand rondloopt op de eerste verdieping. Daarnaast wil ik dat het plafond op de eerste verdieping ook geïsoleerd wordt. Wat dakisolatie betreft gaat het om 46 m2 en wat de vloer betreft gaat het om 73 m2. De woning is goed bereikbaar.

Onderzijde betonnen vloer isoleren

Mijn woning is gebouwd in 1969 en heeft niet-geïsoleerde betonnen vloeren. De begane grond meet 900 x 650 cm en er zit daar een kruipruimte onder van ongeveer 1 meter diep. Ik wil de beganegrondvloer graag aan de onderzijde laten isoleren met PUR of een gelijkwaardig product. Ik maak graag een afspraak met een bedrijf dat hier ervaring mee heeft. Er moet eerst een inspectie plaatsvinden. Ik ontvang daarna graag uw advies en een prijsopgave.

Schelpen onder de vloer aanbrengen

Ik wil graag schelpisolatie onder de vloer. Het is er vochtig, dit komt mede door de slechte luchtcirculatie is mij verteld door de loodgieter. Het gaat om een ruimte van 8.50 bij 6 meter. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar en is op de ene plek hoger dan op de andere. Het varieert van 0.50 meter tot 1.50 meter. We willen ook graag extra ventilatie aan laten brengen (roosters).

Zolder isoleren en gipsplaten aanbrengen

Omdat er onlangs een dakkapel op zolder is geplaatst wil ik graag deze zijde van het dak laten isoleren met isolatiemateriaal en RK gipsplaten. De nokhoogte is 3.5 meter, 6 meter breed en een dakvlak van 3 meter.

Isoleren van kruipruimte/kelder

Wij hebben een kruipruimte onder onze vloer en die moet van onderuit geisoleerd worden. Het betreft echter een betonnen muur waarin eerst een gat geboord moet worden. Vloeroppervlakte is ongeveer 60 m2. Hoogte is 60cm.

Vloerisolatie

Wij zijn voornemens de woonkamervloer te isoleren. Woonkamer is 45 m2 en er ligt nu laminaat maar we zitten in de avond met koude voeten terwijl de CV op 23 graden staat. Graag willen we advies van een vakman en de mogelijkheden bespreken. Plus vervolgens offerte voor oplossing.

Wij wonen in een hoekhuis en willen de ...

Wij wonen in een hoekhuis en willen de buitenmuur laten isoleren.

Bekleden van de kapconstructie door het ...

Bekleden van de kapconstructie door het aanbrengen van regelwerk op houten dakbeschot, tussen het regelwerk isolatie voorzien van dampremmende laag en deze afwerken met 1 x enkele gipsplaat. Aftimmeren aansluitingen op balken. Aftimmeren nokaansluiting gipsplaten. Afwerken gipsplaten (eventueel schilderwerk in offerte verwerken). Ik zoek een timmerman. Het betreft allemaal schuine gedeeltes waarbij een deel van de balken absoluut zichtbaar moet blijven. 1 kamer van 20 m2, 1 kamer van 50 m2 en 1 kamer van 9 m2.