Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), geluidsisolatie, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Purmerend:

Het isoleren tegen geluid van een appartement

Het is de bedoeling dat er een zeer gehorige flat /enkel steens muur wordt geïsoleerd voor geluid. De muur 3.50 x 2.60, het plafond is ongeveer 3.20 x 3.50. Het gaat om een muur en een plafond tussen slaapkamer en badkamer toilet buren. De woning komt uit jaren 60.

Dak isoleren

Ik wil het dak laten isoleren. Het gaat om een hellend puntdak van 60 m2 ongeveer. Ik weet nog niet wat voor materiaal er gebruikt moet worden maar waarschijnlijk glaswol of pur.

Dakisolatie vervangen

Dak is gedeeltelijk binnen geïsoleerd. Dit is niet goed gedaan en moet vervangen worden. Dakpannen zijn oud en zitten haarscheurtjes in, hier moet naar gekeken worden en wellicht vervangen. Dakbeschot heeft veel kieren soms meer dan een cm breed, hier zal ook naar gekeken moeten worden en wellicht aangepakt. Het betreft een een oppervlakte rond de 50 m2.

Dakisolatie aanbrengen op een hellend dak

Het gaat om ongeveer 40 m2 hellend dak, dat ik graag wil laten isoleren. Er zit een dakkapel op. Het dak is via de zolder goed toegankelijk.

Vloerisolatie aanbrengen

Ik wil graag mijn vloer isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Kruipruimte uitvlakken en isoleren met schelpen

Kruipruimte onder gehele woning uitvlakken (is berg en dal) en isoleren met schelpen (staan plassen water in kruipruimte). Het huis heeft een begane grond oppervlakte van ongeveer 6.70 x 9.80 meter. Afstand tot 1e kruipruimte ongeveer 10 meter vanaf de weg. Er zijn 3 kruipruimtes, 2 gewone grote + 1 x kleine. Ik ben zeer geïnteresseerd in uw offerte voor deze klus.

Geluidsisolatie in de buitenmuur aanbrengen

Ik wil graag geluidsisolatie in de buitenmuur aanbrengen. Er zit wat oudere beglazing in, zo'n 15 jaar oud. Ik twijfel of dit komt door het oude glas, of de muren.

Schelpen in een kruipruimte aanbrengen

Kruipruimte isoleren met schelpen. Grootte van de kruipruimte 5 x 8 meter. De hoogte van de kruipruimte is 50 cm. Ligging is ongeveer 80 meter van de openbare weg. Kruipruimte is vrij van puin. Geen obstakels onder de vloer dan stadsverwarmingspijp en riolering/elektra kabels.

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

De grond in de kruipruimte is verzakt. Ik wil het laten ophogen tot er 50 cm. overblijft. Het is nu ongeveer 80 cm. De fundering ligt nu bloot. Eventueel ook isoleren. De kruipruimte is goed bereikbaar en ongeveer 40 m2 groot. Ik had graag advies hierover en een indicatie van de kosten.

Kruipruimte isoleren met een schelpenbed

Graag zou ik een offerte willen (ivm de aanschaf van een bestaande woning) voor het aanbrengen van een schelpenbed van 10 cm in de kruipruimte (op schoonzand) 10x5 meter. Woning is van 1982. Gaarne de offerte via de mail. M

Schelpenlaag aanbrengen in de kruipruimte

Ik wens offertes voor het isoleren van de kruipruimte met schelpen. Betreft de aankoop van een bestaande woning, middenwoning, 50 m2 (5 bij 10 meter). Graag een offerte voor 10 cm schelpen en 30 cm schelpen.

Dakisolatie aanbrengen

Bij een eengezinswoning dient de zolder met 2 schuine daken geïsoleerd te worden. Op dit moment zitten er gipsplaten tegen het dakbeschot aan. Als dit mogelijk is zouden wij deze opnieuw willen gebruiken en anders zullen er nieuwe platen aangeschaft moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Isoleren en afwerken zolder

Ik wil graag de zolder isoleren. Deze is 7 meter lang, 5 meter breed en 4 meter hoog. Er dient geïsoleerd te worden, gipsplaten er tegen aan en alles moet worden afgewerkt. Het betreft een schuin dak.

Huisisolatie

Vrijstaande bungalow van bouwjaar 1963. Graag advies over spouwmuurisolatie, voor een deel van de woning en vloerisolatie voor een deel van de vloer. Woonoppervlak is 165m2. Maar de exacte oppervlaktes die geisoleerd moeten worden, weet ik niet precies. Deel van de woning (50m2) heeft nog een houten vloer, met kruipruimte. Graag komen kijken.

Het isoleren van betonnen begane grond vloer

Het isoleren van de betonnen begane grond vloer, balken broodjes. Kruipruimte 80 cm hoog, oppervlakte = 44 m2, isolatieopp. (incl muren) 74 m2. Pur of tonzon, als pur dan 8 cm dik.

isoleren buitenmuren en eventueel vloer

Wij hebben een hoekhuis uit 1972 waarvan de buitenmuren gedeeltelijk geisoleerd zijn. Wij overwegen ook de vloer te laten isoleren.

Ik heb kunststof kozijnen laten zetten ...

Ik heb kunststof kozijnen laten zetten en ik werd geadviseerd mijn gevel te laten impregneren, omdat de stenen erg veel vocht opzuigen. Ik ben op zoek naar iemand die mij daar meer over kan vertellen en een prijsindicatie kan geven.

Mijn vensterbank is erg breed. De ruimte ...

Mijn vensterbank is erg breed. De ruimte tussen het raam en de wand van de vensterbank is hol. Hierdoor heb ik erg veel last van geluidsoverlast van mijn onderburen. Het geluid van tv en radio, gesprekken etc komt door mijn vensterbank heen. Ook komt er 's winters veel kou doorheen.