Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte opvullen met zand:

Kruipruimte opvullen met zand

De kruipruimte onder de woning moet worden opgevuld met zand. De oppervlakte is circa 68 m2 en ik verwacht dat er 30 cm bijgestort moet worden (20,5 m3). De ruimte is toegankelijk via een luik bij de voordeur en de voordeur is ongeveer 5 meter van de straat.
Onze klant uit Ouderkerk aan de Amstel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte opvullen met zand uit heel Nederland:

Houten vloer vervangen door schuimbeton

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1905 en krijgen daarvan op 16 januari de sleutel. De houten vloer met balken is in slechte staat. We willen die laten verwijderen onder de woonkamer en entree en de kruipruimte laten opvullen met schuimbeton en een deklaag. Eventueel willen we daar dan vloerverwarming in. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m². We zoeken een bedrijf dat hiermee rond 18 januari kan starten. Er staan gegevens van de woning op Funda en wij kunnen u ook de brochure toesturen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Kruipruimte opvullen met zand

Kruipruimte opvullen met 10 kuub zand. Er staat wat vocht in. Een paar kuub ervan is voor de zijtuin die is verzakt . los in de tuin te plaatsen.

Kruipruimte opvullen met zand

Mijn kruipruimte staat vol water en nu spoelt mijn zand rondom mijn huis onder de voet door naar mijn kruipruimte. Hierdoor ontstaan er grote gaten onder de tegels in de poort. Dus ik wil mijn kruipruimte ophogen dat er niks meer onder de voet door kan spoelen. De kruipruimte is 5.15 bij 11.90 meter. Ik wil de kruipruimte met 10 cm ophogen.

Kruipruimte uitzuigen en opvullen

Wegzuigen zandlaag in 60 m2 kruipruimte. Vervolgens dezelfde hoeveelheid inspuiten met nieuw zand (ik gok zo'n 8 m3). Offerte inclusief materialen.

Kruipruimtes opvullen met schelpen

Werkadres : Capelle Schollevaar. Het leveren en aanbrengen van schelpen in de kruipruimte. Woning oppervlak 50 m2. Het gaat om meerdere woning verspreidt over 4 straten.

Kruipruimte opvullen met zand of kalkkorrels

Onder mijn hele woning staat geen water, maar alleen onder de keuken staat een klein stukje water. In totaal is het 75 m2. Hierdoor last van riool vliegjes. In totaal is het 75 m2. Kunt u mij adviseren en een offerte geven?

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil graag de kruipruimte (24 m2) in de woonkamer met beton opvullen. graag wil ik hier een offerte laten maken.

Kruipruimte opvullen met zand

In het najaar hebben we last van een vochtige kruipruimte, met name aan de tuinkanten en wil deze graag op laten vullen met zand. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 6 meter, het is een open ruimte en zou hem ongeveer 25 cm omhoog zien komen. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipruimte opvullen en vloer maken

Op het moment zijn wij bezig met het plannen van wat verbouwingen van ons reeds aangekocht huis. Nu bestaat de woonkamer deels uit een houten constructie en deels uit een steen, beton of cement, constructie. Nu willen we dit recht trekken. Mijn gedachte hier zelf was over om de kruipruimte tot aan de houtenbalken op te vullen met vul zand. Dit aan te trillen en daarna af te dekken met plastic en bouwstaalmat. Hierover beton/ dekcement te storen zodat het uitgelijnd is met de betonnen constructie van de aanbouw. Het is ook een optie de houten balen te vervangen met beton balken. Hierna een cement dekvloer erop. Graag hoor ik jullie ideeën. De oppervlakte van de vloer is 22 m² en de kruipruimte is 65 cm diep.

Renovatie weerkzaamheden

In mijn jaren '30 woning heb ik verwarmingsbuizen lopen die ik graag weggewerkt wil hebben. Beneden wil ik vloerverwarming, de vloer haal ik er zelf uit. De verwarming beneden gaat compleet weg. Op de 1e verdieping moet alles worden ingefreesd voor 3 of 4 radiatoren. Ook het stucwerk voor de complete benedenverdieping en de 3 slaapkamers op de eerste verdieping dienen te worden uitgevoerd. Ook plafonds inclusief band op het plafond. Vloerverwarming beneden aanleggen, inclusief opvullen kruipruimte. Parketvloer wordt door ons zelf uitgekozen. De woning is 7,75 meter lang en 5,60 meter breed.

Partners

Partners van Casius