Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte opvullen met zand:

Kruipruimte opvullen met zand

De kruipruimte onder de woning moet worden opgevuld met zand. De oppervlakte is circa 68 m2 en ik verwacht dat er 30 cm bijgestort moet worden (20,5 m3). De ruimte is toegankelijk via een luik bij de voordeur en de voordeur is ongeveer 5 meter van de straat.
Onze klant uit Ouderkerk aan de Amstel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte opvullen met zand uit heel Nederland:

Kruipruimte opvullen met zand

Mijn kruipruimte staat vol water en nu spoelt mijn zand rondom mijn huis onder de voet door naar mijn kruipruimte. Hierdoor ontstaan er grote gaten onder de tegels in de poort. Dus ik wil mijn kruipruimte ophogen dat er niks meer onder de voet door kan spoelen. De kruipruimte is 5.15 bij 11.90 meter. Ik wil de kruipruimte met 10 cm ophogen.

Kruipruimte uitzuigen en opvullen

Wegzuigen zandlaag in 60 m2 kruipruimte. Vervolgens dezelfde hoeveelheid inspuiten met nieuw zand (ik gok zo'n 8 m3). Offerte inclusief materialen.

Kruipruimtes opvullen met schelpen

Werkadres : Capelle Schollevaar. Het leveren en aanbrengen van schelpen in de kruipruimte. Woning oppervlak 50 m2. Het gaat om meerdere woning verspreidt over 4 straten.

Kruipruimte opvullen met zand of kalkkorrels

Onder mijn hele woning staat geen water, maar alleen onder de keuken staat een klein stukje water. In totaal is het 75 m2. Hierdoor last van riool vliegjes. In totaal is het 75 m2. Kunt u mij adviseren en een offerte geven?

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil graag de kruipruimte (24 m2) in de woonkamer met beton opvullen. graag wil ik hier een offerte laten maken.

Kruipruimte opvullen met zand

In het najaar hebben we last van een vochtige kruipruimte, met name aan de tuinkanten en wil deze graag op laten vullen met zand. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 6 meter, het is een open ruimte en zou hem ongeveer 25 cm omhoog zien komen. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipruimte opvullen en vloer maken

Op het moment zijn wij bezig met het plannen van wat verbouwingen van ons reeds aangekocht huis. Nu bestaat de woonkamer deels uit een houten constructie en deels uit een steen, beton of cement, constructie. Nu willen we dit recht trekken. Mijn gedachte hier zelf was over om de kruipruimte tot aan de houtenbalken op te vullen met vul zand. Dit aan te trillen en daarna af te dekken met plastic en bouwstaalmat. Hierover beton/ dekcement te storen zodat het uitgelijnd is met de betonnen constructie van de aanbouw. Het is ook een optie de houten balen te vervangen met beton balken. Hierna een cement dekvloer erop. Graag hoor ik jullie ideeën. De oppervlakte van de vloer is 22 m² en de kruipruimte is 65 cm diep.

Renovatie weerkzaamheden

In mijn jaren '30 woning heb ik verwarmingsbuizen lopen die ik graag weggewerkt wil hebben. Beneden wil ik vloerverwarming, de vloer haal ik er zelf uit. De verwarming beneden gaat compleet weg. Op de 1e verdieping moet alles worden ingefreesd voor 3 of 4 radiatoren. Ook het stucwerk voor de complete benedenverdieping en de 3 slaapkamers op de eerste verdieping dienen te worden uitgevoerd. Ook plafonds inclusief band op het plafond. Vloerverwarming beneden aanleggen, inclusief opvullen kruipruimte. Parketvloer wordt door ons zelf uitgekozen. De woning is 7,75 meter lang en 5,60 meter breed.

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Ik wil de kruipruimte opvullen met schuimbeton. Er zit een stalen bint van zes meter in welke rot is. Er staat altijd een laag grondwater van ca 40 centimeter. Na wegpompen komt dit na ca 30 minuten weer op. In totaal gaat het om een kruipruimte van ongeveer 85 m2, dit is de woning, de aanbouw en het tuinhuis.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Kruipruimte opvullen Ik wil graag mijn kruipruimte op laten vullen. De woonkamer heeft een houten vloer en een oppervlakte van 32 m2. De laatste jaren heb ik last van ratten. De kruipruimte is helemaal niet toegankelijk. Er zit geen luik. Ik denk dat de kruipruimte ongeveer 50 cm is. Er zal eerst een kruipluik gemaakt moeten worden. Vervolgens zal de kruipruimte opgevuld moeten worden. Afhankelijk van de prijs wil ik graag ook vloerverwarming laten leggen. Ik ben per mail het makkelijkst bereikbaar.

Partners

Partners van Casius