Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak aan de binnenzijde isoleren:

Dak aan de binnenzijde isoleren

Ik overweeg om mijn dak van ongeveer 20 m² aan de binnenzijde te laten isoleren. Ik wil hierover graag advies ontvangen en een prijsopgave. Ik stel uw bezoek op prijs. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak aan de binnenzijde isoleren uit heel Nederland:

Opbouw maken op het platte dak van een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen daarop graag een prefab dakopbouw laten maken van ongeveer 7 x 6 meter. De binnenzijde laten wij ook graag geheel afwerken. We hebben een bouwtekening van onze woning maar nog niet voor de opbouw. We zoeken een bedrijf dat voor ons de tekening kan maken zodat we de vergunning kunnen aanvragen en ook een offerte kan verzorgen. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken. We willen de klus graag binnen 6 maanden laten afronden.

Uitbouw maken met schuifpui

Wat zou de prijs zijn voor een uitbouw van 6 meter breed bij 2 meter diep. Met een schuifpui en een normale deur. Baksteen, geïsoleerd en met een normaal dak. Binnenzijde met elektra en wanden van gipsplaten. Stucwerk doen we zelf.

Schuin dak isoleren met glaswol en aftimmeren

Ik wil de binnenzijde van ons zolderdak graag laten isoleren met glaswol en daarna laten afwerken met gipsplaten. Het gaat om ongeveer 22 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Mansarde dak renoveren

Wij overwegen om een huis uit 1926 te kopen, het huis heeft een mansardedak. Aan de binnenzijde van het huis zit asbest in het dakbeschot, dit zouden we graag verwijderd zien, tevens dienen de pannen vernieuwd te worden. Ook zouden we graag advies krijgen inzake of isolatie aan de binnen dan wel buitenkant mogelijk is. Tevens zouden we om het huis te verfraaien graag een overstek van qua 30 cm aan zowel de voor als achterzijde van het dak maken. Het huis is 8 bij 9.27 meter, het huis is ongeveer 9 meter hoog, het dak start op de 1e verdieping. Kunt u een prijsindicatie afgeven voor deze renovatie?

Mansardedak renoveren en asbest verwijderen

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1926. Het huis heeft een mansardedak met asbesthoudende platen onder het dakbeschot. Wij willen in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor de asbestsanering en voor het isoleren van de kap aan de binnenzijde. Verder willen een overstek van ongeveer 30 cm aan zowel de voor- als achterzijde en alle dakpannen laten maken. De afmeting van het huis is 8 meter breed bij 9,27 meter diep. Het dak start aan de zijkanten van het huis bij de eerste verdieping en is symmetrisch. De bewerkte foto is hoe het zou moeten worden. Er is geen asbest-inventarisatierapport aanwezig, maar het asbest staat vermeld in de verkoopbrochure.

Dak van een boerenschuur isoleren

Wij zijn bezig met de aankoop van een grote boerenschuur van 11,80 bij 10,00 meter. Wij willen die schuur na aankoop renoveren en geschikt maken voor bewoning. Het pannendak begint bij ongeveer 175 cm en heeft een nokhoogte van 6 meter. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor de isolatie van dat pannendak met hergebruik van de bestaande dakpannen. Aan de binnenzijde van het dak mogen geen naden van grote isolatieplaten zichtbaar zijn. Optisch moet het mooi zijn zodat de gebinten goed uitkomen. Ik ontvang graag uw globale prijsindicatie aan de hand van deze gegevens en de foto's.

Dakpannen vervangen op een rijtjeswoning

Wij wonen in een jaren '50 rijtjeswoning met een zadeldak. Dat dak is aan de binnenzijde geïsoleerd. We willen het pannendak laten renoveren en er nieuwe dakpannen en panlatten op laten leggen. Het gaat om ongeveer 60 m². We willen ook laten bekijken of er nog een betere isolatie van het dak mogelijk is. We ontvangen graag uw offerte.

Zolderdak isoleren

Ik wil graag het dak laten isoleren via de binnenzijde. Ons rijtjeswoning is ongeveer 5 meter breed en het dak heeft een dakraam en dakkapel. Verder zouden wij aan 1 zijde een schuifwand willen laten maken om zo opbergruimte te creëren.

Achterzijde woning uitbouwen

Het wind en waterdicht opleveren/realiseren van een casco aanbouw aan de achterzijde van 3 meter diep over de volle breedte 5,67m van het huis. Ondanks dat de aanbouw vergunningsvrij is (bevestigd door gemeente) hebben wij toch een tekeningenpakket op laten maken en wordt de laatste hand gelegd aan de constructieberekeningen (met name vanwege betonnen fundering met voorlopig 2 stalen buispalen van elk circa 3,5mtr lang) Speciale wensen: - hardhouten kozijn met dubbele deuren van 930x2315 en 3 ramen met ventilatieroosters. Kozijn uitvoeren met kunststof onderdorpel - metselwerk in gelijksoortige stenen en identiek metselpatroon als woonhuis - bij zijmuren metselwerk tot zinken kraaldeel (dus geen boeiboord) - elektra, data en verwarming doen wij zelf (in nadere afstemming met u) - binnenmuren optrekken uit kalkzandsteen en opleveren met gevulde voegen (op basis van financieel voordeel eventueel houtskelet binnenmuur) - dak aan binnenzijde opleveren tot op dakbalken, dus geen rachels en gipsplaat. Wel juiste afstemming over de hoogte i.v.m. aansluiting op bestaande betonnen plafond - separate opgave m.b.t. tot afgraven en afvoeren van grond, circa 6m3 - separate opgave m.b.t. vervangen loodslabbe 1e verdieping (schuine aansluiting op dak aanbouw). Graag zouden wij onze wensen in een persoonlijk gesprek met u willen doornemen, zodat u een gerichte en passende offerte op kunt stellen. Wij zouden de aanbouw het liefst in het voorjaar van 2018 willen realiseren, afhankelijk van uw mogelijkheden. Tevens is financiering bij ons nog afhankelijk van een af te sluiten extra hypotheek. Uw reactie zien wij graag tegemoet. Dank en groet,

Rubbers vervangen van een serredak

Wij hebben aan onze woning een 25 jaar oude serre met een dak van liggers en polycarbonaat kanaalplaten. De serre is 550 cm breed en 250 cm diep. Binnenkort gaat de schilder hier aan de slag en daarbij moeten de kanaalplaten van de serre af om hem ruimte te geven. Ik wil dan ook direct de rubbers die aan de binnenzijde en buitenzijde van het serredak aanwezig zijn laten vernieuwen. De huidige rubbers zijn vergaan. Ik ben op zoek naar een vakman voor het leveren en plaatsen van de rubbers en hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius