Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak aan de binnenzijde isoleren:

Dak aan de binnenzijde isoleren

Ik overweeg om mijn dak van ongeveer 20 m² aan de binnenzijde te laten isoleren. Ik wil hierover graag advies ontvangen en een prijsopgave. Ik stel uw bezoek op prijs. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak aan de binnenzijde isoleren uit heel Nederland:

Puntdak op een garage met een plat dak laten maken

Onze garage / schuur is voorzien van een plat dak. Dit platte dak willen we laten vervangen door een puntdak (pannendak). Dit wil ik inclusief goten en afvoer aansluiten op bestaande riolering. De garage / schuur is ongeveer 3,2 meter breed en 8,5 meter lang. Isoleren en aftimmeren binnenzijde voer ik zelf uit. Dus de oplevering moet casco zijn met waterdichte wanden. Ook willen wij een betonnen vloer willen als dat eventueel zou kunnen.

Daklekkage repareren

Het betreft een herenhuis uit 1934 met een dakpannen dak. Er is lekkage en op 2 plekken aan de binnenzijde zijn de plekken zichtbaar. Ik vermoed dat de lekkage bij de kilgoot is. Het dak is ongeveer 75 m2 groot. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen.

Dakrenovatie en dakisolatie

Ik heb interesse in de renovatie van mijn dak. Ik denk momenteel aan het vervangen van de dakpannen inclusief panlatten. Aan de buitenzijde wil ik graag isolatieplaten laten monteren die aan de binnenzijde meteen netjes zijn, zodat er geen verdere afwerking meer nodig is. De oppervlakte van het dak van mijn hoekwoning is 60 m2. Separaat zou ik graag de kosten en de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een dakkapel van 3 x 1 meter aan de voorzijde van mijn woning. Deze dient een plat dak te krijgen van kunststof te zijn met HR dubbel glas.

Daklekkage repareren op een plat dak

Wij hebben een daklekkage bij het platte dak. De problemen komen waarschijnlijk uit de buurt van het hemelwaterafvoer vandaan. Aan de binnenzijde is 1 plek zichtbaar.

Dak repareren, thermostaatkranen en radiator plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: - Oorzaak wegnemen van de daklekkage op de uitbouw van de woning. Het gaat om een plat dak met bituum. Er zijn 2 plekken aan de binnenzijde zichtbaar. - Vervangen van kranen op de verwarming voor thermostaatkranen. Het gaat om 2 kranen. - Het plaatsen van een extra verwarmingsunit op zolder. De aansluiting is aanwezig. De verwarming die er nu hangt lijkt de ruimte niet goed te kunnen verwarmen. Graag ontvangen wij hier ook advies voor.

Zadeldak vervangen

Het zadeldak van mijn 2 onder 1 kap woning dient te worden vervangen. Het gaat alleen om mijn zijde. De woning is ongeveer 6 meter breed en het dakoppervlak ongeveer 40 m2. Graag laten wij het nieuwe dak ook isoleren, de aftimmering doen wij aan de binnenzijde zelf. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 2 meter breed. Ook hier zullen wij de binnenzijde zelf aftimmeren.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van 1,5 bij 5,5 meter met openslaande deuren en een licht inval in het dak. Fundering moet nog gelegd. Binnenzijde volledig afgewerkt.

Dakbeschot herstellen

Wij hebben op de zolder van onze tussenwoning bij het dak lekkage. De lekkage is zichtbaar daar waar het dak overgaat in de muur. Het pannendak geeft aan 1 zijde op meerdere plekken lekkage. Dit zorgt voor watervlekken aan de binnenzijde op het dakbeschot. Er is wel een klein raampje aanwezig, echter kan deze niet voor de lekkage zorgen.

Vocht in spouwmuur oplossen en muur metselen

In verband met een vochtprobleem wil ik graag advies over een oplossing hiervoor. Een dakdekker heeft al gezien dat het dak er prima uitziet, vervolgstap zal moeten zijn, de muren en stenen bekijken. Er zit voelbaar vocht aan de binnenzijde van de spouwmuur bij de entree (boven voordeur). Tevens is het de bedoeling om aan de zijkant van de entree/portiek (los aangebouwd aan de woning) een muur te laten metselen. Nu zijn dit houten, horizontale panelen.

Dakpannen vervangen en dak van binnen isoleren

Ik wil de dakpannen van mijn woning vervangen. Het huis heeft twee verdiepingen. Het gaat om een oppervlakte van 60 m2. Vervolgens moet er ook geïsoleerd worden via de binnenzijde van het huis. Zowel voor als achter kan er een steiger geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius