Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Naarden of directe omgeving.

368 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds garage en bergingsgangen isoleren, geluidisolatie muren en plafond, zolder isoleren, binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie, gevels van binnenuit isoleren, isoleren platte dak, advies isolatie en uitvoer, kantoorruimte isoleren, parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie, plafond isolatie vanwege geluidsoverlast, geluidisolatie aanbrengen aan verlaagd plafond en plaatsen lichtspots met dimmer, opspuiten van 5 kruipkelders, isoleren spanplafond en afwerking, praktijkruimte isoleren, geluid isolatie aanbrengen in een kamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Naarden:

Van binnenuit isoleren van een schuin dak

Ongeveer 35 m2. Schuin dak beide zijden (zolder). Van binnenuit isoleren met isolatieplaten? Woning is in 1985 gebouwd. Zolder en dak zijn goed bereikbaar maar nok is vrij hoog. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Het isoleren van het zolderdak

Graag wil ik een bestaand dak uit 1979 na-isoleren. Het dak is opgebouwd uit (van binnen naar buiten): - 10 mm dikke gipsplaten, gestuct en afgewerkt - 25x5 cm balken - met daarop 22 mm dikke spaanplaat - met daarop 25 mm dikke foamplaat met aan de buitenkant een papierachtige laag - met daarop tengels - en vervolgens de dakpanlatten met dakpannen. Wat is het gemakkelijkst om dit dak na te isoleren? Binnen is alles afgewerkt. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Isoleren van een hellend dak

Ik zoek een partij die mijn hellende zolder dak kan isoleren. Het gaat om ongeveer 30 m2 wat moet worden voorzien met glaswol en gipsplaten.

Isolatieplaten over bitumen dak leggen

Het betreft een plat dak boven de garage. Het bitumen dak is goed, maar ik zou daar overheen isolatieplaten van 10 cm willen laten plaatsen met daaroverheen EPDM. In het dak is wel een lichtkoepel van 1 bij 1 meter aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 10 x 3 meter.

Kruipruimte uitzuigen

Ik heb een jaren dertig woning en mijn kruipruimte ligt vol met zand en puin. Het gaat om 41 vierkante meter. De kruipruimte moet 50 cm zijn om te isoleren en dat is het ook, maar door zand en puin is de kruipruimte op sommige plekken 25 cm. De kruipruimte is alleen via een luik bij de voordeur toegankelijk. Graag reacties van professionele bedrijven die zand en puin machinaal kunnen verwijderen.

Vloerisolatie van schelpen aanbrengen

Isolatie vloer met schelpen ongeveer 40 vierkante meter.

Woningscheidende wand isoleren tegen burengeluid

Info zou graag hele wand van ons huis willen isoleren. Wij horen echt alles van onze buren.

Isoleren van een schuin pannendak

Gaarne isoleren onder een pannendak (120 m2). Tussen het buiten dakbeschot en de binnenafwerking zit 22 cm loze ruimte. Er is geen dampwerende folie of iets dergelijks aanwezig. De binnen afwerking liever intact laten. Mijn voorkeur gaat uit naar het van buitenaf gaten boren bijvoorbeeld. Heeft u een goede oplossing om te isoleren in de 22 cm loze ruimte? Het dak is ook niet niet wind- en waterdicht, dus graag ook iets van een folie aanbrengen. Het gaat om een huis uit 1970. Ik wil een oplossing die schimmelvrij blijft.

Gevel en kruipruimte isoleren

Ik wil graag mijn gevel en mijn kruipruimte laten isoleren. Kruipruimte's bij elkaar zijn 40 m2 (vochtig), hier wil ik graag 35 cm schelpen/kunststof schelpen plaatsen. Er is 80 tot 90 cm onder vloer en de kruipruimtes zijn zeer goed toegankelijk via meerdere kanalen. Spouwmuur van isolatie voorzien, dit gaat om zo'n 50 m2.

Zolder met Rockwool en gipsplaten isoleren

De zolder van onze woning uit de jaren zestig willen we isoleren. We denken aan een combinatie van steenwol (Rockwool) en daaroverheen gipsplaat. Er zullen eerst dakkapellen worden geplaatst dus het betreft vooral de ruimte boven in de nok en onder en naast de dakkapellen. Mijn vragen zijn; of er ook nog dampisolatie moet worden aangebracht en hoe de isolatie moet worden geplaatst, etc. De hulp van een vakman/vrouw voor advies en montage is daarom wenselijk. Ik schat in dat we spreken over een schuin dak met een oppervlakte van 50 m2. Tevens zou ik willen weten wat de beste manier is om de houten vloer van de zolderverdieping te isoleren en met welke materialen (waarschijnlijk een combinatie voor voornoemde materialen maar ook hier is advies welkom). Ik schat in dat we het hier hebben over een oppervlak van zo'n 55m2. Wij wonen op dit moment nog in het buitenland dus contact per e-mail is het beste.

Schelpen in de kruipruimte als isolatie

Graag laten wij de kruipruimte isoleren. De oppervlakte is 88 m2 en de hoogte is 70 cm.

Gevelisolatie: spouw isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor spouwmuurisolatie.

We willen spouwmuurisolatie (circa 150 ...

We willen spouwmuurisolatie (circa 150 m2 muuroppervlak) en overwegen vloerisolatie in kruipruimte onder woonkamer (40m2)