Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuurdak isoleren:

Schuurdak isoleren

Ik wil graag het schuurtje isoleren. Deze ruimte heeft op dit moment een CV radiator maar lijkt wat vochtig. Het dak heeft ongeveer een oppervlakte van 3 bij 3 meter.
Onze klant uit Midwoud (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdak isoleren uit heel Nederland:

Het isoleren van een plat schuurdak

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die het platte dak van mijn schuur vanuit buiten kan isoleren. Het dat is 640 bij 330 cm groot en heeft 10 cm hoog opstaande randen.

Schuurdak repareren en isoleren

Er is lekkage in de schuur, daarom willen we het dak laten vervangen. Er zullen dus een aantal rotte planken tussen zitten die vervangen moeten worden. Daarnaast zou een warme buiten isolatie perfect met deze klus gecombineerd kunnen worden. Het gaat om een plat dak van 13.5 m2. Ik heb (nog) geen materialen beschikbaar.

Plat schuurdak vervangen en isoleren

Ik heb een plat schuurdak van 220 x 320 meter dat geschakeld is aan het schuurdak van mijn buurman. Het schuurdak van de buurman ligt iets hoger omdat hij er geïsoleerde dakplaten op heeft. Ik heb momenteel geringe lekkage en wil het dakbeschot, de dakbedekking en de boeiboorden laten vervangen. Ik wil er ook een geïsoleerde dakplaat op laten plaatsen, zodat ik weer op gelijke hoogte met mijn buurman kom. De boeiboorden wil ik zo hoog laten plaatsen, dat ik er in de toekomst een sedum dak op kan maken. Er moet ook een aluminium daktrim op en 1 HWA worden geplaatst. Er ligt nu bitumen op. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Plat schuurdak laten isoleren

Graag zouden wij willen weten wat het kost om onze schuur door iemand te laten isoleren. Hij is ongeveer 3 meter x 2.50 meter en heeft een plat dak.

Platte daken isoleren en nieuwe bitumen aanbrengen

Het gaat om de isolatie van een garagedak, inclusief nieuw bitumen en (als het nodig is) nieuwe boeidelen. U dient rekening te houden met de waterafvoer (er is een hwa). Het betreft een dak van ongeveer 7 x 3 meter groot. Daarnaast het vernieuwen van de dakbedekking (bitumen) van het keuken dak. Dat dak is 3 x 2.7 meter = 8,1 m2. Het keuken dak is in gebruik als dakterras. Daarnaast het dak van de buren; bestaande uit bijkeuken dak en schuurdak, 2x (2,70 x 2,50 m) op verschillende hoogten, ook inclusief vervanging boeidelen. En ook hun keuken dak (zo mogelijk zowel isolatie als vervanging bitumen) van 3 x 2.7 m2, ook in gebruik als dakterras, waarbij rekening gehouden moet worden met de deur die open moet kunnen.

Schuurdak vervangen, isoleren en raam erin zetten

Wij willen onze schuur gaan verbouwen tot een geïsoleerde ruimte. Het dak van de schuur is erg oud, lekt en tocht. Deze moet vervangen worden, liefst met een dakraam erin. Het platte dak ligt iets schuin en er liggen nu platen op. We weten niet van wat voor materiaal de platen gemaakt zijn. Het dak is ongeveer 5 meter x 3 meter (nog niet strak gemeten, kan ook iets groter zijn). We willen een nieuw dak met isolatie en een dakraam erin.

Schuurdak vernieuwen

Vernieuwen/reparatie van de schuur/het schuurdak en de zijwanden en eventueel het isoleren van wanden en dak. Afmetingen: lengte= 740 x 4.30 meter breedte, te verlengen naar ±5.5 of 6 meter breedte. Oude schuur met houten dak en asbesthoudende platen. De platen, ga ik met toestemming van de gemeente, zelf weghalen en afvoeren. Bijna alles vernieuwen, behalve de balken. Nieuwe balken plaatsen om te vergroten.

schuurdak opnieuw bedekken en ...

schuurdak opnieuw bedekken en isoleren. Gevel voorzijde vervangen door rabatdelen inclusief kozijnen en afhangen nieuwe voordeur