Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isolatie tegen geluid:

Isolatie tegen geluid

Het huis is nogal gehorig, vooral op de slaapkamer kan ik de buren horen praten. Daarbij komt nog eens dat daar ook aan de kant van de buren de schoorsteen door de slaapkamer loopt en ik ook wind en regen daarin goed kan horen. Ik wil graag weten hoe dit verholpen kan worden. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
Onze klant uit Middenmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatie tegen geluid uit heel Nederland:

Geluidsisolatie muur plaatsen

Gaat om geluidsisolatie van muur naar buren 3,67 m breed bij 2,40 m hoog. Horen spraakgeluiden en ook contact geluid. Spraakgeluiden storen het meest. Muur grenst aan trapkast misschien ook daar isolatie nodig. Door de muur lopen leidingen voor elektra en tv. Graag uw advies over het beste isolatiemateriaal dat er is. Wij gaan zelf ook nog even kijken op internet om een raming te maken.

Verlaagd plafond voor inbouwspots en geluid boven kookeiland

Ik wil graag een verlaagd plafond om verlichting (inbouwspots) en geluidsboxen weg te werken boven een kookeiland (200x100). Het gaat niet om isolatie, echt enkel voor de elektra.

Plafond isolatie tegen geluid

Ik woon in een afgewerkte nieuwbouwwoning op de begane grond. Ik heb last van mijn bovenburen die stampen. Graag wil ik weten wat mijn mogelijkheden zijn om die op te lossen. het gehele appartement is ongeveer 38m2, hoogte van plafond 2.80. Als het goed is moet er al een verlaagd plafond zijn.

Een betonnen muur isoleren tegen geluid

Betreft het isoleren van een muur van 3,6m bij 2,5m en waarschijnlijk nog een klein stukje muur. De muur is van beton en de vloer ook. Het betreft een woningscheidende muur. De isolatie is tbv geluidsisolatie. Over de afwerking praat ik graag met de isolatiespecialist.

Isoleren geluid

Muur slaapkamer grenst aan badkamer van de buren. Leidingen wastafel zitten in de muur. Dit maakt een suizend geluid bij openzetten van de kraan. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Zolder verbouwen tot leefruimte met dakraam en nieuwe trap

Graag wil ik een grove inschatting van realiseren van een slaapkamer op de zolder. Eventueel met apart toilet/ fontein. Er is nog water en geen afvoer maar het zit recht De trap moet op een andere plek komen. Dus een nieuwe opening maken daarvoor. Het zijn houten vloer. Bouwjaar 1923. Maten van de zolder: 4,80 x 7,80 x 1,70 Er is een eenvoudige isolatie van het dak waar je nu tegenaan kijkt. Die moet met beplating of iets dergelijks dichtgezet worden. Vloer is eenvoudig afgewerkt en waarschijnlijk niet geïsoleerd. We willen daar vooral het geluid isoleren. Ook moet er een dakraam gemaakt worden. De wens is een afmeting van ongeveer 120 x 70 cm

Plafond isolatie vanwege geluidsoverlast

Ik wil het plafond laten isoleren tegen geluid. Het is een oud huis ut 1985. Er zitten al gipsplaten op en er zit rockwool tussen, maar het is toch veel te gehorig. Het plafond moet ook brandwerend zijn ( 2 lagen gipsplaten) Het gaat om 41 m2.

Slaapkamer isoleren tegen geluid

Slaapkamer van 15 m2. Horen de boven buurvrouw snurken en bellen. Huizen uit 1921, zonder isolatie. Houten vloeren. Ons plafond is van gipsplaten. Ik weet niet wat daarboven gebeurd en welke isolatie het beste past.

Zand uit spouw verwijderen

In de spouw van de tussenmuur van onze 2-onder-1 kapwoning (1973) is zand gestort. Dit willen we laten verwijderen ten behoeve van vullen met (geluid-)isolatie. Muur is 10 meter breed en circa 10 hoog en beslaat 4 verdiepingen (3e en 4e schuin dak).

Het isoleren tegen geluid van slaapkamer

Voor onze slaapkamer zijn we op zoek naar geluid isolatie onze slaapkamer is gelegen schuin boven de achtertuin van de buren, die wel van een feestje houden. Aangezien het een schuin pannendak is klinkt dit nogal door. Hopelijk kan iemand ons een mooie oplossing bieden. Alvast bedankt. De schuine dakpannen wand is ongeveer 5 x 2.5. Hier zitten twee dakramen in. Graag nodig ik een vakman uit die de situatie kan inschatten en een oplossing aanbied.

Partners

Partners van Casius