Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloer isoleren met tonzon vloerisolatie:

Vloer isoleren met tonzon vloerisolatie

Ik wil mijn vloer laten isoleren. Er dient rekening mee worden gehouden dat de leidingen van de luchtverwarming in de kruipruimte lopen. De kruipruimte is vrij toegankelijk. Totale vloeroppervlak 40 m2, isoleren met tonzon vloerisolatie.
Onze klant uit Limmen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer isoleren met tonzon vloerisolatie uit heel Nederland:

Isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het isoleren onder mijn woning. Mijn kruipruimte is erg vochtig, ben bang dat het uiteindelijk door m'n hele huis trekt. Wil eigenlijk iemand laten kijken om de vloer te laten isoleren en eventueel schelpen op de bodem te laten leggen. Het gaat om ongeveer 60 m2, moet wel onder de fundering door gegraven worden om onder de woonkamer te komen.

Vloer isoleren

Ik wil de woonkamer vloer isoleren. De kruipruimte is op sommige plaatsen door balken slechts 30 cm. oppervlakte 45 m2. Misschien HR parels maar andere optie's zijn ook welkom.

Een betonnen muur isoleren tegen geluid

Betreft het isoleren van een muur van 3,6m bij 2,5m en waarschijnlijk nog een klein stukje muur. De muur is van beton en de vloer ook. Het betreft een woningscheidende muur. De isolatie is tbv geluidsisolatie. Over de afwerking praat ik graag met de isolatiespecialist.

Garage verbouwen

Wij willen de garage van 29 m2 bij woning betrekken. Deze isoleren (Zal deels nodig zijn, waarschijnlijk alleen vloer en plafond). en dan een gat vanuit de woonkamer naar de garage, ten grote van een deur kozijn, dat netjes af getimmerd (Dus geen echte deur, alleen een doorloop). Dan willen we graag de garage vloer even hof als de vloer in de woonkamer, en dat vloerverwarming in. We zijn genieuwd hoeveel dagen deze klus zou duren en wat de kosten hier voor zijn. Er zit al verwarming in de garage maar deze willen we dus vervangen voor vloerverwarming (Dit zit ook al in de woonkamer).

Vloer in oud huis laten isoleren dmv schuimbeton

We willen een schuimbetonvloer laten storten in een woonkamer ong 50 m2 en in een zijkamer. De ondergrond is waarschijnlijk zand met balken en daarover planken vloer. De hoogte weten we (nog) niet. we kunnen de planken er zelf uithalen.

Nokverhoging zolder

Met interesse heb ik de informatie op uw site gelezen. Ik heb deze woning gekocht. De zolder viel mij bij de bezichtiging redelijk tegen. Zelf ben ik 1,94 en kon rond het middag van de verdieping staan maar erg ruim was het niet. De rest van de woning was geweldig dus heb ik besloten de woning te kopen. Nu wil ik graag een fitness kamer inrichten, dit gaat nu niet boven omdat het te laag is. Om extra ruimte te creëren zal de nok daarmee omhoog moeten, en aan beide zijde een dakkapelconstructie. Nu is de woning totaal 5,19 meter breed. Sowieso wil ik aan beide zijde zo veel als mogelijk zonnepanelen integreren en het dak zo goed als financieel verstandig is isoleren. De woning wordt 7 mei van mij, ik neem aan dat u wil komen kijken, maar misschien is het mogelijk op basis van de foto's en plattegrond een prijsindicatie te geven. Moet ik eerder denken aan 15-20 duizend of 30-40 duizend. Ik zoek een prijs voor kant en klaar opleveren. Alleen het schilderwerk en het leggen van de vloer kan nog over blijven. Alvast bedankt voor uw reactie.

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Het isoleren van de kruipruimte en spouwmuren

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn kruipruimte van 36m2 en 65 cm diep vanaf vloer(balken erbij) kan isoleren met purschuim voor een maximaal rendement. Daarnaast zouden we ook spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Dit betreft ongeveer 100 m2.

Zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel

Ik denk aan een 3.5cm pakket, om zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitenkant. Het huis is ongeveer 6 x 8, waar nog wel een erkertje in zit denk misschien 50m2. Ik heb al een 3d plaatje gemaakt Op dit moment is de woning aan de binnenkant geïsoleerd maar wegens funderingsherstel moet de bg vloer er uit. Nu zijn wij aan het onderzoeken of isoleren aan buitenkant een optie is.

Zolder verbouwen tot leefruimte met dakraam en nieuwe trap

Graag wil ik een grove inschatting van realiseren van een slaapkamer op de zolder. Eventueel met apart toilet/ fontein. Er is nog water en geen afvoer maar het zit recht De trap moet op een andere plek komen. Dus een nieuwe opening maken daarvoor. Het zijn houten vloer. Bouwjaar 1923. Maten van de zolder: 4,80 x 7,80 x 1,70 Er is een eenvoudige isolatie van het dak waar je nu tegenaan kijkt. Die moet met beplating of iets dergelijks dichtgezet worden. Vloer is eenvoudig afgewerkt en waarschijnlijk niet geïsoleerd. We willen daar vooral het geluid isoleren. Ook moet er een dakraam gemaakt worden. De wens is een afmeting van ongeveer 120 x 70 cm

Partners

Partners van Casius