Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Limmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Limmen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Limmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Limmen of directe omgeving.

69 klanten uit Limmen bevelen een bij Casius in Limmen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Limmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, plafond vervangen en isoleren, plafondisolatie aanbrengen, kamer geluiddicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Limmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Limmen:

Vloer isoleren met tonzon vloerisolatie

Ik wil mijn vloer laten isoleren. Er dient rekening mee worden gehouden dat de leidingen van de luchtverwarming in de kruipruimte lopen. De kruipruimte is vrij toegankelijk. Totale vloeroppervlak 40 m2, isoleren met tonzon vloerisolatie.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken dak vanuit de zolder aan de binnenkant isoleren. Dak is vanuit de originele bouw (1984) onder de dakpannen geïsoleerd met 50mm pur.

Isolatie aanbrengen tegen geluid van vliegverkeer

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van een 2 onder 1 kap woning in verband met overlast door vliegverkeer. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing dus hier zal ook naar gekeken moeten worden.

Geluidsisolatie in een slaapkamer

Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het aanbrengen van geluidsisolatie in een slaapkamer. Er moet ongeveer 10 m² isolatiemateriaal op een vloer worden geplaatst en 15 m² op de wanden. Wij willen een globale indicatie ontvangen van de kosten.

Spouwmuren (na)isoleren

Het huidige isolatiemateriaal (Rockwool) is door vochtoverlast (binnenzijde! Dus niet door doorslag!), plaatselijk nog altijd nat en ingezakt. Dit dient verwijderd te worden en opnieuw aangebracht te worden. De oppervlakte is ongeveer 90 m2.