Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipkelder ophogen met zand:

Kruipkelder ophogen met zand

Wij willen de kruipruimte op laten hogen met zand. De hoogte van de kruipruimte is nu 75 cm en dat willen we terugbrengen naar 50 cm. De kruipruimte is ongeveer 13 bij 9 meter groot, bestaand uit 3 compartimenten. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.
Onze klant uit Krommenie (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipkelder ophogen met zand uit heel Nederland:

Kruipkelder ophogen en isoleren

Ophogen en isoleren kruipkelder

Stank in kruipkelder verhelpen

Wij hebben last van een rioollucht die uit de kruipkelder komt. We zouden deze graag op laten vullen/ ophogen. Het riool zal binnenkort naar gekeken worden. Dat zal door een loodgieter gedaan worden. Anderzijds kan de stank misschien niet alleen van het riool.

Fundering aanleggen voor een schuur

Stap 1 is de aanleg van een fundering voor een nieuw te bouwen tuinschuur met afmeting van +/- 10 x 4 meter. de fundering kan worden geplaatst op huidige zandgrond en moet +/-1 meter hoog worden = toekomstige kelder van de tuinschuur. Stap 2 is het ophogen van de grond erom heen met een meter tot de bovenkant van de fundering = soort talud dat aansluit bij het nabijgelegen talud Stap 3 is de aanleg van de tuinschuur zelf, op de nieuw aangelegde fundering = kruipkelder van +/- 1 meter hoog, nu "ingebed" in de nieuw gestorte grond. De offerte aan vraag betreft stap 1 en eventueel stap 2. Er is een tekening van de beoogde schuur, die kan ik u mailen. De locatie is goed bereikbaar, er kan een kleine graafmachine komen. Binnen nu en een aantal maanden uitvoeren