Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Krommenie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Krommenie heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Krommenie u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Krommenie of directe omgeving.

179 klanten uit Krommenie bevelen een bij Casius in Krommenie aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Krommenie bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: kruipruimte ophogen, cellulose vlokken als isolatie aanbrengen, isoleren gedeelte van een dak, plat dak woning isoleren, zolder isoleren, akoestisch isoleren, plafond isoleren, geluidisolatie aanbrengen, kruipruimtes isoleren, plat dak isoleren, thermisch isoleren van het plafond, thermisch isoleren, extra isolatie aanbrengen boven garage, vloer en plafond isoleren, bungalow isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Krommenie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Krommenie:

Dakisolatie aanbrengen

De zolder gaat gebruikt worden als slaapkamer dus ik wil isolatie laten aanbrengen. Het gaat om een zolder van ongeveer 20 m2. Het gaat om een schuin dak. Ik wil kant en klare isolatieplaten laten zetten.

Kruipkelder ophogen met zand

Wij willen de kruipruimte op laten hogen met zand. De hoogte van de kruipruimte is nu 75 cm en dat willen we terugbrengen naar 50 cm. De kruipruimte is ongeveer 13 bij 9 meter groot, bestaand uit 3 compartimenten. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.

Dakisolatie aanbrengen

Ik wil de kap van mijn woning graag aan de binnenzijde laten isoleren. Er is momenteel geen isolatie aanwezig. Wij hebben interesse in de PIR platen die al een harde afwerklaag hebben. De woning is 6 meter breed en 8 meter diep,het gaat om in totaal ongeveer 70 m². Er zijn ook enkele dakramen aanwezig. Wij ontvangen graag een offerte en vragen om per email een afspraak te maken en/of offerte te sturen.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Sinds er achter mijn woning een sloot is gedempt, heb ik een vochtprobleem in mijn kruipruimte. Er zijn al voldoende ventilatieroosters geplaatst. Het gaat om een ruimte van ongeveer 60 m2, van 80 cm hoog, met daarboven een houten vloer. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het isoleren van de kruipruimte met schelpen. Ik wil het werk graag op korte termijn laten uitvoeren.

isoleren van huiskamer

Het isoleren van de huiskamer op de 1e verdieping van een appartementencomplex. Reeds nieuwe ramen, maar het tocht in de woonkamer. Waar de tocht precies vandaan komt is niet bekend. De gedachte gaat uit naar het isoleren d.m.v. wandplaten en het dichten van kieren met spul.