Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuur isoleren:

Schuur isoleren

Ik wil de schuur isoleren tegen geluid maar ook kou. Af en toe zit ik hier met vrienden en zo nu en dan knip ik ze omdat ik kapper ben. Ik wil geen overlast van de buren krijgen. Het is een kleine schuur ongeveer 7 meter lang en 2,5 meter breed. De muren zijn van steen en het plafond van hout. Ook zitten er openingen tussen de muur en het plafond waardoor het juist nu op dit moment heel horig is. Het uitruimen van de schuur vanwege paar spullen die erin zitten is ook nodig voor het werk verricht kan worden. Hoeveel zou dit kosten als jullie dit ook doen? Dank jullie wel!
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuur isoleren uit heel Nederland:

Dak leggen en isoleren

Wij overwegen een woning met een schuur uit 1890 te kopen. Zowel het dak van het woonhuis als schuur moeten worden vervangen. (Rijksweg 87 Laag Keppel) Wij denken aan bijvoorbeeld unidekplaten. Dak oppervlakte van de schuur is ongeveer 68 m2 puntdak. Woonhuis voorhuis ongeveer 80 m2 en achterhuis ongeveer 72 m2. Bij voorkeur oude pannen weer hergebruiken zo nodig oude vervangen. Wij hebben een prijs indicatie nodig om het kosten plaatje compleet te krijgen. Ik zal zelf vooraf alle dakpannen verwijderen. Graag hoor ik van u.

Een schuurdak isoleren of vervangen

Het betreft de schuur in de tuin. We hebben onlangs de wanden daarvan geïsoleerd en maken ons zorgen om de conditie van de houten (dak)constructie richting de toekomst. Wij zijn tevens van plan om onze CV-ketel en wasmachine daar naar toe te verplaatsen en zouden graag advies van een vakman willen hebben over de te ondernemen acties. Het betreft een schuur van ongeveer 300 bij 600 cm met een hoogte van 270 cm. Het platte dak is volgens mij van hout en bedekt met bitumen, maar dat is een schatting.

Schuur isoleren en lichtkoepel plaatsen

Brick shed with flat wooden roof. Size is 2,00 meters x 4,00 meters. We want isolation and a daylight (to be opened) in the roof.

Houten schuurdak herstellen en schuur isoleren

We want to install 1 or 2 Lichtkoepels depending on the size availables in the roof of my garden shed that can be opened for ventilation the shed is 2 x 4 meters and made out of brick wall and osb roof which might need some repair. In addition we wish to add insulation (wool or another cheap suggestion) on the inside wall and finished look with osb plates. there is electricity present but we would like extra sockets to be added and the light socket nicely distributed in across the roof. we would like a receive a budget but durable quote. if posible pls include material and installation seprated on the quote and the time estimation. Contractor needs to speak englisch

Dakrenovatie

Ik wil graag een dakrenovatie laten uitvoeren. Het huidige platte dak bestaat uit een bijkeuken (van buiten geïsoleerd), schuur en werkruimte. De schuur is niet geïsoleerd en de werkruimte is alleen van binnen geïsoleerd tegen het platte dak aan. Voorkeur gaat uit om de werkruimte van ongeveer 3x8 meter van buiten te isoleren en de isolatie van binnen te verwijderen. En de totale dakbedekking te vervangen. Deze is ongeveer 20 jaar oud. Het dakoppervlak is totaal ongeveer 38 m2. Daarnaast moet het nieuwe dak geschikt zijn om in de toekomst zonnepanelen te kunnen dragen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door een vakman.

Stenen schuur laten isoleren

Ik wil mijn stenen schuur laten isoleren om hier een werkplek te kunnen creëren. De afmetingen zijn 330 cm x 280 cm en de hoogte is 216 cm.

Buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi)

Gevel van buiten-af isoleren met isolatieplaten en afwerken met stucwerk (crepi). Het pand heeft 2 woonlagen en is ooit gebouw als schuur dus vermoedelijk geen spouwmuren dus geen alternatief. Het gaat om een voorgevel van circa 9,50 meter breed en 2 zijgevels van respectievelijk 2,50 meter breed en 1,00 meter breed.

Casco schuur bouwen in tuin

Wij zouden graag een casco schuur van 8x3 meter laten realiseren in onze tuin. We willen graag een half steen, half houten schuur met een plat dak, verdeeld in 3 ruimtes. De schuur staat los van het huis. We zouden ook graag de schuur isoleren en het is belangrijk dat de materialen waterdicht zijn. Er staat nu nog een houten schuur, maar die halen we zelf helemaal weg.

Schuur isoleren

Het gaat om een schuur van 100 m2. We kunnen de buitenkant niet isoleren omdat het te oud is, dus willen we het aan de binnenkant laten doen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Nieuwe dakbedekking

We zouden graag onze boerderij en onze schuur van een nieuwe dakbedekking willen voorzien. Het gaat om een dakpannen gedekte boerderij waarvan we het dak willen isoleren en laten bedekken met dakpanplaten. De oude dakpannen halen we er zelf van af. Het gaat in totaal om 140 m2. Daarnaast gaat het om een grote schuur met asbestplaten en zonnepanelen. Deze halen we er ook zelf van af maar graag ook voorzien van dezelfde dakpanplaten. Het gaat om een schuur van 80/90 m2. Beiden zijn goed bereikbaar van alle kanten. De boerderij is 1 verdieping hoog.

Partners

Partners van Casius