Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Huizen of directe omgeving.

983 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, woonboerderij isoleren, vloer isoleren met vlokken, kruipruimte ophogen met zand, plafond slaapkamer isoleren tegen contactgeluid, schuur isoleren, binnengevel en buitengevel isoleren, icynene isolatie aanbrengen in woning, geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Huizen:

Schuur isoleren

Ik wil de schuur isoleren tegen geluid maar ook kou. Af en toe zit ik hier met vrienden en zo nu en dan knip ik ze omdat ik kapper ben. Ik wil geen overlast van de buren krijgen. Het is een kleine schuur ongeveer 7 meter lang en 2,5 meter breed. De muren zijn van steen en het plafond van hout. Ook zitten er openingen tussen de muur en het plafond waardoor het juist nu op dit moment heel horig is. Het uitruimen van de schuur vanwege paar spullen die erin zitten is ook nodig voor het werk verricht kan worden. Hoeveel zou dit kosten als jullie dit ook doen? Dank jullie wel!

Plafond van de woning isoleren

Ik wil mijn plafond van 40-50 m2 laten isoleren tussen de balken. Wij zijn namelijk de woning aan het renoveren en willen dit erbij laten doen.

Bungalow isoleren

Het betreft een vrijstaande bungalow met garage met een woonoppervlakte van 134 m2 en inpandige ruimte van 17 m2. Graag laten wij het pand en garage aan de buitenzijde isoleren. De woning is rondom goed te bereiken.

Kruipruimte laten isoleren

Hoekhuis met een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog. Het zand onder het huis is niet nat maar wel erg vochtig en er groeien schimmels. De vloer in de huiskamer trekt koud op. Kruipruimte is goed te bereiken en ligt ongeveer 4 meter van de straat. Graag een offerte wat de oplossing is en wat de kosten hiervan zijn?

Dakisolatie van de binnenzijde aanbrengen

Het betreft het isoleren van de binnenzijde van het dak van de zolder. De Rockwool spijkerflensdeken hebben wij al aangeschaft. De oppervlakte is ongeveer 110 m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Dakisolatie aanbrengen aan de buitenzijde

Graag ontvang ik een indicatie voor het isoleren van het dak aan de buitenzijde, water- en winddicht, dus onder de pannen maar wel dat het hout kan ademen. De pannen zijn goed genoeg om her te gebruiken. Het is een oude woning van rond 1900 met een oppervlak van ongeveer 175 m2. Het dak is 10 meter lang en ongeveer 8.5 meter hoog. Graag ontvang ik bij de indicatie ook een advies voor de materiaalkeuze.

Schuur verbouwen en isoleren

We hebben een schuur aan huis gebouwd, afmeting binnen is 2.10 bij 2.60 meter. We willen deze schuur gebruiken als slaapkamertje. Schuur bestaat op dit moment uit een enkelsteens muurtje. Graag de schuur isoleren en als optie volledig afwerken van binnen.

Gevel van keuken isoleren

Betonnen achterwand isoleren in ruimte van 25 vierkante meter (keuken) met betonnen achterwand, geïsoleerd dak en dubbele beglazing.

Kruipruimte vrij maken van bouwafval om ...

Kruipruimte vrij maken van bouwafval om de vloer te kunnen isoleren. Oude fundering oude schoorsteen en vooral puin. Niet heel veel.

Isoleren aan de binnenzijde van schuin ...

Isoleren aan de binnenzijde van schuin dak. Onder de pannen ligt reeds een folie die in een eerder stadium door woningbouwvereniging is aangebracht. 50m2 is een grove schatting.