Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolderisolatie aanbrengen:

Zolderisolatie aanbrengen

Ik wil isolatie aanbrengen op mijn zoldervloer. De zolder is bereikbaar met een vlizotrap. De zolder is onverwarmd dus er moet dampwerend folie gebruikt worden. De zolder is 40 m2.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderisolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Zolderisolatie aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van mijn zolderdak aan de binnenzijde. Het dak is ongeveer 28 m2 groot en dient te worden afgewerkt waarbij er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. De zolder is via een vaste trap te bereiken.

Zolderisolatie aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zolder is nu nog nier geisoleerd. Voorheen was de ruimte opslagruimte. De ruimte is nu beschikbaar met een vaste trap. We willen de ruimte nu gaan gebruiken. Het betreft een jaren 20 woning

Folie aanbrengen op dakbeschot

Voor zolderisolatie is het nodig om folie op het dakbeschot aan te leggen. Indien nodig ook vervangen dakpannen (bouwjaar 1931). Circa 68m2 dakoppervlak. Er zit redelijk wat spoed achter omdat het dak lekt en verbouwing stilligt. zinkwerk dakgoot vernieuwen vernieuwen nokpannen

Zolderisolatie aanbrengen

Aanbrengen glaswol isolatie + afwerken met gipsplaats. Plaatsen nieuw dakraam

Dak-/zolderisolatie aanbrengen

Voor ons huis met een pannendak, hellend, L vorm (2 kilgoten), 120m2 opp. Op houten dakbeschot, zoeken wij een manier van isoleren. Op de bovenverdieping willen we de plafonds grotendeels verwijderen, dan zicht krijgen op binten/nok. Graag een offert voor een binnenisolatie, waarschijnlijk met platen. We gaan er nu vanuit dat de buiten isolatie te kostbaar wordt. Uitvoering in overleg na plaatsing van een dakkapel tussen 1 a 2 maanden.

Zolderisolatie aanbrengen

Wij zoeken bedrijven die zolderisolatie kunnen aanbrengen. Bijvoorbeeld Isobouw-Slimfix of Kingspan. Bestaande bouw. Gaat om een vrijstaande woning en een tussenwoning. Oppervlakte weet ik niet precies. Betreft leveren en plaatsen van isolatie.

aanbrengen zolderisolatie

Graag had ik het dak van mijn huis aan de binnenzijde geïsoleerd en afgewerkt met gipsplaten. Ik ben al begonnen en grotendeels in bezit van materiaal. Het betreft een hoekhuis.

Zolderisolatie

Isolatie van zolder: - rijhuis jaren dertig - zadeldak - nu geen isolatie - nu dakpannen, balken en gelakte binnenlatjes - hele zolder moet geisoleerd worden. Opdracht: - zolder geheel isoleren - visueel moet er geisoleerd worden tussen de houten balken zodat deel van balk zichtbaar blijft - latjes aanbrengen, isolatie aanbrengen en gipsplaten op maat aanbrenge tussen balken - niet stuccen noch verven - geschatte oppervlakte is 100- 120 m2 Referenties en ervaring verplicht! We gaan klanten benaderen.