Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Hoorn of directe omgeving.

664 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds en kopgevels van bergingen thermisch isoleren, alle plafonds van 2 appartementen isoleren met cellulose vlokken, advies en realiseren van akoestische woningisolatie, isoleren van hellend dak van herenhuis, isoleren van hellend dak, kruipruimte en spouwmuur isoleren, dak isoleren, feestzaal isoleren tegen geluid, advies en realiseren van geluid en warmte isolatie dak en gevels, divers isolatiewerk, verwijder plafond & isoleren en stucen, spouwmuren isoleren jaren '50 2 onder 1 kap woning, het schuine pannendak van een pand isoleren vanuit binnen, woonboerderij isoleren, systeemplafond tegen geluid isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Hoorn:

Zolderisolatie aanbrengen

Ik wil isolatie aanbrengen op mijn zoldervloer. De zolder is bereikbaar met een vlizotrap. De zolder is onverwarmd dus er moet dampwerend folie gebruikt worden. De zolder is 40 m2.

Spouwmuur laten isoleren

Ik heb een hoekwoning waarvan ik de spouwmuur wil laten isoleren op de 1e en 2e etage. Omvang muur is ongeveer 10 meter lengte.

Dakisolatie aanbrengen

Er wordt in november een dakkapel zowel aan de voorkant als de achterkant geplaatst. Aangezien onze woning uit 1987 komt hebben we niet veel dakisolatie. Het lijkt ons slim om dit gelijk mee te nemen gezien de zolder dan toch een bouwput zal zijn. Wij zouden graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken voor het isoleren vanuit de binnenzijde of buitenzijde. Ook de afwerking zou ik graag separaat willen terug zien op de offerte. De oppervlakte van het dak is minder dan 30 m2.

Dakisolatie op meerdere daken

Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis is gebouwd in 1982, minimale isolatie gebruikt. Zolderdak voor en achter. Tevens schuin dakje tussen plafond en ramen eerste verdieping. Geen idee wat de werkelijke oppervlakte van de vier te isoleren daken is, wellicht is dit beter in te schatten door op Google-Maps te kijken. Verder graag advies over de mogelijkheden van binnen of van buitenaf te isoleren.

Isolatie kruipruimte

Kruipruimte isoleren. Aantal vierkante meters: 16. Hoogte kruipruimte: 47 cm

Tussenwand met de buren geluidsdicht maken

Sinds een jaar wonen wij in een twee-onder-een-kapwoning. Op de een of andere manier horen wij vrijwel alles wat de buren (vooral boven en in de badkamer) doen. Ook als er een feestje is lijkt het alsof ze dit beneden bij ons houden. We hebben al een keer met de buren over het geluid gepraat, maar zij horen niks van ons en geven aan ook niks geks te doen qua geluid. Ik weet niet of de muur tussen ons en de buren een spouwmuur is. Het lijkt ook wel alsof het geluid via de vloeren doordringt. Je hoort ook als er bij de buren boven gelopen wordt, gepraat en het doorspoelen van het toilet. Ik zal de bouwtekeningen erbij zoeken. Is het mogelijk om de muur zo goed als geluiddicht te maken, zodat wij 's ochtends gewoon kunnen doorslapen en ons zoontje ook weer rustig kan slapen?

Garage isoleren

Ik wil graag mijn garage isoleren. Het gaat om een plat dak (bitumen en grind) en een wand van 7 meter lang aan 1 kant, andere kant is aan huis. En 1 korte wand waar een deur zit van ongeveer 2.90 meter.

Renoveren en isoleren plat dak

Achter mijn woning heb ik een bijkeuken die geschakeld is met die van mijn buren. Op de bijkeuken ligt nog oude dakbedekking met grindballast. Wij willen samen met de buren de dakbedekking laten vervangen en daarbij meteen isolatie laten aanbrengen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m². Er is aan elke zijde een hemelwaterafvoer. Het dak heeft een zinken daklijst en en houten afwerking die moet worden verhoogd. Ik ontvang graag een prijsopgave met daarin een aparte post voor het afvoeren van het afvalmateriaal.

Kruipruimte met schelpen laten isoleren

Wij willen onze kruipruimte laten isoleren met schelpen. Ons huis is meer dan 2 jaar oud. Afmeting 9 meter lang 5 meter breed. Hoogte van de kruipruimte is 20 centimeter.

Vloerisolatie aanbrengen

Het gaat om een betonnen vloer van circa 100 m2. Die moet aan de onderzijde geïsoleerd worden met schapenwol of vlas. En aansluitend een aansluitende laag folie op de bodem, zo ook aan de wanden. Ik zie graag uw offerte tegemoet. De kruipruimte is 50 a 60 cm hoog. Kunt u aangeven hoe u de isolatie gaat aanbrengen?

Geluidsisolatie aanbrengen in een wand op kantoor

Het gaat om een kantoorruimte met een aparte vergaderruimte. Nu is het zo dat de binnenwand niet goed geïsoleerd is zodat er woordelijk verstaan kan worden wat er in de vergaderruimte gezegd wordt. Er is al eerder een andere wand geïsoleerd d.m.v. het plaatsen van drukschotten boven een bestaande wand. Ditzelfde willen we nu graag laten doen bij deze wand. Het gaat om ongeveer 6 m2.

Wil graag mijn vloer geisoleerd ...

Wil graag mijn vloer geisoleerd hebben,en willen weten wat het kost. De hele ondervloer beneden, ongeveer 45 m2. We hebben een hoop vocht en willen er wat aan doen. Wat zijn de mogelijkheden?