Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Hoofddorp of directe omgeving.

1916 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Hoofddorp:

Stenen schuur laten isoleren

Ik wil mijn stenen schuur laten isoleren om hier een werkplek te kunnen creëren. De afmetingen zijn 330 cm x 280 cm en de hoogte is 216 cm.

Gat laten maken in raam voor airo slang rond 137

Ik heb thuis een draagbare airco alleen moet daarvan de afvoerslang van de warme lucht naar buiten. Mijn vraag was of er een gat in het raam kan worden gemaakt in het dubbelglas raam? Ook heb ik zelf al een houder die dan in het gat gaat waar de slang op aankoppelt.

Muur isoleren tegen geluid van buren

Ik woon in een appartementen complex en heb regelmatig last van geluid van de buren, muziek, TV en lopen. Onze appartementen zijn gescheiden alleen door twee dubbele gips wanden met isolatie. Maar mijn buurman heeft zijn TV en stereo tegen mijn wand geplaatst, en mijn wand is in de slaapkamer. Hierdoor hoor ik vaak de muziek / bass trillingen door de muur. Ik zou graag een offerte hebben en / of info wat we het beste kunnen nemen .

Dak isoleren tegen geluid

Onderkant dak van dakkapel, van buitenaf al thermo-isolatie. Gaat met name om geluidisolatie. Het dak is 8 m2.

Insulation of a floor

We have decided to fit PVC on the floor. Current floor has tiles and floor heating is under it. We don't want to remove the existing tiles. There should be an insulation layer on the floor and PVC on top of it.

Schelpen storten in de kruipruimte

Er staat altijd een laag water in de kruipruimte. De kruipruimte is +/- 50 m2 en bestaat uit twee delen, gescheiden, omdat het huis redelijk breed is.

Isochips in kruipruimte aanbrengen

Ik wil onze kruipruimte laten vullen met isochips. De ruimte is ong 6x9meter.

Bad- en douchekraan vervangen

Bad- en douchekraan vervangen. Dit is 1 kraan te plaatsen bij het bad. Deze kraan is bij Praxis gekocht.

Kruipruimte laten isoleren

Ik wil graag mijn kruipruimte van 50-60 cm hoog laten isoleren. De kruipruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Ik wil graag folie op de bodem zelf met een isolatiewaarde van 4.

Garage laten isoleren

Aan ons nieuwe huis hebben wij een garage en deze garage wil ik graag laten isoleren. Het gaat om een garage van 6 meter lang en 3 meter breed. Het gaat om 1 wand (halfsteens) en het plafond. Het gaat hier om een plat dak.

Kamer met een piano isoleren

Wij hebben een kamer (233 cm. x 289 cm.) speciaal voor onze piano. Piano wordt semi professioneel gebruikt dus meerdere uren per dag. Derhalve zouden we graag deze kamer laten isoleren om de overlast voor de buurt tot een minimum te beperken. Ik wil graag zowel de muren als het plafond laten isoleren.

Vloerisolatie: advies en aanbrengen

Ik zou graag onze woning willen voorzien van vloerisolatie. Welke soort ben ik nog niet uit, hierin zou ik graag verschillende opties willen zien in een offerte. Het te isoleren deel van de woning is circa 36 m2 en te bereiken via een kruipruimte. De hoogte is circa 60 cm. Ik verneem graag een reactie.

Spouwmuren na-isoleren

Graag had ik een offerte voor na-isolatie van spouwmuren. Betreft een vrijstaande bungalow van 1962. Muren zijn circa 2.5 m hoog aan de binnenkant, circa 42m omtrek (waarvan circa 12m ramen en deuren), circa 5cm spouw, baksteen aan beide kanten, met ontluchtings stenen. We zijn aan het renoveren, het binnen plafond is op het moment verwijderd dus er is toegang vanuit binnen naar de bovenkant van de spouwmuur door een circa 15 cm hoge ruimte tussen dak en bovenkant muur (en spouwmuren zijn dus niet afgesloten aan de bovenkant). De gehele buitenmuur is bereikbaar (vrijstaand -> tuin er om heen).

Buitenmuur isoleren

Isoleren van de buitenmuren, met waarschijnlijk polystyreen korrels. Het zijn spouwmuren. Het is een hoekwoning van ongeveer 5 x 10 meter, de wanden zijn 1,5 meter hoog.

Wij hebben een huis van voor de jaren ...

Wij hebben een huis van voor de jaren '50. In deze koude tijden voelen we veel koude lucht in huis. Het huis is 6x6m, telt een beneden- en bovenverdieping en een vliering. Onze wens is alsvolgt: 1. Het controleren van de huidige isolatie van het gehele huis; 2. Het adviseren van te nemen maatregelen om de isolatie te verbeteren en kosten hiervan. Alvorens we aan punt 2 kunnen beginnen willen we eerst weten wat punt 1 kost.

Asbest laten verwijderen

Asbest laten verwijderen