Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor spouwmuurvervuiling verwijderen:

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren. In 2016 heb ik zes vertegenwoordigers naar de spouw laten kijken. Zij hebben allen cementresten in de zijmuur gezien (ik heb een hoekwoning uit 1952). De vervuiling zou alleen in de zijmuur zitten op ongeveer 1,5 meter hoog. Een vertegenwoordiger noemde een bedrag van ongeveer € 500 om de vervuiling te laten weghalen en volgens een andere vertegenwoordiger zat de vervuiling zo laag dat die kon blijven zitten. Het kwam mij toen nog niet uit om het werk te laten uitvoeren, maar nu ben ik daar wel aan toe.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuurvervuiling verwijderen uit heel Nederland:

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Er is in de zijgevel van mijn woning sprake van spouwmuurvervuiling. Deze moet verwijderd worden. De lengte van de gevel is circa 9 meter.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Over een lengte van ongeveer 14 meter het verwijderen van vervuiling uit de spouw om isolatie mogelijk te maken. Voor zover bekend ligt de vervuiling los in de spouw en is er geen sprake van speciehaarden. Het puin moet dan ook afgevoerd worden.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

We hebben opdracht verstrekt voor het isoleren van onze woning. Echter is er sprake van spouwmuurvervuiling, welke we eerst willen/moeten laten opschonen alvorens we gaan isoleren. We zijn de gehele woning aan het verbouwen dus voldoende ruimte om vanuit de binnenzijde op te schonen en buitengevel heel te laten. Muren worden daarna gestuct, dus metselwerk daarna niet meer zichtbaar. We laten 105 m2 spouw isoleren.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ons huis is voorzien van flink wat spouwvervuiling (1 meter hoog op sommige plekken) in de uitbouw. Deze heeft een lengte van 6 meter lang en is 3 meter hoog. De bestaande gevel + voorzijde huis zal ook nagekeken moeten worden, volgens de firma Pluijmers zit hier een 15 cm pui. Het huis is uit 1931 en wit geverfd en dient netjes hersteld te worden.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ik wil de spouwmuur laten isoleren. Maar onderin de spouw, over een lengte van ongeveer 6 a 7 meter, zit vervuiling van zand en specie. Dit moet eerst verwijderd worden. Voor het isoleren daarna hebben we al offertes. Gaat dus alleen om het verwijderen van de laag onderin de spouw.