Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor loods isoleren:

Loods isoleren

Onze gerenoveerde opslagloods, nu nog leeg, aan de binnenzijde isoleren, dak sowieso maar wellicht ook de wanden. Het dak is hellend 23 graden, loods is 11.70 meter breed en 55 meter lang. De isolatie is alleen ten behoeve van het tegen gaan van condens en het buiten houden van de vrieskou buiten, minimale isolatie is dus voldoende.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loods isoleren uit heel Nederland:

Loods isoleren

Het betreft een loods waarbij er tegen het dak geen isolatie is. Omdat de loods wellicht een bestemming krijgt tot Personal Training Studio is het handig om dit te isoleren. De isolatie zal aan de binnenzijde geplaatst moeten worden en de oppervlakte is ongeveer 90 a 100 m2. Het werk dient in de laatste 3 weken van april uitgevoerd te worden.

Boerderijwoning isoleren

Boerderij woning uit 1926. De spouw kan niet geïsoleerd worden, omdat er geen ruimte zit tussen binnen- en buitenmuur. Nu overwegen we isoleren vanaf buiten. Het huis is aangebouwd aan de loods. Het gaat om 1 voorkant en 2 zijkanten van het huis. Het huis is geen monument. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 120-130 m2.

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? 100 m². Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een metalen dak van een loods waar een kantoorruimte in moet komen. Door het metalen (golf) dak is het nu in de zomer erg heet en winter erg koud. Budget wise willen we alleen isolatie spuiten en dat als plafond gebruiken. Ik heb e.e.a. op het internet gezien en in bijvoorbeeld een garage, en volgens mij is dat prima om als dak te hebben. Dus er komt geen laag meer overheen, dus in dat opzicht moet het zo strak mogelijk.

Boerderij verbouwen

Boerderij verbouwing Dak vernieuwen binnen muren vloeren isoleren en nieuwe voorzet muren aangekocht loods is 32 meter lang bij 17 breed woonhuis schuur

Woning verbouwen en loods met kantine bouwen

Wij breken de bestaande schuur af en daarvoor in de plaats komt een in dezelfde vorm een kantine/koetsenloods. U dient de fundering, gevels, dak, vloeren en zolder te maken. Buitenzijde isoleren en raampartijen plaatsen. Schuin dak maken, de pannen zijn aanwezig. De schuur is 8 x 8 meter, aangebouwd aan de woning. Twee muren met een puntdak. Alleen begane grond en bergzolder, het dak loopt vanaf de bovenzijde van de begane grond. Tevens gaan we de indeling van de woning aanpassen. Onder meer draagmuren slopen en ondersteunen. Het is een boerderij met dubbele bewoning. Het voormalige deel gaat een slaapkamer met badkamer worden. Geïnteresseerd? Bel mij om een afspraak te maken. De bouwaanvraag ligt momenteel bij de gemeente.

Loods isoleren

Het is een bestaande loods van 20m breed en 30m lang. De wanden zijn 2,7m hoog, daarbij zou het eventueel kunnen om op deze hoogte een plafond te maken. Hierdoor zal de ruimte kleiner zijn waardoor er minder warmte verloren gaat. Het is de bedoeling om in de toekomst ook een verwarming te plaatsen, daarom is isolatie van belang.

Dubbele garage / loods bouwen

Lengte: 13 meter Breedte: 8 meter Muurhoogte: 3,5 meter Nokhoogte: 5 meter Uitgraven + storten van een fundering, enkel onder de muren, dus niet heel het oppervlak. Materialen: +/- 40 cm. hoog muurtje van steen, waarop In zweedsrabat potdekselprofiel (zwart) hout op gezet kan worden. Loods dient geisoleerd te worden. Dus eventueel binnezijde af te werken met houten panelen / platen. Er dienen 2 hardhout kozijnen in te komen van 130 cm x 130 cm + een loopdeur. Aan de voorgeven dient een overheaddeur te komen van hoogte 3,5 meter, breedte 3,2 meter. Loods dient voorzien te worden van elektriciteit en verlichting. Loods dient te worden voorzien van dakgoten en afvoer in pvc. Dak isoleren en voorzien van dakpannen. Graag zou ik een totaalprijs zien wat dit bou

Het betreft de islolatie van een loods, ...

Het betreft de islolatie van een loods, de loods bestaat uit enkel golfplaten. De wijze van isoleren is nog niet bekend, maar het gaat in eerste instantie om thermische isolatie. De interesse gaat uit naar isolatiealternatieven en het bijbehorende kostenplaatje. De loods is rond en bestaat uit 3 beuken. De globale afmetingen zijn 40x60x8. Het gaat om een tijdelijke oplossing (1,5 jaar), daarna wordt de loods gesloopt en komt er nieuwbouw. Thermische isolatie oplossingen met een lage kostprijs verdienen dus de voorkeur. Graag ontvang ik een reactie, mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.