Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor gespoten pur vloerisolatie aanbrengen:

Gespoten pur vloerisolatie aanbrengen

Onze vloer is 50 m2. Bereikbaar via kruipluik Veel water in kruipruimte soms wel 30cm. Wat kost het om de vloer te laten isoleren met gespoten pur.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gespoten pur vloerisolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Dakisolatie aanbrengen

Dakoppervlakte ongeveer 120 m2. Binnenzijde dak isoleren, liefst met gespoten pur. Een gegarandeerde isolatiewaarde van 4 of meer. Het betreft een hellend dak, met een houten dakbeschot van planken. Het huis dateert ergens van rond 1920. Wij zorgen zelf dat de ruimte goed bereikbaar is.

PUR in een betonnen vloer spuiten

Graag had ik offerte op 35 vierkante meter pur gespoten op de betonnen vloer.

Betonvloer in een metalen woonschip maken

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten in het voorruim van een stalen woonschip. De afmeting zijn 5.10 breed en 17 meter lang; 85 m2. Het staal is gestraald en daarna 3 x geschilderd. Een paar vragen: - moet over het staal eerst pur (PIR) gespoten worden; bijvoorbeeld 5 cm; om te isoleren en te zorgen dat er geen condens tussen metaal en vloer ontstaat? - moet het beton bewapend worden? Want het metaal ondersteund het beton geheel. - zijn er gewichten in het soort beton? - Hoe dik moet dit beton zijn? - Volgorde PIR (= brandvrije PUR) / beton vloer/ vloerverwarming in matten; vloer eroverheen. - de vloer wil ik laten zoals het is; beton look.

Zandcementdekvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een laag zandcementdekvloer op een al gespoten Pur isolatie over 70 m2 vloeroppervlakte. De zandcementdekvloer graag 5 centimeter dik met vezel compound wapening erin. Indien een wapeningsnet in combinatie met gewone chape/zandcementdekvloer voordeliger is, dan mag dat ook (maximale hoogte 5 cm). De vloer kan door ons van te voren volledig leeg geruimd worden. De woning is niet goed bereikbaar met een vrachtwagen. De vrachtwagen kan maar tot aan de oprit komen welke 10 a 15 meter van de woning af ligt. Exacte afstand kan nog door ons opgemeten worden. Een bestelbus kan wel tot aan de woning komen.

Pur vloerisolatie aanbrengen

Ik wil graag 90-100 m2 pur vloerisolatie gespoten hebben. Het gaat om een verdiepingsvloer.

Vliering isoleren

Ik ben wederom/nog steeds hier op zoek naar een bedrijf wat de vliering voor mij isoleert en aftimmert met iets eenvoudigs als meubelpaat, spaanplaat oid. Het hoeft niet mooi te ogen, als het maar goed zit. Als er gordingen aanwezig waren geweest had ik het zelf gedaan. Lengte van de vliering ongeveer 3,5 meter, dus totaal grofweg 8 bij 1.5 meter te isoleren schuin dak. De resten van eerdere isolatie door vorige bewoners (vastgetimmerd, loskomend glaswol) dient verwijderd. Aub reacties van bedrijf die deze (kleine) klus daadwerkelijk wil. Ik wil geen zolder voor grof geld vol pur gespoten, ik wil geen adviezen hoe het zelf te doen. Gewoon een dag isolatie aanbrengen, wil je en heb je tijd, aub reageer dan, en dan alleen!

Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag ongeveer 45 m2 vloer in de kruipruimte laten isoleren. Ik wil geen gespoten pur, de ruimte is vochtig dus geen glaswol. We hebben iets van folie dat onder de vloer geplaatst kan worden en platen onder de onderkant van de vloer.

Schelpenbed onder woning aanbrengen

Ik wil graag in de kruipruimte onder mijn woning schelpenisolatie laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 40 m². Er is PUR-isolatie tegen de onderzijde van de begane grondvloer gespoten. Het is vochtig in de kruipruimte en daarom is een schelpenbed noodzakelijk. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Vloer isoleren in de kruipruimte

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de kruipruimte onder de woning en de garage. De totale oppervlakte is 90 m2. Bij de woning zijn er 2 luiken aanwezig, 1 bij de voordeur en 1 in de woonkamer. De garage heeft geen luik. Ik denk aan gespoten PUR 10 of 15 cm dik. De afstand tussen de woning en de straat is ongeveer 2 meter.

Vloerisolatie aan laten brengen

Ca 150 m2, droge toegankelijke kruipruimte van ca 70 cm hoog met gespoten pur.