Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor gehele benedenwoning isoleren:

Gehele benedenwoning isoleren

Ik wil de gehele benedenwoning isoleren. Ongeveer 8 x 5 meter, dus 40 m2 in totaal. Ongeveer 8 M2 betreft een badkamer, de overige 32 M2 is woongedeelte. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gehele benedenwoning isoleren uit heel Nederland:

Keuken isoleren

Wij bewonen een jaren ´30 benedenwoning waar wij veel geluidsoverlast ervaren van de houten vloer van de bovenburen. De holle tussenruimte van ons plafond en de vloer van de bovenburen is daarbij een grote boosdoener. Wij ervaren geluidhinder door het gehele huis. Woonkamer, keuken, slaap en badkamer. Wij vragen graag eerst een offerte aan om de ruimte in de keuken te isoleren om te ervaren of dit het gewenste resultaat biedt. De woning heeft totaal een woonoppervlak van 75 m2 waarvan de keuken 6 m2 betreft.

Elektra-aansluiting splitsen

Ik wil mijn huidige woning splitsen naar twee afzonderlijke woningen (een boven en benedenwoning). Dit was voorheen de situatie. De gehele woning heeft een woonoppervlakte van 220 m2 en een inhoud van 700 m3. De elektra is in 2009 nieuw aangelegd. Nu moet het geheel gesplitst worden. Dus een extra elektriciteitsmeter en afzonderlijk elektriciteitsnetwerk. Wat zijn de kosten voor het splitsen van de aansluiting? Graag een globale offerte.

Uitbouw aan een tussenwoning bouwen

Wij hebben een oude benedenwoning uit 1900 gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. We willen er een uitbouw aan de achterzijde laten bouwen van 4 x 5 x 2,9 meter. We denken dat de woning 'op staal' is gebouwd en dit kan dan ook voor de uitbouw gelden. We vragen dit nog na bij de gemeente. We willen over de gehele breedte houten kozijnen met 2 of 3 schuifdeuren. In het platte dak van de uitbouw willen we een lichtstraat of 4 lichtkoepels. Aan 1 zijde hebben de buren ook al uitgebouwd. We willen voor zowel een casco uitbouw als voor een volledig afgewerkte uitbouw een offerte ontvangen. Er is hier geen achterom, de aan- en afvoer van materialen moet via de woning. Daarom heeft het onze voorkeur als een bedrijf hier direct na de overdracht mee kan starten. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Kunststof serre aanbouwen

Ik heb mijn benedenwoning nu voor een jaar verhuurd. Na die huurperiode wil ik er volgend jaar aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning een kunststof serre laten aanbouwen. Dit kan vergunningsvrij. Ik wil tot de maximaal toegestane diepte laten uitbouwen. De achterpui en ook een tussenmuur moeten gewijzigd worden. Er is ook een goede fundering nodig. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Leidingwerk aanpassen en ketel verplaatsen

Wij hebben een jaren '30 appartement (op de begane grond) in Voorburg aangekocht. Veel is gedateerd, maar de muren en kruipruimtes zijn droog en in prima staat. De kruipruimtes bevinden zich onder de gehele woning en zijn goed bereikbaar. Wij zoeken een loodgieter voor het uitvoeren van de volgende taken. Op de bijgevoegde plattegrond zijn de werkzaamheden samengevat. 1) De CV-ketel en expansievat verplaatsen naar een kast welke grenst aan de muur naar buiten (en dus makkelijke aan/afvoer van lucht); 2) De oude CV-leidingen vervangen met nieuwe leidingen (flexibel). Het betreft dus een benedenwoning, en de nieuwe leidingen willen wij graag door de kruipruimtes. Radiatoren kunnen op hun plek blijven, oude leidingen verwijderen wij achteraf zelf; 3) We krijgen een nieuwe keuken op een nieuwe plek in huis. Water- en gasleidingen moeten naar deze nieuwe plek (enkele meters, door kruipruimtes) en vanaf de nieuwe keuken moet een afvoer aangelegd worden; 4) De wasmachine wordt verplaatst naar een kast in de gang. Hiervoor hebben wij watertoevoer en afvoer op de nieuwe plek nodig. We begrijpen dat voor een goede offerte een bezichtiging nodig is. Dit zouden we graag inplannen in komende week (week 15, bij voorkeur vrijdag 14 april). Heeft u interesse, dan horen we heel graag van u! Wij zoeken bij voorkeur iemand die deze werkzaamheden kan uitvoeren te beginnen week 19 (maandag 8 mei 2017), afgerond eind week 21 (26 mei 2017).

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Ik wil graag een uitbouw realiseren van 5 meter (b) bij 3 meter(l) bij 3 meter (h). Het liefst zou ik hiervan een gedeelte als serre hebben en een gedeelte als rechte uitbouw (breedte verhouding 3 meter serre, 2 meter vaste uitbouw. (optie 2 in attachment). Mocht dit voor mij niet uitkomen dan is het ook nog een optie om geheel een rechte uitbouw te maken met dakkoepels voor licht. (optie 1 in attachment). Betreft een benedenwoning uit 1900, de achtergevel moet grotendeels verwijderd worden. Graag ontvang ik voor beide opties een indicatie van de kosten inclusief gehele afwerking.

Uitbouw aan de benedenwoning bouwen

Graag zou ik een offerte / prijsindicatie willen hebben voor een mogelijke uitbouw aan mijn in 1911 gebouwde beneden (tussen)woning. Mijn wensen gaan uit naar een uitbouw van de gehele achterzijde. Afmeting: 5 x 3 meter. Aangezien ik zelf een meubelmaker ben wil ik het kozijnwerk/ ramen zelf doen. En gaat het in dit geval om het casco plaatsen van uitbouw. Er zal 1 doorgang gemaakt moeten worden (daar waar nu het kozijn in de woonkamer zit, dus waarschijnlijk moet er een draag balk van 3 meter meegenomen worden in de offerte. Hopelijk kunt u genoeg met deze informatie om mij van een prijsindicatie te voorzien.

Verlaagd vrijhangend plafond ter geluidsisolatie aanbrengen

Ik ondervind in mijn benedenwoning geluidsoverlast van mijn bovenburen sinds die een houten vloer hebben gelegd. Ik heb mij aangesloten bij de Stichting Geluidshinder en daar is mij geadviseerd om een zwevend plafond te laten plaatsen met eventueel inspuiten van de ruimte tussen de woningen met een geluidsisolerend materiaal. Het gaat om een plafond van 47 m². Boven het huidige plafond zit een ruimte van ongeveer 12 cm hoog waar boven weer een authentiek plafond zit van ongeveer 100 jaar geleden. Dus de gehele afstand tot aan de plankenvloer van de bovenburen is nu ongeveer 28 cm. Het sloopwerk van het huidige plafond ook meenemen in uw aanbod, evenals het demonteren van de lichtrails die er nu hangen. En na plaatsing ook het plafond stuken en of laten stuken, sauzen en de lichtrails etc. weer terughangen. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Grote verbouwing in de woning

Woning betreft een benedenwoning, waarbij ik diverse grotere verbouwingen wil laten uitvoeren. 1. Plaatsen aanbouw achterzijde woning, 2,5 meter diep. Zijwanden steen, glazen schuifwand voorzijde, deel dicht dak, rest glas. Incl elektra, fundatie, doorbraak naar woning, waarschijnlijk nieuwe steunbalk etc. 2. Verwijderen bestaande keuken, niet dragende muur verwijderen, omleggen elektra, gas, water en plaatsen nieuwe keuken 3. Gehele woning (muv badkamer, wc) vloeren verwijderen, bestaande radioatoren en leidingen verwijderen, plaatsen vloerverwarming, plaatsen tegelvloer 4. Woonkamer muren en plafond incl uitbouw stucen (en schilderen) 5. Verwijderen schuttingen en bestrating, plaatsen nieuwe schuttingen en bestrating Diverse kleinere klussen, zoals herstellen muren (gaten nav radiatoren), schilderen, incl. plafonds. Diverse kitwerkzaamheden. Hergebruik oude keuken (waar mogelijk) om in washok een nette kasten wand met werkblad te maken. Plaatsen kastenwand in slaapkamer (deel al aanwezig). Lijst wensen is grotendeels opgesteld en bij opname door te nemen.

Heiwerk uitvoeren voor uitbouw

Ten behoeve van een uitbouw zijn wij opzoek naar een ervaren partij die het heiwerk van de fundering kan verzorgen. Het gaat om een benedenwoning waar een uitbouw over de gehele breedte van 8 meter en 4 meter diep, 32 m2, zal plaats vinden. Het gaat hier specifiek om het heiwerk, de rest wordt verzorgd door onze aannemer. Graag vernemen we een globale inschatting van de kosten.