Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor gehele benedenwoning isoleren:

Gehele benedenwoning isoleren

Ik wil de gehele benedenwoning isoleren. Ongeveer 8 x 5 meter, dus 40 m2 in totaal. Ongeveer 8 M2 betreft een badkamer, de overige 32 M2 is woongedeelte. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gehele benedenwoning isoleren uit heel Nederland:

Uitbouw aan de achterzijde benedenwoning

Graag willen we de benedenverdieping over de volle breedte (12 meter) 2 meter uitbouwen (12 x 2 m). Achterkant in dezelfde stijl behouden - zie foto. Dit wil zeggen: nieuwe houten kozijnen dubbel glas (drie openslaande deuren, een keukendeur plus bovenramen/zijramen) en roodbaksteen metselwerk plus nette afwerking aan de binnenkant. Tegelijkertijd muur (wsl draagmuur) tussen de woonkamer en de keuken zo mogelijk doorbreken - dmv balkconstructie. Het gaat om een dubbele benedenwoning over de gehele breedte, vermoedelijk vergunningsvrij. Wij kunnen iedere meter extra goed gebruiken en willen graag de mogelijkheden bespreken om een idee van de kosten te krijgen.

Vaste, rechte trap realiseren

Wij hebben onlangs een dubbele benedenwoning aangekocht welke wij nu aan het renoveren zijn. Er zit een bestaande, geïmproviseerde trap tussen de begane grond en souterrain maar deze laten wij verwijderen. Wij realiseren een nieuw trapgat ca. 1 meter verder en willen daar een trap naar beneden laten maken. Gegevens nieuwe trap: Rechte, dichte steektrap. Liefst een luie trap indien mogelijk. De trap wordt ca. 370 cm lang en 98 cm breed. De trap dient een afstand naar beneden te overbruggen van ca. 210 cm. De zijkant van de trap moet ook dichtgemaakt worden (of voorzien worden van deuren). Aan een kant van de trap zit een muur. Daar willen we een muurleuning plaatsen. Aan de open kant van de trap moet een hekwerk en balustrade komen. De gehele trap (incl. stootborden en ballustrades) dient van onbehandeld eikenhout te zijn. Vervolgens dient deze geschuurd te worden met korrel 120 en in een bepaalde (nader te bepalen) olie gezet te worden. De trap dient gemaakt, geleverd en geplaatst te worden. Wij ontvangen graag 1 totaalprijs incl. btw voor al het bovengenoemde incl. arbeid etc. Daarbij ontvangen wij graag een indicatie van wanneer de uiteindelijke trap geplaatst zou kunnen worden (voorkeur eind maart / begin april).

Keuken isoleren

Wij bewonen een jaren ´30 benedenwoning waar wij veel geluidsoverlast ervaren van de houten vloer van de bovenburen. De holle tussenruimte van ons plafond en de vloer van de bovenburen is daarbij een grote boosdoener. Wij ervaren geluidhinder door het gehele huis. Woonkamer, keuken, slaap en badkamer. Wij vragen graag eerst een offerte aan om de ruimte in de keuken te isoleren om te ervaren of dit het gewenste resultaat biedt. De woning heeft totaal een woonoppervlak van 75 m2 waarvan de keuken 6 m2 betreft.

Elektra-aansluiting splitsen

Ik wil mijn huidige woning splitsen naar twee afzonderlijke woningen (een boven en benedenwoning). Dit was voorheen de situatie. De gehele woning heeft een woonoppervlakte van 220 m2 en een inhoud van 700 m3. De elektra is in 2009 nieuw aangelegd. Nu moet het geheel gesplitst worden. Dus een extra elektriciteitsmeter en afzonderlijk elektriciteitsnetwerk. Wat zijn de kosten voor het splitsen van de aansluiting? Graag een globale offerte.

Uitbouw aan een tussenwoning bouwen

Wij hebben een oude benedenwoning uit 1900 gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. We willen er een uitbouw aan de achterzijde laten bouwen van 4 x 5 x 2,9 meter. We denken dat de woning 'op staal' is gebouwd en dit kan dan ook voor de uitbouw gelden. We vragen dit nog na bij de gemeente. We willen over de gehele breedte houten kozijnen met 2 of 3 schuifdeuren. In het platte dak van de uitbouw willen we een lichtstraat of 4 lichtkoepels. Aan 1 zijde hebben de buren ook al uitgebouwd. We willen voor zowel een casco uitbouw als voor een volledig afgewerkte uitbouw een offerte ontvangen. Er is hier geen achterom, de aan- en afvoer van materialen moet via de woning. Daarom heeft het onze voorkeur als een bedrijf hier direct na de overdracht mee kan starten. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Kunststof serre aanbouwen

Ik heb mijn benedenwoning nu voor een jaar verhuurd. Na die huurperiode wil ik er volgend jaar aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning een kunststof serre laten aanbouwen. Dit kan vergunningsvrij. Ik wil tot de maximaal toegestane diepte laten uitbouwen. De achterpui en ook een tussenmuur moeten gewijzigd worden. Er is ook een goede fundering nodig. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Leidingwerk aanpassen en ketel verplaatsen

Wij hebben een jaren '30 appartement (op de begane grond) in Voorburg aangekocht. Veel is gedateerd, maar de muren en kruipruimtes zijn droog en in prima staat. De kruipruimtes bevinden zich onder de gehele woning en zijn goed bereikbaar. Wij zoeken een loodgieter voor het uitvoeren van de volgende taken. Op de bijgevoegde plattegrond zijn de werkzaamheden samengevat. 1) De CV-ketel en expansievat verplaatsen naar een kast welke grenst aan de muur naar buiten (en dus makkelijke aan/afvoer van lucht); 2) De oude CV-leidingen vervangen met nieuwe leidingen (flexibel). Het betreft dus een benedenwoning, en de nieuwe leidingen willen wij graag door de kruipruimtes. Radiatoren kunnen op hun plek blijven, oude leidingen verwijderen wij achteraf zelf; 3) We krijgen een nieuwe keuken op een nieuwe plek in huis. Water- en gasleidingen moeten naar deze nieuwe plek (enkele meters, door kruipruimtes) en vanaf de nieuwe keuken moet een afvoer aangelegd worden; 4) De wasmachine wordt verplaatst naar een kast in de gang. Hiervoor hebben wij watertoevoer en afvoer op de nieuwe plek nodig. We begrijpen dat voor een goede offerte een bezichtiging nodig is. Dit zouden we graag inplannen in komende week (week 15, bij voorkeur vrijdag 14 april). Heeft u interesse, dan horen we heel graag van u! Wij zoeken bij voorkeur iemand die deze werkzaamheden kan uitvoeren te beginnen week 19 (maandag 8 mei 2017), afgerond eind week 21 (26 mei 2017).

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Ik wil graag een uitbouw realiseren van 5 meter (b) bij 3 meter(l) bij 3 meter (h). Het liefst zou ik hiervan een gedeelte als serre hebben en een gedeelte als rechte uitbouw (breedte verhouding 3 meter serre, 2 meter vaste uitbouw. (optie 2 in attachment). Mocht dit voor mij niet uitkomen dan is het ook nog een optie om geheel een rechte uitbouw te maken met dakkoepels voor licht. (optie 1 in attachment). Betreft een benedenwoning uit 1900, de achtergevel moet grotendeels verwijderd worden. Graag ontvang ik voor beide opties een indicatie van de kosten inclusief gehele afwerking.

Uitbouw aan de benedenwoning bouwen

Graag zou ik een offerte / prijsindicatie willen hebben voor een mogelijke uitbouw aan mijn in 1911 gebouwde beneden (tussen)woning. Mijn wensen gaan uit naar een uitbouw van de gehele achterzijde. Afmeting: 5 x 3 meter. Aangezien ik zelf een meubelmaker ben wil ik het kozijnwerk/ ramen zelf doen. En gaat het in dit geval om het casco plaatsen van uitbouw. Er zal 1 doorgang gemaakt moeten worden (daar waar nu het kozijn in de woonkamer zit, dus waarschijnlijk moet er een draag balk van 3 meter meegenomen worden in de offerte. Hopelijk kunt u genoeg met deze informatie om mij van een prijsindicatie te voorzien.

Verlaagd vrijhangend plafond ter geluidsisolatie aanbrengen

Ik ondervind in mijn benedenwoning geluidsoverlast van mijn bovenburen sinds die een houten vloer hebben gelegd. Ik heb mij aangesloten bij de Stichting Geluidshinder en daar is mij geadviseerd om een zwevend plafond te laten plaatsen met eventueel inspuiten van de ruimte tussen de woningen met een geluidsisolerend materiaal. Het gaat om een plafond van 47 m². Boven het huidige plafond zit een ruimte van ongeveer 12 cm hoog waar boven weer een authentiek plafond zit van ongeveer 100 jaar geleden. Dus de gehele afstand tot aan de plankenvloer van de bovenburen is nu ongeveer 28 cm. Het sloopwerk van het huidige plafond ook meenemen in uw aanbod, evenals het demonteren van de lichtrails die er nu hangen. En na plaatsing ook het plafond stuken en of laten stuken, sauzen en de lichtrails etc. weer terughangen. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.