Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het isoleren van een kruipruimte en eventueel ook een plafond:

Het isoleren van een kruipruimte en eventueel ook een plafond

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn kruipruimte kan isoleren. Het gaat om 30 m2. Het moet geïsoleerd worden tussen de houten vloerbalken in. Daarnaast zou eventueel het plafond (50 m2) ook geïsoleerd moeten worden.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren van een kruipruimte en eventueel ook een plafond uit heel Nederland:

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte isoleren met isolatiechips. Kruipruimte is bereikbaar via trapkast middels een luik en de hoogte van de kruipruimte is ong 60 cm en het gaat om 50 m2.

Vloer of kruipruimte isoleren na advies

Ik wil graag advies over een isolatieklus. Ik wil graag dat de vakman komt kijken wat het beste is voor mijn woning. Het gaat om 50 m2 vloer of kruipruimte isoleren. Huis is gebouwd in 1994 en er zitten wel platen tegen de onderkant, maar dat is niet voldoende.

Kruipluik plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag mijn kruipruimtes isoleren maar helaas kan ik alleen onder mijn keuken en gang komen via een bestaand kruipluik, onder mijn kamer kan ik niet komen, ik heb kliklaminaat in mijn woning. Om in de kruipruimte van mijn kamer te komen heb ik dus een kruipluik nodig onder mijn kliklaminaat zodat de gehele kruipruimte geïsoleerd kan worden met parels. Een gat graven onder de fundering vanuit de keuken naar de woonkamer is niet mogelijk, ook een gat boren vanuit de kruipruimte van de keuken naar de woonkamer is niet mogelijk, de enige oplossing is dus een kruipluik maken onder de laminaatvloer in de woonkamer Wat zijn de kosten hiervoor? Ik hoor het graag.

Vloerisolatie

Wij willen onze betonvloer van 88 m2 laten isoleren en bodemfolie plaatsen in de kruipruimte. Isolatiewaarde RC > 5 ivm vloerverwarming. Hoogte kruipruimte ca 1m

Kruipruimte isoleren met Airflow

Graag laat ik mijn kruipruimte isoleren met airflex. Ik heb verschillende mogelijkheden van de verschillende isolatie materialen bekeken, mijn voorkeur gaat naar airflex. De Rc is 3,5. Totaal 75 m2. Er is bestaand tempex van 8 of 9 cm van de bouw aanwezig, dus extra isolatie. De woning is 20 jaar oud en heeft een Rc waarde van 2,5. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn van het aanbrengen van de airflex, ik weet dat dit direct van onderen bevestigd kan worden, of op de tempex platen. Als u mij overdag niet kunt bereiken, ben ik aan het eind van de middag bijna altijd bereikbaar.

Vloer isoleren

Het gaat om houten vloeren in oude woning (1878). Alle op de begane grond. 2x zitkamer en 2x slaapkamer. Er zal in de zitkamers een kruipruimte zijn, in de slaapkamers is dit onbekend. Het gaat om minimaal 60 m2.

Vloerbalken begane grond inspecteren, advies en vloer vervangen

Mijn vloer op de begane grond veert zodanig dat ik vermoed dat de vloerbalken verrot zijn. Of dat geldt voor alle vloerbalken of enkele kan ik niet beoordelen. De kruipruimte is maximaal 25-30 cm hoog en ik kan er dus niet onder. Wel is er een luik en kan vanaf dat luik de ruimte onder de vloer grotendeels worden bekeken. Het huis is uit 1904 en het gaat om de woonkamer (en eventueel gang), maximaal 30 m2. Ik wil: 1. advies en informatie over hoe de vloer te herstellen (of vervangen), 2. een offerte voor dat werk; daarbij dan ook de oude vloer eruit halen en afvoeren, de nieuwe vloer isoleren en eventueel ook vloerverwarming aanbrengen (afhankelijk van de meerkosten). Graag ontvang ik ook advies over het soort vloerverwarming. Rond het voorjaar of de zomer van 2020 zou ik graag beginnen.

Vloer kruipruimte egaliseren

We hebben het zand in de kruipruimte deels al afgegraven maar moeten de vloer egaliseren zodat we deze ruimte kunnen isoleren. In principe hoeft het zand enkel verplaatst te worden naar de zijkanten van het huis om de openingen naar de buren hun kruipruimtes op te vullen. Momenteel bevindt het meeste van het zand zich in het midden van de kruipruimte en is er veel ruimte om deze hopen heen, incl. open ruimte onder de huizen van onze buren. De oppervlakte bedraagt 28 m2 en we dienen minimaal 50 cm hoogte te hebben in onze kruipruimte zodat er goed geïsoleerd kan worden. Momenteel is dat dus niet overal gelijk.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil mijn vloer isoleren, maar weet niet hoe diep de kruipruimte is. Ik heb een camera nodig om dat te kunnen zien. Wat kost dit? Het gaat om een woonkamer van 50 m2. toegang alleen via luik bij voordeur.

Ventilatie in kruipruimte aanbrengen

We hebben onze kruipruimte laten isoleren met TonZon isolatie. Nu blijkt de ventilatie echter niet in orde. Er moeten 3 "gewone" ventilatiekokers met roosters worden aangebracht en 1 met koekoek (onder een pui met openslaande deuren).

Partners

Partners van Casius