Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Haarlem of directe omgeving.

3327 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren gedeelte van een dak, houten vloer isoleren, geluidshinder verminderen, geluidisolatie aanbrengen, plat dak isoleren, dakisolatie aanbrengen, vloerplaat leggen, isoleren en voorzien van vloerverwarming, thermische isolatie plaatsen, plafondisolatie plaatsen, kamervloer isoleren, vloer en plafond isoleren, thermisch isoleren, garage isoleren, schuimbeton aanbrengen, voorzetwand ten behoeve van isolatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Haarlem:

Kruipruimte isoleren

Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren. De ruimte is heel krap. Het moet denk ik gespoten worden. Wie kan dit doen en wat kost dit. Gaat om circa 32 m2. Ruimte is maximaal 40 cm hoog. Er is ooit iemand in gekropen voor een lek aan het riool. Welke mogelijkheden zijn er?

Zolderisolatie aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zolder is nu nog nier geisoleerd. Voorheen was de ruimte opslagruimte. De ruimte is nu beschikbaar met een vaste trap. We willen de ruimte nu gaan gebruiken. Het betreft een jaren 20 woning

Isolatie met schelpen

Ik wil de kruipruimte laten isoleren en ik wil isolatie met (echte, gereinigde) schelpen gebruiken. Oppervlakte van de kruipruimte is ongeveer 35 vierkante meter. De kruipruimte is ongeveer 70 cm hoog.

Geluidsdicht maken van een muziekruimte

Ik zoek een partij die een ruimte van 12.5 m2 geluiddicht kan maken. Dit ter behoefte van een piano. Voornamelijk het plafond moet goed worden geïsoleerd in verband met bovenburen. De woning is goed bereikbaar en het moet plaatsvinden op de begane grond.

Tussenvloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De houten tussen vloer op de eerste etage moet geïsoleerd

Kruipruimte uitdiepen

Ik wil graag onze kruipruimte laten uitdiepen. De kruipruimte is nu 25 cm diep, dit moet 50 cm worden. De kruipruimte is via een luik van 40 bij 60 cm bereikbaar. De kruipruimte bestaat uit twee compartimenten. Het oppervlakte is 40 m2. De af te voeren ondergrond is droog zand. Ook het afvoeren van het zand is onderdeel van uw offerte.

Plafond van isolatie voorzien

Het gaat om het isoleren van het plafond, doorgang naar parkeerplaats met isolatieplaten van 70 mm dik van aluminium coating. R waarde 3. 02. Aantal 44 stuks. Plus vervangen van 7 houtwol cementplaten van 50 x 102 cm.

Hellend dak isoleren

Tussen 30 en 100 m²: Niet geïsoleerde tussenwoning uit 1906. Schuin pannendak. Binnenzijde moet worden afgewerkt met slechts gipsplaten. Gaarne advies/offerte. Ook wil ik dat er goed wordt gekeken hoe groot het dak is.

Dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Het platte dak is 50 m2 en de wanden zijn ongeveer 100 m2. Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden?Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De zolder is slecht geïsoleerd en dat willen we verbeteren. Ik wil dat het goed geïsoleerd is en sta open voor suggesties.

HR parels in de kruipruimte plaatsen

Wij willen onze kruipruimte laten isoleren met parels. Kruipruimte bodem ( duinzand) is 50 m2 en bereikbaar via een luik. Hoogte ongeveer 35 cm. Graag een indicatie van de kosten

Kruipruimte isoleren met schelpen

48 m2 kruipruimte isoleren met schelpen.

Zolder isoleren

Ik wil dat mijn schuine dak op zolder geïsoleerd wordt met steenwol. Het dak heeft een spouw en gipsplaat afwerking. De zolder is een kleine 20 m2.

Vloerisolatie aanbrengen

Wij willen graag onze vloer laten isoleren. Het gaat om de woonkamer van 33 m² en een slaapkamer van 8 m². Er liggen nu schelpen in de kruipruimte tegen het vocht. Er is nog ongeveer 30 cm. ruimte over. Waar de balken zitten is er nog zo'n 20 cm. over. Isolatie graag tenminste 3.50 [m2K/W]. Wij zullen zelf de laminaatvloer weghalen, voordat u aan de slag gaat.

Geluidsisolatie vanwege snackbargeluiden

Ik woon in een appartement uit 1902. Ik woon boven een snackbar. Dit brengt erg veel geluid met zich mee. Vooral de speakers in het plafond zorgen voor overlast. De holle vloer van 20 cm dient als een versterkende klankkast. Het vloeroppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vloer van schuimbeton laten storten

Ik wil graag een nieuwe vloer. Ik wil graag de ouwe vloer laten verwijderen en dan schuimbeton erin. De oude vloer verwijder ik zelf. De oppervlakte van kruipruimte is 32.50 m2 en zou 40 cm diep willen.

Dakbeschot op de vliering isoleren

Ik wil het schuine dak van ongeveer 39 m² van onze vliering goed laten isoleren, en ook een goed sluitend luik in het trapgat naar de vliering laten zetten. Er is een vaste trap naar de vliering. Het betreft een bevloerde vliering met goede stahoogte. De vliering heeft nu een kaal dakbeschot. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Schelpen ter isolatie inde kruipruimte storten

Ik heb 7 kuub schelpen nodig ter isolatie/storten in de kruipruimte. Levering graag volgende week al.

Vocht in kruipruimte verhelpen

Parels, chips of schelpen storten in een kruipruimte. De ruimte is maximaal 30 m2. De kruipruimte is circa 1 meter. Mogelijk schuimkorrels gebruiken?

IsoEasy Pro dakisolatie aanbrengen

Betreft aanbrengen dakisolatie IsoEasy Pro aan de binnenzijde van een schuin dak in een woning uit 1938. Totale oppervlakte ongeveer 38 m2. Verdeeld over westzijde 5.50 x 5.50 meter en oostzijde 5.50 x 1.30 meter. Afmetingen gemeten inclusief balken. Werkzaamheden bestaan uit: Aanbrengen afgewerkte dakisolatie. De IsoEasy Pro hoeft niet te worden geleverd. Deze zal aanwezig zijn. Zelf zorgen voor gereedschap en/of kamersteiger en/of trap. Reeds aanwezige isolatie zal worden verwijderd. Zolder zal zo schoon en ruim mogelijk worden gemaakt. De werkzaamheden dienen volledig zelfstandig te worden uitgevoerd. Er zit een kleine dakkapel.

Kruipruimte van isolatie voorzien

Na het isoleren van de spouwmuren vorig jaar is de tocht en kou in de woonkamer toegenomen. Van de zomer heb ik 3 gaten van de buitengevel naar de kruipruimte geboord. Er is zeer veel trek onder de vloer op de begane grond. De grond is droog en niet vochtig. De kruipruimte is via de kelderkast in de gang bereikbaar. Er is echter niet veel ruimte onder de vloer, er ligt redelijk wat zand. In totaal is het ongeveer 45 m2, over de lengte van de woning ligt een draagbalk, dus als je aan de andere kant wil komen moet er gegraven worden. Graag advies betreffend de mogelijkheden en daarbij horende kosten.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast door mijn bovenburen. Gaat om de woonkamer en misschien de slaapkamer, totaal ongeveer 35 m2. Overlast zijn de loopgeluiden, schuiven van stoelen en ook in mindere mate praat- en muziekgeluid. Het is een woning uit 1930. We hebben houten verdiepingsvloeren.

Vochtregulerende bodemafsluiting in de kruipruimte aanbrengen

We hebben onlangs een huis gekocht uit bouwjaar 1930 waarvan we op 29 augustus de sleutel ontvangen. Tijdens de bouwkundige keuring kwam naar voren dat er een te hoog vochtpercentage (20-22%) in de kruipruimte was. Er werd geadviseerd om vochtregulerende bodemafsluiting, bijvoorbeeld Thermoparels aan te brengen. Dit willen we graag laten uitvoeren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60 m². We kunnen na 5 augustus de woning bezoeken om het werk op te laten nemen. We staan overigens open voor andere adviezen. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Schuimbeton op de vloer laten storten

Houten vloer van jaren '30 woning vervangen door (schuim)beton met vloerverwarming. Het gaat om een ruimte van ongeveer 42 m2. Het betreft hier enkel de huiskamer. De fundering is op staal gefundeerd.

Woning tegen geluid isoleren

Ik heb heel veel hinder aan mijn onderburen door harde stem tonen (hard gelach) in de slaapkamer. We willen graag de vloer laten isoleren. De slaapkamer is ongeveer 18 m2. Het gaat om een woning uit 1960-1970. Het zijn betonnen verdiepingsvloeren.

Kruipruimte isoleren met schuimbeton

Ik wil mijn kruipruimte van 110 m2, 75 cm hoog, 6 compartimenten, droog, laten isoleren met een laag schuimbeton van bijvoorbeeld 16 cm. Graag ontvang ik info over de kosten, werkzaamheden, kenmerken van uw product en de tijd die de klus in beslag neemt.