Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor deel van de zolder isoleren:

Deel van de zolder isoleren

Ik wil onze zolderkamer met overloop isoleren met Iso Easy. Deze zolder heeft een dakkapel en er zitten dakbalken. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor 12 tot 13 m². Wij zijn i.v.m. ziekte in de familie veelal niet telefonisch bereikbaar, in het ziekenhuis nemen wij niet op. Daarom graag even contact via email.
Onze klant uit Enkhuizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deel van de zolder isoleren uit heel Nederland:

Zolderdak isoleren en afwerken

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1965 waar in het verleden al een deel van het dak aan de binnenkant geïsoleerd is. We willen die isolatie laten controleren en indien nodig laten verbeteren. Daarnaast willen wij de rest van het dak op de verwarmde zolder laten isoleren en ook afwerken. Dat gaat om 55 tot 60 m². We willen de klus hier laten inmeten en laten ons daarbij ook graag adviseren over de geschikte materialen. We ontvangen graag uw offerte. We willen de klus in januari, februari of maart laten uitvoeren.

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Pas verbouwde zolder stuken en spuiten

Op onze zolder zijn twee kamers gemaakt met dakkapellen. De muren zijn afgewerkt met gipsplaten en moeten nu worden afgewerkt. Strak stucen en spuiten met Latex heeft onze voorkeur. Graag willen wij weten hoeveel dat zou gaan kosten. Alles is rechttoe rechtaan. Wel een werkhoogte van de muren van 3 meter (tot de nok). Plus een deel boven het trapgat. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Wij zien bovenaan op de zolder een klein vochtplekje en deel van het hout is verkleurd.

Asbestonderzoek

Een inventariserend asbestonderzoek voor de woonhuis van plavuizen waaronder (mogelijk) asbest bevattend vloerzeil ligt (circa 40 m2).Er is boven ook geconstateerd dat er bij een overloopje voor de gang op 1e etage van ongeveer 1 m2 en een verhoogd deel vlonder op zolder (circa 12 m2) ook asbest is gevonden dus moet dat plavuizen en vloerzeil worden verwijderd en afgevoerd uit genoemde ruimten.

Plafond witten en laminaat op zolder leggen

Ik heb een paar maanden lang lekkage gehad op mijn zolderverdieping, zonder dat ik dit bemerkte. Nu moet het badkamerplafond van ongeveer 9 m² opnieuw worden gewit. Ook moet er op de zoldervloer van ongeveer 18 m² nieuw laminaat worden gelegd van €5,00 per m². Daar moet op een deel van 3 m² nieuwe ondervloer onder, de rest is vermoedelijk nog goed. Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim. Ik ga het werk zelf uitvoeren.

Raamkozijn repareren

Wat zijn ongeveer de kosten om een onderbalk en een zijbalk van een raamkozijn te vervangen vanwege houtrot? Het raam is 1,20 meter lang en 60 centimeter breed. De gehele onderbalk is verrot. Ook de zijbalk ter hoogte van de onderste scharnier is over een lengte van 20 cm verrot. Het is een uitzetraam op de tweede (zolder)verdieping. Ik heb een deel ter hoogte van de scharnier al weggehaald. Dat had ik beter niet kunnen doen. Het raam is hierdoor waarschijnlijk scheef komen te hangen en wil niet meer sluiten.

Muren van eengezinswoning spackspuiten

Eind volgende maand wordt onze nieuwbouw woning in Almere Haven opgeleverd, wij zijn hiervoor op zoek naar een bedrijf dat onze muren kan gaat spack spuiten. Het zou gaan om de volledige beneden verdieping, en de volledige 1e verdieping (exclusief badkamer). En een klein deel van de zolder. Alles bij elkaar rond de 250 m2 Graag zouden wij van u wat meer informatie willen betreft: Prijs, mogelijkheden en beschikbaarheid. Mochten wij hierna verder interesse hebben zullen wij de afmetingen en aanvullende informatie naar u opsturen.

Schuren slopen

Er dienen 2 prefabschuren zonder fundering verwijderd te worden. Er is 1 schuur van 5 bi 5 meter met een schuin puntdak en een zolder. Het andere deel is 2 bij 3 meter met daar aan vast 5 bij 3 meter. Beide schuren zijn goed bereikbaar. De materialen dienen in overleg te worden afgevoerd.

Dakramen plaatsen

Willen graag op de zolder 2 dakramen plaatsen. Er zit nu een klein dakraampje. Daarnaast moet een raam komen. Het is een driekap. In een ander deel moet ook een dakraam geplaatst worden. De ramen dienen ongeveer 70 cm breed te zijn.