Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolderdak van binnenuit isoleren:

Zolderdak van binnenuit isoleren

Ik wil mijn zolderdak van binnenuit laten isoleren. Het gaat om een schuin hellend dak, ongeveer 40 m2. Ik laat mij ook graag informeren over de verschillende mogelijkheden.
Onze klant uit Edam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderdak van binnenuit isoleren uit heel Nederland:

Zolderdak isoleren middels spuitisolatie

Ik zoek een isolatiespecialist die het schuine pannendak van mijn woning van binnenuit kan isoleren middels spuitisolatie. Hoogstwaarschijnlijk dient het dak van binnen vervolgens met gipsplaten te worden voorzien. Het gaat om +- 70 m2. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Zolder isoleren

Ik wil het zolderdak van binnenuit laten isoleren. De zolder is 45 m2 groot met een dakkapel van 5 meter binnenmaat. De zolder willen wij in de toekomst graag gebruiken als slaapkamer. Kunt u separaat vermelden wat de afwerking gaat kosten en op welke wijze u deze afwerkt?

Zolderdak van binnen isoleren

Ik wil mijn dak van de zolder van binnenuit laten isoleren. Ons dak loopt in een punt. De zolder is 6 meter lang en 7.3 meter breed.

Zolderdak van binnenuit isoleren

Ik wil graag het dak van mijn zolder van binnenuit laten isoleren. De vloeroppervlakte van de zolder is 8.85 x 5.10 meter en het dak loopt in een gewone 90 gaden punt. Er zitten 4 grote dakramen van 1 x 1 meter en een klein dakraampje in het dak. Eind augustus word de woning opgeleverd.

Isolatie van een zolderdak

Ik wil mijn zolder isoleren van binnenuit.

Dak van binnen uit isoleren

Ik wil mijn zolderdak van binnenuit laten isoleren. Het betreft een puntdak en de zolder is ongeveer 5 meter lang en 3.60 meter breed. De zolder wordt binnenkort gebruikt als slaapkamer. Ook wil ik 1 dakraam in het dak laten plaatsen. Het werk moet voor november klaar zijn.

Zolderdak van binnenuit isoleren

Wij staan op het punt een huis te kopen. Hier willen wij de zolder van binnenuit isoleren met een nette afwerking. De zolder is in de punt 8 meter lang. De breedte van de vloer is 7 meter lang. De zolder zal gebruikt gaan worden als slaapkamer.

Dakisolatie aan binnenzijde van zolderdak

Ik wil graag mijn zolderdak van binnenuit laten isoleren. Zolder is nu afgewerkt met gipsplaten tussen balken en deze platen zijn behandeld

Isolatie zolderdak

Ik wil mijn dak van de zolder van binnenuit isoleren. De lengte is ongeveer 7.50 meter en de breedte is 6 meter. Het gaat om een puntdak.

Zolderdak isoleren van binnenuit

Graag zouden wij het dak willen isoleren van binnenuit. Het dak is ongeveer 70 m2. De daklatten en de pannen zijn in goede staat.