Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak van het huis isoleren:

Plat dak van het huis isoleren

Ik woon in een hoekhuis met plat dak (ongeveer 50 m2) uit 1910, bitumen vervangen in 2002. De muren zijn van enkel steen. Ik ben aan het nadenken over isolatie en zonnepanelen, om de laatste te plaatsen moet eerst dakisolatie gebeuren. Misschien dat ik wil wachten met de zonnepanelen in verband met de kosten. Graag ontvang ik advies of het dak van binnen of van buiten uit het geschiktst is om te isoleren. Ik las iets over de mogelijkheid voor een subsidie maatregeling, hier maak ik graag gebruik van. Graag uw advies en offerte!
Onze klant uit Duivendrecht (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak van het huis isoleren uit heel Nederland:

Daklekkage opsporen

Ik heb last van een lekkage en ik weet niet waar het vandaan komt. Het komt wel uit het dak. Ik heb een plat dak van 7 x 3 meter en een stukje schuin dak van 3 x 4 meter. Ik wil graag weten wat de oorzaak is en dit laten verhelpen.

2x opbouw op plat dak

Wij willen graag twee dak opbouwen laten plaatsen van totaal 80 m2. De vergunning is al verleend. Casco/compleet is nog in overleg, er moet wel elektra en stucwerk in komen, en de buitenkant moet gemetseld zijn. Graag ontvangen we een offerte.

Gevel isolatie en renovatie

Gaat om achtergevel in een punt. Zitten 2 ramen en een deur in, daar moet dus een langere vensterbank komen. Ongeveer 25 m2. 8 cm XPS en stucwerk met gaas. Moet ook netjes worden afgewerkt langs de dakrand (pannen) zit een plat dak onder (aanbouw), daar kan een steiger op staan. Nok is 9 meter hoog, aanbouw 3 meter dus steiger van 6 meter nodig. Onderaan 6 meter breed.

Prefab dakopbouw 25 m2 op plat dak realiseren

Het betreft een realisatie van een prefab houten dakopbouw van 25 m2 op een woning uit 1920. Op huidig dak bevinden zich 3 schoorstenen die op het dak moeten blijven. Opbouw buitenkant geheel afgewerkt met een trap. Binnenzijde casco.

Dakleer op schuur

Vernieuwen van dakleer op schuur (plat dak) Indien mogelijk overlagen over bestaande laag. Als overlagen niet kan, maar vervanging van dakleer: de boeiborden hoeven niet vervangen te worden (is trespa). Afmeting 8 x 2.5 m.

Dakuitbouw plaatsen

Graag zou ik mijn zolderruimte met puntdak willen vervangen voor een ruimte met een plat dak. Het gaat om een oppervlak van ca. 4 bij 5,5 meter. De achterzijde (ca. 4 meter) uitkomend op het dakterras zal volledig glas met openslaande deuren worden. Alvast bedankt voor uw tijd.

Lichtkoepel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de bestaande lichtkoepel voor een elektrische uitvoering dubbelwandig. Afmeting 100 x 100 cm. Het is een plat dak.

Dakopbouw plaatsen

Verwijderen van de bestaande mansardekap en dakkapel en toevoegen van een volwaardige verdieping met een plat dak. Overige gegevens staan vermeld in de bijlage.

Lekkage verhelpen in de erker

Lekkage gehad aan de erker in de woonkamer. Plat dak ongeveer 5 bij 1 meter. EPDM over het oude dak leer plaatsen.

Aanbouw bij opbouw

Aanbouw van de opbouw op het dak. De helft van de tweede verdieping is al een tijd geleden gebouwd. Echter moet ongeveer de helft nog aangebouwd worden, om de hele tweede verdieping bewoonbaar te maken. Het gaat om een op/aanbouw van circa 25 m2 met een plat dak van hout(bakstenen zijn te zwaar i.v.m. fundering op hout). We willen geen schuine wanden.

Partners

Partners van Casius