Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Duivendrecht of directe omgeving.

219 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds garage en bergingsgangen isoleren, zolder isoleren, binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie, gevels van binnenuit isoleren, isoleren platte dak, advies isolatie en uitvoer, kantoorruimte isoleren, parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie, opspuiten van 5 kruipkelders, isoleren spanplafond en afwerking, praktijkruimte isoleren, geluid isolatie aanbrengen in een kamer, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, dak isoleren, gehele plafond van appartement geluiddicht isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Duivendrecht:

Plat dak van het huis isoleren

Ik woon in een hoekhuis met plat dak (ongeveer 50 m2) uit 1910, bitumen vervangen in 2002. De muren zijn van enkel steen. Ik ben aan het nadenken over isolatie en zonnepanelen, om de laatste te plaatsen moet eerst dakisolatie gebeuren. Misschien dat ik wil wachten met de zonnepanelen in verband met de kosten. Graag ontvang ik advies of het dak van binnen of van buiten uit het geschiktst is om te isoleren. Ik las iets over de mogelijkheid voor een subsidie maatregeling, hier maak ik graag gebruik van. Graag uw advies en offerte!

Muur isoleren en schimmel probleem oplossen

Ik wil graag de muur van een dicht balkon laten isoleren zodat er niet meer zo'n kou doorheen komt en ook geen schimmel meer. Zie foto's. Gaat om een oppervlak van circa 4 meter breed.

Houten vloer isoleren

Ik ben benieuwd naar de kosten van ongeveer 50 m2 (houten) vloerisolatie met isofolie of tonzon. Kruipruimte is droog en ongeveer 65 cm hoog.

Kruipruimte met schelpen isoleren

Onder ons huis staat geruime tijd een laag water wat nooit is geweest. Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een isolerende niet waterdoorlatende schelpen laag. De kruipruimte is ongeveer 48 m2 groot en hier liggende leidingen. Het vocht trekt nu naar boven waardoor de houten vloer gaat werken. Bij de voordeur zit een kruipluik.

Dakisolatie aan de buitenkant aanbrengen

Wil dak van jarig 50 woning isoleren aan de buitenkant. Is hoekwoning. Schuin dak met dakpannen. Dakbeschoot is houten latten. Voor en achterzijde zitten nieuwe dakkappelen. Als ik de ruimte die de dakkappelen innmene niet meereken, kom ik op zo'n 31m2 dakoppervlak. Graag indicatie van de mogelijkheden, kosten en de verwachte isolatiewaarde.

Bodemafsluiter laten plaatsen

Ik zou graag een bodemafsluiter laten plaatsen over de hele bodem (60 m2 kruipruimte) in mijn woning van 1926. Er is sprake van een hoog grondwaterniveau. Wat is het beste, sintels/schelpen/zand? Beton eroverheen, mogelijkheid tot het behouden van een kruipruimte? De diepte van de kruipruimte is zo'n 70 cm. Er staat continue water in. Moeten er aanpassingen gedaan worden aan de fundering bij het beton storten? Ik zoek iemand die kruipruimte kan inspecteren, daarna advies kan geven over de mogelijkheden en een offerte kan maken.

Het gaat om een buitenmuur aan de ...

Het gaat om een buitenmuur aan de westkant van het huis. Aan de binnenkant is er bij kou een koude tochtstroom. De muur is dubbelwandig, zonder isolatie. Muur moet geisoleerd worden.