Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte opvullen met zand:

Kruipruimte opvullen met zand

We hebben een hoekhuis en willen onder bij de buitenmuren laten ophogen zodat er geen zand vanuit de tuin onder het huis verdwijnt. Ik kan namelijk onder de fundering kijken. Wij hebben als het goed is geen kruipruimte, wellicht in de uitbouw, maar wij vermoeden van niet. Dan gaat het om muren van 5,4 voorkant en 8 zijkant meter. Ik denk dat het een stuk of 40 cm opgehoogd worden. Graag genoeg zand regelen zodat als blijkt dat er toch een kruipruimte aanwezig, deze ook direct opgevuld kan worden.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte opvullen met zand uit heel Nederland:

Kruipruimte opvullen met zand

Ik wil de kruipruimte 35 cm laten ophogen met zand. Het gaat in totaal om 75 m2 wat uitkomt op een ruimte 25 kuub. Dit moet ook aangebracht worden.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Graag laat ik 60 m2 grondlaag van de kruipruimte opvullen met 50 cm schuimbeton ter isolatie. Geen isolatiemateriaal aanwezig.

Kruipruimte opvullen met zand

Ik ben op zoek naar iemand voor het ophogen van de kruipruimte met zand of iets dergelijks met circa 30 cm tegen de fundering aan. (kijk eronder nu). Lengte 12 meter en breedte 8 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar bij de voordeur).

Kruipruimte vullen met zand

Vanwege verzakking van de bodem en opkomend grondwater 45 m2 kruipruimte opvullen met zand (+/- 30 cm). Werkhoogte van 50 tot 80 cm. Daarnaast wil ik een broodjesvloer met pur isoleren (45 m2).

Kruipruimte opvullen met zand

Onze riolering polderstuk was kapot hierdoor was een lekkage ontstaat, dit hebben we laten repareren. In de kruipruimte kwam er vies water, waardoor het nu in huis stinkt. Wij willen graag de kruipruimte met zand laten ophogen oppervlakte 40 vierkante meter, en daar moet ongeveer een laag van 15-20 cm op. Ons kruipruimte is ongeveer 80 cm hoog. Ik wil graag vragen wat de kosten zijn om de kruipruimte te laten ophogen met zand.

Kruipruimte opvullen met zand + advies verzakking huis

Ik wil graag mijn kruipruimte verhogen met zand. Dit in verband met de grond verzakking. De technische inspectie is 4 maanden geleden geweest en hij raadde het aan. Rondom het huis is de grond ongeveer 10 cm gezakt. De onderkant van de kruipruimte is gezakt en gevolg is dat het zand onder het huis loopt (heel klein beetje, maar wel zichtbaar). Bij de regenpijp zie je het zand naar benden lopen. Ik schat de totale oppervlakte van de kruipruimte op ongeveer 100 m2. Ik weet niet exact met hoeveel cm het verhoogt het moet worden, maar ik denk minimaal 10 cm. Graag laat ik hier iemand naar kijken en hier zou ik graag advies over willen hebben. Graag zou ik hiervoor een offerte willen aanvragen.

Kruipruimte opruimen en egaliseren

Wij willen graag de kruipruimte laten opruimen (bouwafval etc), kieren en gaten laten opvullen, en eventueel laten voorzien van isolatiefolie. Graag vernemen wij de mogelijkheden en de kosten. Het betreft een kruipruimte van ca 50 m2.

Een kruipruimte met zand opvullen

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn kruipruimte kan opvullen met zand. Door de jaren heen is er veel verzakt en dit dient weer opgehoogd te worden. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 60 m2 wat met +-50 cm moet worden opgehoogd. De kruipruimte is goed bereikbaar vanaf de voordeur. 30 m3 vanaf voorduer

Schuimbeton in kruipruimte laten storten voor isolatie en vloerverwarming

Ik zoek een aannemer/vloerenbedrijf die mij kan helpen. In de woonkamer en open keuken willen we graag een vloerverwarming aanleggen op de houten balk constructie. Na zoeken zien we de mogelijkheid tot het storten van schuimbeton om daar vervolgens vloerverwarming in te kunnen leggen. Het gaat om totaal 43 m2 met een kruipruimte van 60 cm diep. We zijn bereid zelf dingen te doen (opvullen met zand/verwijderen houten balken) maar mocht dit binnen budget passen willen we dit ook laten doen. Graag een offerte voor opvullen en plaatsen vloerverwarming met afwerkvloer. De vloerverwarming dient op de CV-ketel te worden aangesloten.

Opvullen van kruipruimte en muur doorslaan

Ik wil graag de kruipruimte van mijn vloer beton en isoleren. De grootte van de woonkamer is ongeveer 20 m2. Ook wilde ik graag de muur van de keuken naar de woonkamer doorslaan.

Partners

Partners van Casius