Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Diemen of directe omgeving.

1111 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, volledige isoleren garage, bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2), ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Diemen:

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Ik wil graag 6 kuub zand spuiten in de kruipruimte , hoogte is 50 cm .

Kruipruimte opvullen met zand

We hebben een hoekhuis en willen onder bij de buitenmuren laten ophogen zodat er geen zand vanuit de tuin onder het huis verdwijnt. Ik kan namelijk onder de fundering kijken. Wij hebben als het goed is geen kruipruimte, wellicht in de uitbouw, maar wij vermoeden van niet. Dan gaat het om muren van 5,4 voorkant en 8 zijkant meter. Ik denk dat het een stuk of 40 cm opgehoogd worden. Graag genoeg zand regelen zodat als blijkt dat er toch een kruipruimte aanwezig, deze ook direct opgevuld kan worden.

Betonnen vloer isoleren nieuwbouw

Ik zoek een collega vakman voor het volgende: Wij zijn bezig met het bouwen van een appartementen complex met een onderdoorgang. Achter de spouwmuur van deze onderdoorgang ligt een betonnen vloer dat geïsoleerd moet worden. Hierover wil ik graag samen met de vakman bekijken wat de mogelijkheden zijn en dit ten uitvoer brengen. Een optie is om een spuitlaag aan te brengen. De oppervlakte bedraagt minder dan 30 m2.

Kruipruimte isoleren

Ik wil de kruipruimte isoleren met korrels. Het gaat om 45 m2, en de ruimte is ongeveer 80 cm hoog. Ik wil de prijs weten voor het isoleren.

Dak aan binnenzijde isoleren

Het dak van mijn hoekwoning heeft al isolatieplaten van 4 cm maar dat vind ik te weinig. Het lijkt vrij gemakkelijk om nieuwe platen aan te brengen aan de binnenkant. Er zijn al vele verticale latten. Er is 1 dakvlak van 15 m2 en het andere deel is 15 m2 groot inclusief een Velux dakraam van 1.10 bij 1.30 meter. Dient de spouwmuur van de hoekwoning ook aangepakt te worden? Hier ontvang ik graag advies over.

Vloer en spouwmuren isoleren van een benedenwoning

Ik heb een benedenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijg daarvan op 1 september de sleutel. Ik wil daar de vloer en spouwmuur laten isoleren. Ik maak graag een afspraak om de klus te bespreken, ik heb al toegang tot de woning. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Muziekkamer isoleren

Ik ben muzikant en zou mijn muziekkamer willen isoleren, zodat de buurman mijn muziek niet hoort. De kamer heeft ongeveer een oppervlakte van 7-8 m2. Het zal gaan om 1 wand van de kamer op de eerste verdieping van een eengezinswoning.

Plat dak laten isoleren

Wij willen ons plat dak van 4 bij 5 gecontroleerd, eventueel gerepareerd, en dan geïsoleerd hebben. Wilt u een gedetailleerde offerte geven, met garantie, materiaal etc. Dank u wel

Kruipruimten opvullen

Voor mijzelf en mijn drie buren wil ik graag een prijsopgave ontvangen voor het volgende. Wij wonen in woningen die op veengrond zijn gebouwd. De grond is ingeklonken en daardoor kijken we in de kruipruimte onder de fundering door. Het is er ook een beetje vochtig doordat het grondwaterpeil de laatste jaren stijgt. Wij willen de kruipruimtes laten opvullen met zand en er wellicht ook een isolatiemateriaal laten plaatsen. Dat kan gaan om schelpenisolatie of een ander materiaal. Mijn eigen kruipruimte meet ongeveer 8 x 5,5 meter. Er moet 40 cm zand worden aangebracht, totaal dus 18 tot 20 m³ per woning. De buurwoningen hebben iets verschillende afmetingen, maar dit zal als gemiddelde correct zijn. Graag laat ik hier ter plaatse de situatie beoordelen en we ontvangen graag een prijsopgave.

Ventilatie- en tochtproblemen verhelpen

In ons tweekamerappartement hebben wij zowel ventilatie- als tochtproblemen. Graag laten wij dit verhelpen. Er is in de slaapkamer een ventilatierooster dat niet goed sluit en vervangen moet worden. De tuindeur sluit ook niet goed waardoor er veel kou binnenkomt. Ook willen wij eens naar de centrale afzuigunit laten kijken in het complex. Wij denken dat deze te hard werkt want bij het openen van deuren merken wij dat ze bijna vacuüm worden getrokken. Misschien kan dat beter worden afgesteld. Door beide problemen hebben wij hoge stookkosten in de winter. Graag ontvangen we een prijsindicatie voor de werkzaamheden.

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Ik wil mijn kruipruimte ophogen met zand of schelpen. Graag advies hierover. De ruimte is 41.5 m2. De hoogte is nu 60 tot 80 cm. We willen het laten ophogen met ongeveer 50 cm. Er is een toegangspunt naar de kruipruimte, bij de voordeur.

Kruipruimte opvullen met schelpen

Ik wil graag de kruipruimte opvullen met isolatie schelpen als ophoging en isolatie. Het gaat om ongeveer 13,5 m3 (30 cm over 45 m2). De kruipruimte is op 2 punten bereikbaar: via de voordeur en achterdeur. De reden van isolatie is het verzakken van de kruipruimte onder het huis.

Zand uit de kruipruimte zuigen

In mijn drive-in woning zal ongeveer 20 - 30 cm zand uit de kruipruimte gezogen moeten worden om een minimale werkhoogte van 60 cm in de kruipruimte te realiseren. De kruipruimte is ongeveer 10 meter bij 5 meter. Deze is toegankelijk middels een kruipluik in de garage, ongeveer boven het midden van de kruipruimte. Bij de voordeur is ook een kruipluik, maar deze komt uit in een soort betonnen bak met de watermeter waar ook gas-water-elektra leidingen de woning binnenkomen. De randen van deze bak bestaan deels uit bakstenen waar er mogelijk een aantal van kunnen worden weggenomen. Mogelijk is een zand zuigwagen de beste manier om het zand eruit te halen. Kunt u voor de uitvoering hiervan een offerte uitbrengen?

Kruipruimte vullen met schelpen en zand

Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren met zand, schelpen of iets dergelijks. Het gaat om ongeveer 22 m3.

Tuinkast isoleren

Wij hebben een gemetselde tuinkast, deze zit aan het huis vast. De tuinkast is erg vochtig en er kan dus niets in opgeslagen worden. De tuinkast dusdanig aanpassen dat hij goed gebruikt kan worden.

Kamer van 2.60 X 3.50 m + deur heeft ...

Kamer van 2.60 X 3.50 m + deur heeft geluidsisolatie nodig. (vervangen met zwaardere deur + isolatie mag ook). Reden : word in gebruik genomen als kantoorruimte en ik probeer geluid van mijn kinderen zoveel mogelijk te beperken.