Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuur geluidsdicht isoleren:

Schuur geluidsdicht isoleren

Ik wil graag een offerte krijgen over geluiddicht isoleren. Het gaat over een schuur maat 280 x 250 cm. Muren, plafond en grond. De wanden en de vloer zijn van beton, het plafond is van hout en is waterdicht. Zelf heb ik nog niet echt een idee met welk materiaal het dicht gemaakt kan worden, het zou fijn zijn als er iemand langs kan komen om de situatie te beoordelen.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuur geluidsdicht isoleren uit heel Nederland:

Garage geluidsdicht laten maken

Wij hebben nog geen garage, maar willen deze graag bouwen in onze achtertuin en dan gelijk geluiddicht maken. De afmetingen zouden ongeveer 7 m - 3.5/4 m worden. Er staat een muur van de schuur van de buren aan de ene kant en aan de andere kant de muur van onze schuur. Ik denk dat er naast deze muren gebouwd moet worden. Er is denk ik een vergunning nodig, ik weet nog niet of ik deze zelf regel of door de vakman laat verzorgen. De vergunning is niet lastig te krijgen. De constructie moet geluiddicht zijn, dus ik denk iets van steen/ metselwerk. Ik weet niet welke fundering er nodig is. Voor de oplevering graag een prijs wat casco zou kosten en wat compleet zou kosten. Graag eerst een prijsindicatie voordat er iemand langskomt.

Tuin schuur verbouwen tot muziek- en opnamestudio

Ik wil graag mijn schuur verbouwen naar een muziek- en opnamestudio. Er moet dus geluidsdicht geïsoleerd worden, een stevige tuindeur moet geplaatst worden en eventueel een extra stopcontact. Ik weet verder niet wat er nog meer gedaan moet worden, maar daarvoor schakel ik jullie dus in. De afmetingen van de schuur 2.04 x 3.38 x 3.38 meter.

Muziekstudio bouwen in de tuin

Wij hebben een tuinschuurtje van 4,8 bij 2,8 meter met een betonnen vloer, enkel steense muur en een plat dak (hout). Nu zouden wij daar graag een muziekstudio van bouwen. Hiervoor moet de schuur geluidsdicht geïsoleerd worden zodat de buren geen last van ons hebben. Ook isolatie tegen de kou is nodig. Wij horen heel graag of dit mogelijk is, hoeveel ruimte we dan nog binnen over houden en wat de kosten hiervan zijn.

Muziekstudio bouwen in de tuin

Wij zijn op zoek naar een passende oplossing om een muziekstudio (hier komt een piano in te staan) in de tuin te bouwen. Dus een goed geïsoleerde ( zowel geluidsdicht, alsmede warmte isolerend) schuur/bouw met een raam en een flinke deur. De ruimte voor de schuur is ongeveer 4 meter bij 4 meter met een plat dak. Ik hoop u hier genoeg informatie te hebben gegeven om te een offerte te maken en aan te geven wat de mogelijkheden zijn.

Schuur geluidsdicht isoleren

Het betreft het isoleren van een schuur. Hierbij heb ik twee doelen: A. Isolatie om warmte binnen te houden en de kou tegen te gaan. B. Isolatie om de schuur geluiddicht te maken. Het is de bedoeling dat er geluidopnames gemaakt gaan worden en dat ik ook in de avond op een muziekinstrument kan spelen. Zonder daarbij de buren lastig te vallen en andersom dat de buren mij ook niet kunnen storen tijdens opnames. Oftewel geluiden van buitenaf. Ik heb mijn schuur moeten opmeten met slecht materiaal, maar de maten van de rechthoekige schuur zijn ongeveer: 375 cm lang, 187 cm breed en 242 cm hoog. Het is een stenen schuur, maar aan de binnenkant zitten er houten platen tegen aan geschroefd. Deze houten platen beginnen op een paar plekken wat bol te staan. Verder is de elektra wel al aangelegd. De vloer is van steen met oude vloerbedekking erop.

Schuur geluidsdicht isoleren

Ik wil graag informatie over het bakstenen schuurtje in onze tuin tegen geluid te isoleren. We maken hier muziek, er wordt veel geoefend en nu de buren met het mooie weer in de tuin gaan zitten veroorzaakt dit veel overlast. Het schuurtje is dubbelsteens, maar heeft vrij grote ramen en deuren waardoor er veel geluid lekt. Wel staat het los van andere bebouwing. Ik wil graag naar de ramen, de wanden en de vloer na laten kijken. Het schuurtje is ongeveer 3 bij 5 meter.

Opknappen camping

Renovatie camping. Afbraak muren, in totaal 6.4 meter, aantal kamers moeten worden samengevoegd. Volgenskmj zijn het tussenmuren en geen dragende muren. Afbreken van aanrechtkastjes + fornuis, 4.5 meter. Schuur geluidsdicht maken (word discotheek), vloer oppervlakte circa 157 m2. Stenen schuur. Schuur moet misschien meer aan gebeuren, enigszins gammel. Isoleren wanden en dak.

Veel met muziek bezig maar het geluid is ...

Veel met muziek bezig maar het geluid is storend voor de mensen om mijn heen. Ik wil onze schuur thuis verbouwen naar een muziek studio. Het hele schuur moet geluidsdicht worden. Maar onze schuur is aan de plafond open dus wind is 100% in de schuur, er moet een nieuw plafon gebouwd worden. En alle 3 meuren moeten geluidsdicht worden gemaakt. Dus de dakisolatie, plafondisolatie en muurisolatie moeten aan de pas komen.

Een schuur van hard steen zo ...

Een schuur van hard steen zo geluidsdicht mogelijk maken en vochtvrij met electra