Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Den Helder of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, kantoorkamer ombouwen tot geluidstudio, kruipruimte opvullen met schuimbeton, kamer geluidsdicht laten maken, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Den Helder:

Schuur geluidsdicht isoleren

Ik wil graag een offerte krijgen over geluiddicht isoleren. Het gaat over een schuur maat 280 x 250 cm. Muren, plafond en grond. De wanden en de vloer zijn van beton, het plafond is van hout en is waterdicht. Zelf heb ik nog niet echt een idee met welk materiaal het dicht gemaakt kan worden, het zou fijn zijn als er iemand langs kan komen om de situatie te beoordelen.

Plafond isolatie

Graag laat ik mijn plafond isoleren. Vooral omdat het akoestisch, maar ook thermisch voordeel oplevert. Het gaat om 30m2 en het kan via het plafond ingespoten worden. Ik sta open voor advies over de materiaalsoorten.

Plafond isoleren

Ik wil het plafond isoleren van een onderdoorgang. Het oppervlak is ongeveer 283 bij 700 cm. Ik wil het geluid van de bovenliggende verdiepingen isoleren en eventueel voor de warmte.

Plafond en spouwmuur isoleren

Ik wil graag mijn plafond thermisch laten isoleren. Het gaat om een gestuct plafond met gipsplaten en drie lichtpunten. De totale oppervlakte is ca. 60 m2. Het is een houten verdieping met grote balken. Boven ligt nog geen vloer, dus je kan er prima bij. Separaat ontvang ik graag de kosten voor ca. 75 m2 spouwmuurisolatie.

Zolder isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? 40-50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De balken van de zoldervloer zijn 15 cm hoog en er moet een Rc-waarde van 6 worden gehaald. De zoldervloer moet na het isoleren weer loopbaar zijn. De zolder dient als bergruimte. Hoogwaardig materiaal is noodzakelijk.

Muur van geluidsisolatie voorzien

Ik wil graag mijn huiskamer muur van geluidsisolatie laten voorzien. Gaat om ongeveer 7 meter breedte en 2.30 meter hoog.

Pu korrels kruipruimte verwijderen

Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen voor het verwijderen van 36 m2 pu korrels uit de kruipruimte. Het gaat om ongeveer 250 mm.

Dak vernieuwen met isolatie

16 m2 plat dak met bitumen en 15 m2 schuin dak met pannen geheel vervangen. Oud huis.

Plafondisolatie tegen geluidsoverlast

Het betreft plafondisolatie tegen geluidsoverlast.

Dakisolatie aanbrengen

Graag een offerte van binnen dakisolatie. Het gaat om rijtjes woning met een schuin dak. Het dak is voorzien van dakpannen aan de buiten zijde. De binnenzijde heeft een afmeting van ongeveer 4.25 meter aan de linker zijde van beneden tot boven gemeten en 4.25 meter aan de rechter zijde van beneden naar boven gemeten. Aan de linker kant zit 1 bak met een dikte van 7 centimeter en aan de rechter zijde zitten er hier twee van 7 centimeter. Onderaan de schuine kanten zit ook weer een balk van 7 centimeter aan bij de kanten. De opbouw bestaat dus uit: Linker kant een balk van 7 centimeter gevolgd door een stuk dak dan weer een balk van 7 centimeter en weer een stuk dak wat afgesloten wordt door een balk. Rechter kant is een balk van 7 centimeter gevolgd door een stuk dak weer een balk van 7 centimeter, Daarna weer een stuk dak en een balk van 7 centimeter, dan weer een deel dak en als laatste weer een balk van 7 centimeter. Het midden van het dak is ook voorzien van een balk die over het gehele dak loopt (dit is de laatste 7 centimeter balk bij de indeling van het dak) en heeft ook een dikte van ongeveer 7 centimeter. De lengte van het dak is totaal 5.20 meter, dit is berekend van wand A naar wand B over de breedte van het huis. Aan de rechterzijde van het dak zit een raampje van 67 centimeter breed bij 76 centimeter hoog. Graag zou ik hiervan vrijblijvend een offerte willen ontvangen. Offerte graag inclusief materiaal, dit betreft een offerte voor de hypotheek.

Isoleren van een plat dak

Isoleren plat dak van bovenaf,aantal vierkante meters 18 het gaat om 2 dakkapellen plus bitumen

Vloer en kruipruimte met TONZON-isolatie isoleren

Ik heb een houten vloer van circa 30 m2. Vloer en kruipruimte isoleren met TONZON-materialen.

Gevelisolatie: isolatieplaten aanbrengen

Wij willen een voormalig schoolgebouw (laagbouw) van de buitenkant isoleren met isolatieplaten op de gemetselde gevels. Het gaat om 350 m2 en wij dienen een rc-waarde te halen van in elk geval 4. De gevel is 2.5 of 3 meter hoog, de gymzaal is 4.5 meter hoog. Steigers zijn beschikbaar. Het gaat om het isoleren en eventueel ook afwerken van de buitenmuren met stucwerk.

Kruipruimte volspuiten met schelpen

Ik heb onder de keuken een kruipruimte van van 4 x 5 meter en is ongeveer 1.10 meter hoog. Deze is vochtig en ik wil hier schelpen isolatie toepassen. De kruipruimte is separaat van de rest. Ik vermoed dat ik een laag van 35 a 40 cm moet aanbrengen. Momenteel worden wat balken onder de vloer vervangen en is de toegang zeer makkelijk. Graag verneem ik van u of u op zeer korte termijn de schelpen hiervoor kunt leveren en tegen welke prijs.

Spouwmuur isolatie

Isoleren van de spouwmuur. Muur van ongeveer 6 meter breed en iets van 2.50 meter hoog. Muur met veel ramen.