Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Castricum of directe omgeving.

347 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, woonboerderij isoleren, vloer isoleren met vlokken, kruipruimte ophogen met zand, plafond slaapkamer isoleren tegen contactgeluid, schuur isoleren, binnengevel en buitengevel isoleren, icynene isolatie aanbrengen in woning, geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Castricum:

Geluidsisolatie aanbrengen

Het betreft 2 wanden van 3,5 x 2,3 m, waarvan 1 wand bij het raamkozijn eindigt. Het gaat om geluidsisolatie (burengeluiden).

Isoleren buitenmuur aan de binnenkant

Ik wil graag een betonnen buitenmuur (die veel kou doorlaat) van mijn woning aan de binnenkant laten isoleren door middel van gipsplaten. De muur is 5 bij 2,55 meter.

Kruipruimte isoleren

Ongeveer 60 m2 kruipruimte voor zien van isolatie. Tegen de betonplaten is reeds 5 cm tempex geplakt. korrels

Kruipruimte inspecteren met video

Ik wil graag offertes om mijn kruipruimte te laten inspecteren door middel van videoscoop. Er is geen toegang tot de kruipruimte. Doel is om uit te vinden welke reparaties nodig zijn aan de vloer en wat de mogelijkheden zijn voor isolatie. Het betreft ongeveer 50 m2.

Woning tegen een blaffende hond isoleren

De buren hebben veel last van het geblaf van de hond als we weg zijn. We hebben al alles gedaan, de hond laten castreren, een blafband, de hond in zijn bench overdag, verschillende trainingsmethoden, maar het is niet voldoende. Daarnaast klaagt de buurvrouw over geloop op de trap, verschuivende stoelen (hebben we inmiddels vervangen door ander type) en de piano (hebben we ook weggedaan). We willen niet weg en ook de hond niet wegdoen.

Bodemisolatie met isolatieparels aanbrengen

Het betreft bodemisolatie met isolatieparels. Het gaat om een oppervlakte van 52 m2 houten vloer. De kruipruimte is onder de planken ongeveer 50 cm en onder de balken is de hoogte is ongeveer 35 cm. De bodem is vochtig zand. De kruipruimte heeft een luik, het luik is ongeveer 60 bij 40 cm. Er loopt een CV en elektra, dus bij nood zou ik er wel graag nog in willen kunnen. Vandaar dat ik graag parels zou willen in plaats van chips. Het is niet 1 grote ruimte, mijn kruipruimte zit in de kelderkast. Mijn huis is op staal gebouwd, de muren lopen door tot op de grond. In de woonkamer loopt er onder de balkenlaag nog een balk om de balkenlaag te ondersteunen.

Schelpenisolatie aanbrengen in een kruipruimte

Ik wil graag in de kruipruimte onder mijn woning ongeveer 50 m2 schelpenisolatie laten aanbrengen. De kruipruimte is ongeveer 50 tot 60 cm diep. Er staat momenteel plaatselijk 3 cm water in. Er zitten al ventilatieroosters in de buitengevel ter ventilatie van de kruipruimte. Er lopen een flexibele waterleiding en enkele elektrakabels door de kruipruimte. Deze is goed toegankelijk.

Isolatie aanbrengen in de kruipruimte

Het leveren en aanbrengen van 45 m2 polystyreen in de kruipruimte van onze tussenwoning. Bouwjaar 1970. Laagdikte 35 of 45 cm. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Kruipruimte isoleren

Graag een offerte voor het isoleren van onze kruipruimte, deze is van hout en ongeveer 50 vierkante meter. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk van u.

Gevelisolatie: spouw isoleren

Wij zouden graag de spouw van onze tussenwoning willen laten isoleren. Het zal gaan om ongeveer 8 m2.

Gevelisolatie aanbrengen bij herenhuis

Spouwmuurisolatie van een vooroorlogs herenhuis/tussenwoning. Het betreft de begane grond en de eerste verdieping. Begane grond de voor- zij- en achtergevel en de eerste etage de voor- en achtergevel. Aan de achterzijde van de woning hebben we nog een uitbouw, dit moet wellicht ook gedaan worden.

Vloerisolatie

Vloer isoleren. Betreft een houten vloer met kruipruimtehoogte > 55 cm. Oppervlakte 36 m2. Betreft het aanbrengen van platen.

Vloer/bodem isolatie

Vloer/bodem isolatie Het betreft circa 40 m2 houten vloer en een kruipruimtehoogte meer dan 55 cm, tussenwoning uit 1969.

Vloerisolatie woonhuis ...

Vloerisolatie woonhuis (2-onder-een-kap). Kruipruimte max 40 cm en slechts voor circa 1/3 toegankelijk. Houten vloer. Er is nu helemaal geen vloerisolatie. Oppervlakte circa 60 m2. Gaat om een jaren 50 huis. Klant is bezig met een bouwkundig onderzoek i.v.m. subsidieregeling.