Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van diverse onderdelen in de woning :

Isoleren van diverse onderdelen in de woning

Het betreft een eengezinstussenwoning uit 1978, waar ik begin oktober de sleutels van krijg. De zoldervloer is 45 m2, met planken en een bevloerde houten balklaag. Mijn vraag is of Supafil loft worden 'ingespoten' tussen de vloerplanken en het gipsplafond er onder? Daarnaast zou ik ook graag twee spouwmuren willen laten isoleren (elk 5 x 5.20 meter) en moeten de boven ramen van isolatie worden voorzien.
Onze klant uit Callantsoog (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van diverse onderdelen in de woning uit heel Nederland:

Isoleren + dakpannen hellend dak

Wij zijn voornemens een woning te kopen (bouwjaar 1979) waar veel aan moet gebeuren. Op dit moment zijn wij bezig met het begroten van de kosten voor de verbouwing. Een van de onderdelen is het dak. Om te kijken of e.e.a. qua budget past zouden wij graag vrijblijvend een indicatie hebben van de kosten die gemoeid zijn bij het langs de buitenzijde isoleren en aanbrengen van een nieuw pannendak. Het betreft een zadeldak (gordingenkap) met aan de voorzijde een kopgevel van ca 2m breed die doorloopt (met zadel pannendakje) en aan de achterzijde een dakkapel (met lessenaars pannendakje) van ca. 9m breed. De aansluiting van het dak naar de gevel is uitgevoerd met kantpannen en windveren. Het dakoppervlak bedraagt in totaal ca. 200m2 met ovh dakpannen. De dakhelling ligt tussen de 45 en 60 graden. De dakgoot bevindt zich op een hoogte van ca. 3-3,5m en de nok ca. 8-9m gemeten vanaf straatniveau. Er dient rekening te worden gehouden met 1x een dakraam in het dak en 2x een doorvoer (installatie). De huidige dakpannen zijn aan het einde van hun levensduur. Omdat het huidige dak tevens een lage isolatiewaarde heeft is het plan om op het bestaande dakbeschot renovatieplaten aan te brengen met een Rd van 4 en daarop nieuwe dakpannen aan te brengen. De huidige gordingen dakconstructie en het dakbeschot blijven dus gehandhaafd. De werkzaamheden zijn als volgt: - Verwijderen oude dakpannen, panlatten, loodslabben, windveren etc. - Aanbrengen PIR renovatieplaten (Rd = 4,0) en eventueel benodigde folies - Nieuwe panlatten aanbrengen - Nieuwe dakpannen aanbrengen ovh - Loodslabben vervangen ter plaatse van dakkapel (onderzijde en zijwangen) en kopgevel (zijwangen) totaal ca. 25m1 + loketten 1 schoorsteen - Windveren vernieuwen ca. 30m1 - Boeiboorden vernieuwen ca. 40m1 - dakgoot (bakgoot zink) verwijderen en aanbrengen nieuwe dakgoot ca. 40m1, inclusief beugels. De aannemer dient alle werkzaamheden uit te voeren voor een goede uitvoering van het werk. Indien

Dak isoleren en pannen vervangen

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb recent zonnepanelen laten leggen. Daarbij is geconstateerd dat de nok opnieuw gesmeerd moet worden omdat de onderdelen los liggen. De dakdekker die ik liet komen vertelde dat de dakpannen verouderd zijn (een aantal is stuk) en aan vervanging toe. Daarom wil ik van de gelegenheid gebruik maken om het dak te laten isoleren. Betekent wel dat de zonnepanelen er ook weer even af moeten. Doen jullie dat ook? Ik wil gebruik maken van een duuurzaamheids lening, daartoe dient het werk te worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf.

Dakrenovatie van pannendak

Specificatie dak: totale dakoppervlak van ongeveer 250 m² is verdeeld over drie zadeldaken elk 9 meter lang en 4 meter hoog. Tussen 2 aanliggende daken ligt een goot, tussen twee daken is een doorgang gemaakt dmv een dakkapel, in 1 dakvlak is een dakkapel met ramen. In het dak zijn 3 schoorstenen *isoleren van het dak langs de buitenkant *vernieuwen van de houten onderdelen, windveren, boeiboorden *dakgoten en hemelwaterafvoer vervangen *lood vervangen *rotte onderdelen vervangen, tijdens inspectie is in de dakconstructie van 2 van de 3 daken geen houtrot vastgesteld, maar de boeiboorden en windveren zijn op, en daarachter bestaat de mogelijkheid op houtrot. In de derde dakconstructie is rot vastgesteld in enkele sporen. *na inspectie is de conditie van de dakpannen in voldoende goede staat gebleken. Hoeveel zou het kosten om alle pannen te vernieuwen Wij willen deze werkzaamheden laten uitvoeren aan een pand dat wij aan het kopen zijn. Er is een bod gedaan op de woning en proberen dit kalenderjaar de hypotheek rond te krijgen. Op dit moment hebben wij nog geen behoefte aan een heel gedetailleerde offerte, maar wel aan een indicatie van de renovatiekosten om onze begroting te maken. Mochten we de klus aan u willen geven, zou u deze klus dan in februari-maart kunnen uitvoeren?

Woonhuis laten uitbouwen

Wij willen graag een huisje overdwars aan het oude huis zetten. De linkse kant is bestaand, 4200 mm. We moeten met stalen buispalen werken en de gevel willen we graag houtskelet opbouwen, isoleren en daar over heen stuken. Het dak zal belegd worden met pannen. De woning zal 9.50 bij 5.70 meter worden en bestaat uit een begane grond, eerst en tweede verdieping. Onder in de dijk moet een betonnen bak komen voor de druk van de dijk en waterdichtheid. Kunt u alle onderdelen separaat offreren?

Nieuwe vloer benedenverdieping met vloerverwarming

Wij hebben een huis uit 1972. We willen de beneden verdieping nu gaan aanpakken en daarbij ook de vloer isoleren. Er zit geen kruipruimte onder, dus de bestaande vloer moet eruit. En vervolgens weer opnieuw opgebouwd worden met isolatie, waarbij we ook vloerverwarming willen. Totaal oppervlakte is ongeveer 60 m². Wat gaat dit kosten? En kan de offerte opgebouwd worden in delen, want we zouden wellicht ook onderdelen zelf kunnen doen om de kosten te drukken, bijvoorbeeld huidige vloer eruit halen en afvoeren.

Halletje bij het appartement betrekken

Ik heb de verbouwing even moeten uitstellen en tevens heb ik het oorspronkelijke plan aangepast en verder gedetailleerd. De voordeur van mijn appartement bevindt zich op 4 hoog. Het halletje op drie hoog hoort echter ook bij mijn appartement. Deze wil ik graag bij mijn appartement betrekken. De werkzaamheden bestaan uit: 1. Kozijn, bovenlicht en voordeur op 3e verdieping plaatsen. 2. Isoleren en dichttimmeren trappenhuis op de 3e verdieping 3. Meterkast en plafond op de 3e verdieping maken 4. Plafond op de 3,5e verdieping maken 5. Koven, muren en plafond op de 4e verdieping maken 6. Schuifdeur naar de slaapkamer 4e verdieping maken 7. Deurtje en lamp in opberghok en inloopkast plankjes maken U ontvangt van mij een gedetailleerde beschrijving. Offerte graag opstellen aan de hand van de verschillende onderdelen en tevens een uitsplitsing maken tussen materiaal en manuren.

Serre verbouwen tot leefkeuken

Huidige serre is niet voldoende geïsoleerd om als leef-keuken te dienen. Afbreken: - Dakconstructie afbreken (mogelijk onderdelen bij nieuwbouw te gebruiken) - 1 zijwand is steen-op-steen (geen spouw). Vandaar afbreken. - Wand (met kozijn) tussen serre en huidige keuken afbreken (dragende muur voor dakconstructie) - Tegelvloer uitbreken. - Schuifpui verwijderen. Nieuwbouw: - Draagconstructie (H-balk) plaatsen om dakconstructie te steunen. - Dakconstructie - Vloer isoleren en storten. - Zijwand (met spouw en isolatie) metselen. - Nieuwe glazen pui plaatsen. Schatting aantal m2 vloeroppervlak (huidig - toekomstig): 30 m2 - 38 m2.

isoleren zolder

de klus bestaat uit 3 onderdelen: 1 De zolderkamer wil ik geisoleerd hebben: een puntdak met oude houten balken, die deels mogen verdwijnen in de isoleerlaag. 2 het bestaande verhuisraam (hijsbalk) is nu dicht geschroefd. Tbv. ventilatie wil ik het raam open kunnen zetten 3 Het dak rust op de buitenmuren, die ongeveer 75 cm vanaf de grond doorlopen in de zolderkamer. Dus het schuine dak begint op 75 cm van de vloer. Er is daar bergruimte, die ik wil afsluiten met schuifdeuren.

Op ons huis staat op dit moment een ...

Op ons huis staat op dit moment een verouderde dakkapel. Deze willen wij graag vervangen door een nieuwe. Hierbij willen wij graag offerte voor een aantal onderdelen van het proces, namelijk het verwijderen van de oude dakkapel (inclusief afvoer van materiaal), het plaatsen van de nieuwe dakkapel, het afwerken (schilderen en isoleren binnenzijde) van de nieuwe dakkapel. De breedte van de dakkapel is ongeveer 4,5 - 5 meter. We zouden graag de verschillende mogelijkheden mbt. afwerking (hout? kunststof? typen dubbelglas? schilderwerk?) willen weten.

Het project bestaat uit meer ...

Het project bestaat uit meer onderdelen: - (schuin)dak opnieuw isoleren en gipsplaten aanbrengen (ongeveer 27 m2) - afwerken dakkapel (stucklaar maken) - ondervloer en limaatvloer leggen (ongeveer 45 m2), inclusief plinten vastkitten Zo snel als mogelijk. Met vriendelijke groet, Michiel