Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie voor een dak met gecombineerde dakconstructie:

Dakisolatie voor een dak met gecombineerde dakconstructie

Plafond van de badkamer ligt open, direct onder een plek waar het dak op een aantal plekken bijeen komt. Moeilijk te isoleren, vandaar graag deze methode. Daarnaast paar open verbindingen dichten voor geluid. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie voor een dak met gecombineerde dakconstructie uit heel Nederland:

Nieuwe dakbedekking plus eventueel dakkapel plaatsen

We willen graag de dakbedekking laten vervangen. Het gaat om een dak van 40 m2. Er ligt nu verouderde dakpannen op. Graag verwijderen van oude materialen (gebouwd in 1961) en plaatsen van isolerende dakplaten. De dakpannen graag vervangen voor aarden werk dakpannen. Afwerking aan de buiten kant zoals dakgoot en windveer. Ons huis is een hoekhuis van een blok van 3 dezelfde woningen. Met de buren zijn we overeen gekomen om de dakisolatie over al de 3 huizen te laten aanbrengen door een en het zelfde bedrijf. Kunt u een offerte maken wat de geschatte kosten zijn voor bovenstaande werkzaamheden voor 1 huis en voor 3 huizen. Daarnaast willen we graag ook een dakkapel plaatsen. Graag van kunststof met dubbelglas. De dakkapel wil ik graag 3 meter breed hebben. De dakkapel liefst met een recht dak. Zowel voor als de zijkant als achterkant is er ruimte voor een stijger opbouw.

Dakpannen vervangen & dakisolatie plaatsen met advies

Ik ben opzoek naar iemand die de dakpannen van mijn 2 onder 1 kapwoning kan vervangen en direct dakisolatie kan plaatsen. Het gaat om een puntdak van een huis uit 1905/ 1910. Het is de vraag of het beter is om het dak vanuit binnen of vanuit buiten te isoleren, hier zou ik graag advies over willen ontvangen, ook wat beter is qua rendement en prijs. Op de zolder is een soort vliering waar je wel kan staan. Het huis is 9 m diep en 5 m breed, het dak durf ik niet te zeggen. Naast het huis is een poort, daar kan indien een ladder of stijger geplaatst worden. Achterin de tuin of voren vanaf de stoep kan het ook. Als het voor de winter kan, zou dat super zijn.

Dak aan de buitenkant isoleren

Ik ben op zoek naar iemand voor dakisolatie aan de buitenkant van het dak. Het gaat om +- 50 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dakbedekking vervangen voor kunststofleien

De huidige dakbedekking (bitumen shingles) van ons huis uit 1937 is hard aan vervanging toe. Sinds dat we het huis gekocht hebben dubben we over wat het beste bij het huis past. Oorspronkelijk rietgedekt... De bitumen shingles moeten verwijderd, liefst aanbrengen van dakisolatie van buitenaf (afhankelijk van meerkosten), en daarna aanbrengen van lichtgewicht kunststofleien vanwege de dakconstructie. Het gaat om een samengesteld dak van 350 m2. Wij begrijpen dat het erg druk is, wel is het zo dat het geen jaar meer kan duren voordat de dakbedekking vervangen wordt, dus wij hopen dat er iemand is die toch binnenkort tijd heeft.

Dak chalet vernieuwen

Ik wil het dak laten vernieuwen van onze houten chalet van 7m x 2.88m. Het bestaande dak is zachtboard met bitumen op houten liggers en het zachtboard is verzakt en nat. Wij verwijderen het bestaande dak. Werk is aanbrengen, OSB platen 9mm, daarop dakisolatie met 60mm PIR platen en nieuwe dakbedekking van bitumen. Uitwerking kan in overleg ook anders. Moet lichtgewicht zijn. Locatie heeft geen stroomvoorziening. misschien met lange haspels wel wat te regelen.

Vervangen dak hoogbouw en laagbouw

Situatie: Tussenwoning met 2 verdiepingen met plat dak, aanbouw op begane grond. Dak 2e etage: circa 25 m2, nu bitumen. Wens 1: dak is 30 jaar oud. Inspectie en offerte voor dakvervanging met bitumen Wens 2: afschot op aanbouw begane grond is niet goed (dak 10 jaar oud). Afschot herstellen en evt. dakisolatie. Grootte circa 16 m2. Graag separate prijsindicatie voor dak 1, dak 2 met isolatie, dak 2 zonder isolatie.

Vogelschroot aanleggen en dak inspecteren

Vogelschroot aanleggen in dakgoot achter, ca. 6 meter. Er staat een boom in de weg, ik hoop dat die behouden kan blijven. Dakisolatie controleren en zo nodig repareren, vogels zijn daar al jaren met vernieling bezig. Tevens dakpannen controleren en zo nodig vervangen. Lekkage plek controleren om na te gaan wat daar aan de hand is.

Dakisolatie realiseren op hellend dak 82 m2

Wij willen het dak isoleren en de bestaande pannen hergebruiken.aantal m²s is 82.78. Wij denken dat er asbest onder de pannen zit, dit zal dus even bekeken moeten worden. Graag nodigen wij een vakman uit om hier een offerte voor uit te schrijven en ons te adviseren over het type isolatie en de totale werkzaamheden.

Divers onderhoud aan gevel, schoorsteen en dak rijksmonument

Graag laat ik diverse klussen aan onderhoud aan een rijksmonument uitvoeren. De tekening kan ik naar u opsturen. Het gaat om: Gevel onderhoud. (pand is 3.80 m breed. Begane grond, 1e verdieping met 2 grote ramen en een zolder van ongeveer 3 m hoog in de vorm van een driehoek door het dak met 1 raam): 1. Verwijderen metaal in metselwerk voorzijde 2. Verwijderen metaal in metselwerk achterzijde 3. Vervangen afdakje voorgevel begane grond (houten planken met dakdekking erop), incl lood flappen 4. Gevel behandelen lijnzaad olie 5. Herstel of deels vervangen en verven houtwerk voorzijde begane grond 6. Vervangen kozijn en raam Zolder voor en achter (78x119 cm raam) Note: Muur voorzijde (zeker zolder) is zeer vochtig aan de binnenkant (90%), dient opgelost te worden Overig 1. Onderhoud schoorsteen (is gestuct met soort cement, valt er vanaf) 2. Advies wat er nog meer kan/moet gebeuren Optioneel 1 . Vervangen dak sintels en lood slabben 2. Aanbrengen dakisolatie (buiten) zolder Voor een deel (kozijnen of dak) is een vergunning nodig.

Isoleren dak en plaatsen nieuwe dakpannen

Graag laten wij ons hellend dak isoleren. Dit huis is van 1972. Wij hebben dit gekocht van de woningstichting. De woningstichting heeft de huizen laten verduurzamen onder andere door dakisolatie van buitenaf. Hierdoor is een hoogte verschil ontstaan van 15 cm, wij willen dit gelijk hebben. Er moeten daarna nieuwe dakpannen op gelegd worden. het dak is 5.20 m breed bij 15 pannen lang. We zien uw offerte te gemoed. Het moet hetzelfde materiaal zijn als van de buren.