Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Bussum of directe omgeving.

680 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, volledige isoleren garage, bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2), ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Bussum:

Dakisolatie voor een dak met gecombineerde dakconstructie

Plafond van de badkamer ligt open, direct onder een plek waar het dak op een aantal plekken bijeen komt. Moeilijk te isoleren, vandaar graag deze methode. Daarnaast paar open verbindingen dichten voor geluid. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren

Geluidisolatie aanbrengen aan verlaagd plafond en plaatsen lichtspots met dimmer

In mijn appartement is veel geluid hoorbaar van de bewoner boven mij, dus ik zou graag mijn verlaagde plafond willen isoleren met het beste te gebruiken isolatiemateriaal, hierover wil ik graag wat advies. Het gaat om 70 m2. Als het mogelijk is, wil ik ook graag overal lichtspots met een dimmer installeren maar het belangrijkste is geluiddemping.

Diverse ramen, deur en kieren isoleren

Het gaat om een flatappartement op de eerste woonlaag, boven garageboxen. Niet eerder aan isolatie gedaan. Nu graag isolatie van voorgevelramen met driedubbel glas, idem voordeur en kieren rondom. Idem van achterramen plus twee balkondeuren en kieren rondom.

Plat dak van aanbouw thermisch isoleren

Het gaat om het thermisch isoleren van plafond van aanbouw keuken van ongeveer 32 m2 en zij aanbouw van ongeveer 21 m2. De aanbouwen hebben platte daken. Ik durf niet met zekerheid te zeggen wat voor soort dakbedekking erop ligt. Een dakbedekking is zwart en heeft een beetje een zandstructuur en de naders is glad en grijs. Ik ontvang graag advies of vanaf binnen of vanaf buiten isoleren handiger is. Ik vermoed vanaf binnen. Bij een aanbouw voel je koude lucht naar binnen komen en bij de ander is het waarschijnlijk ook niet geïsoleerd. Graag ontvang ik een offerte en advies.

Kamers van een medische praktijk geluidsdicht laten maken

Ik heb 5 behandelkamers in een medische praktijk, momenteel kun je vanuit de kamers elkaar horen praten. Dit is natuurlijk niet wenselijk. Er zitten al geluidswerende HPL deuren in (http://www.nb-deuren.nl/Assortiment/HPL-Deuren/Geluidswerende-HPL-deuren) maar dit werkt nog niet afdoende. Het gaat dus met name om luchtgeluid waar tegen geïsoleerd moet worden. Ik zoek graag persoonlijk contact met de juiste vakman om de situatie te bekijken.

Isoleren van de vliering

Het gaat om het isoleren van de vliering van een jaren 30-woning (50 m2). Op de vliering kijk je direct tegen tegen het dakbeschot. De vliering wordt gebruikt voor opslag. Aan de buitenkant is damp open folie aangebracht. Het huis is een royale tweekapper.

Begane grondvloer isoleren

Wij willen de begane grondvloer isoleren. Het is een houtenvloer met een kruipruimte eronder van ongeveer 35 cm hoog. Bij de voordeur is er 1 luik voor de gehele ruimte aanwezig. De afstand vanaf de straat naar de voordeur is ongeveer 6 meter. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden voor het isoleren.

Zolderdak isoleren aan de binnenkant

Het dak van de vliering is van hout met steunbalken en 5 schuine zijden. In totaal circa 30 m2. Ik ontvang graag een offerte prijs per meter. De isolatie wil ik graag laten aanbrengen door middel van isolatie schuim 6 cm dik. Het is bergvliering en hoeft derhalve niet netjes afgewerkt te worden, enkel maar goed geïsoleerd.

Vloer isoleren, verwarmen en dakisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Ongeveer 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij wonen er nog niet. Toegang van af 2 augustus '18. De huidige vloer is van hout. We hebben de intentie om vloerverwarming aan te leggen na de isolatie. (We willen eventueel ook dakisolatie uit laten voeren). Het is het dak van een standaard tussenwoning. Ik weet niet wat de afmetingen hiervan precies zijn.

Houten vloer isoleren

Ik wil een houten vloer van het middenhuis laten isoleren. De vloer is 4 bij 8 meter en er is genoeg ruimte in de droge kruipruimte.

Contactgeluiden van bovenburen verhelpen

Ik wil mijn plafond laten tegen geluiden van de bovenburen laten isoleren. De woning is ongeveer 80 vierkante meter. Alle plafonds moeten worden geïsoleerd. Ik kan de bovenburen horen en praten en lopen. Ik woon in een appartementencomplex. Het complex is van 1968. Ik weet niet helemaal zeker of de verdiepingsvloeren van beton zijn.

Woning isoleren

Ik wil mijn woning isoleren: in elk geval de spouwmuur, ook interesse in de vloer, dubbel glas in de keuken en ik wil graag de kosten weten voor dakisolatie. Het huis is uit 1926. In totaal zo'n 115 m2.

Isolatie aanbrengen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning die beter geïsoleerd moet worden. De woning is ongeveer 100 jaar oud en de vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 5 x 11 meter. De woning heeft een kruipruimte en apart nog een kelder van ongeveer 2 x 4 meter groot. Ik wil graag de mogelijkheden laten bekijken om de woning te laten isoleren.

Voordeur isoleren tegen geluid

Is het mogelijk om een voordeur in een appartement (1966) tegen geluid te isoleren uit het trappenhuis met bijvoorbeeld Isomat TS14 te grote van de deur met behoud van slot. Zijn er extra scharnieren nodig, afwerkplaat multiplex/triplex, valdorpel voor een strakkere afsluiting? De bestaande deur lekt veel geluid en onder de deur zit een holle ruimte. Ik hoor het graag of dit mogelijk is.

Kruipruimte isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een laag isolatiemateriaal (minimaal 20-35 cm chips/korrels) in een kurkdroge kruipruimte van ca. 35 cm hoog onder een houten vloer van ca. 22 m2. De vloer zelf is al met glaswol geïsoleerd en de kruipruimte is deels toegankelijk via een kruipluik op ooghoogte in de kelder onder de ruimte ernaast. Het gaat om een 2 onder 1 kap huis uit 1910.

Zolder isoleren vanaf de binnenkant

Wij willen graag de zolder isoleren, 25-30 m2. Onder de dakpannen is dampwerende folie aangebracht, dus kans op vochtproblemen bij isolatie? Het dak dient vanuit de binnenzijde te worden geïsoleerd.

Opbergvliering isoleren

Ik ontvang graag een offerte voor het isoleren met steenwoldeken 80 mm van een rechttoe/rechtaan vliering aan de binnenkant (28 m2 dakbeschot: 7 m x 2 m + 7 m x 2 m) afgewerkt met een dampremmend folie en gipsplaten waarbij er aan beiden kanten van het dak (voor en achter) om de 30 cm gordingen worden aangebracht over een lengte van 7 m en de naden worden afgedicht met een tengel. Doel is om goed te isoleren, geen vochtproblemen te krijgen en de investering z.s.m. terug te verdienen. Mocht een ander isolatie materiaal dit beter bewerkstelligen dan sta ik hiervoor open. Ruimteverlies aan de binnenkant is niet echt een probleem (binnen het redelijke)

Vliering isoleren

Ik wil het dak van mijn (niet-stahoge) vliering laten isoleren. Totaal 70 m2. Het dak bestaat uit planken waarop de pannen liggen.

Vloer isoleren

We willen onze vloer laten isoleren. Het gaat om een houten vloer waarbij in de winter de tocht door de kieren de woonkamer binnenkomt (planken van 2-3 cm dik; geen folie aan de onderkant). Het is een oud huis (bouwjaar 1910) in Bussum. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. De kruipruimte is via een luik gemakkelijk toegankelijk en is een kleine meter hoog. Het aantal leidingen onder de kruipruimte is gemiddeld. Graag zou ik een vrijblijvende offerte op willen vragen (all-in) met daarin gespecificeerd de Isolatiewaarde en het materiaalgebruik (thermokussens, pur, glaswol, steenwol, hardschuimplaten, etc). Het is ons niet geheel duidelijke wat de voor en nadelen van de verschillende methodes zijn, dus wellicht kunt u daar ook in adviseren. Bodemisolatie is volgens mij niet nodig (zeer d

Isoleren van de muren van de woning

Betreft het isoleren van de stenen muren. Muren moeten aan de binnenzijde geïsoleerd worden door middel van het plaatsen van voorzetwanden. Het gaat om ongeveer 360 m2. Graag een offerte.

verbouwing zolder; ik heb een jaren 20 ...

verbouwing zolder; ik heb een jaren 20 huis, waarbij in de jaren 60/70 2 kamers op de tweede verdieping zijn afgetimmerd en met zachtboard (deels) zijn afgewerkt. Dus geen isolatie en een beetje slordig. Naast die 2 kamers is er een open ruimte waar ook geen plafond is gemaakt. Ik wil de indeling van de zolder op een andere manier, er moet geisoleerd worden, er moet een vlizotrap komen naar de rommelzolder, ik wil nog 1 extra dakraam en ik wil een badkamer inrichten op zolder.

vloer isolatie. Overlast van de ...

vloer isolatie. Overlast van de bovenburen. De houten vloer moet geluidswerend gemaakt worden