Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor opbouw isoleren:

Opbouw isoleren

Ons huis heeft een ruimte van 5 x 7 meter bovenop de garage. Deze ruimte wordt gebruikt door mijn vrouw als hobby ruimte. Het probleem is dat er nogal wat vliegtuig lawaai in de ruimte doordringt. Dit geeft veel irritatie als je langdurig in de ruim te moet doorbrengen. Dus wij willen kijken of hier wat aan te doen is. Gaarne een reactie.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw isoleren uit heel Nederland:

Aanbouw met opbouw realiseren

Mijn huis wil ik graag vergroten, het liefst met een opbouw op het platte, aangebouwde stukje van 1.57 m bij 6 m en, dit wil ik uitbouwen met 2 m naar voren. Daarboven op wil ik een houtskeletopbouw van 6 bij 2 m uitbouw in totaal. De uitbouw en de opbouw graag van metselwerk en graag isoleren. Zo goedkoop mogelijk, maar wel degelijk. Vergunning is denk ik niet nodig, maar wellicht wel. Mijn makelaar zei dat er tot helemaal achteren uitgebouwd kan worden. Graag de prijzen voor de casco- en de complete oplevering apart benoemen. Momenteel staat mijn huis te koop, maar wellicht met een vergroting dat ik dan niet hoef te verhuizen. Graag uw advies. Als u foto's nodig heeft stuur ik ze graag toe als u zegt wat u nodig heeft. In de bijlage de brochure van de verkoop, het gaat om de achterkant. Graag een offerte voor de opbouw, zonder de uitbouw; een offerte van de opbouw met uitbouw en een offerte van alleen de uitbouw.

Renovatie en uitbouw jaren 50 woning

Wij willen evt een jaren 50 woning gaan bezichtigen waar erg veel achterstallig onderhoud is en wat uitgebouwd moet worden en gemoderniseerd / geïsoleerd. Onze wensen in het kort: - 4 slaapkamers + badkamer boven. ( de kap moet dus opgehoogd worden of aan andere zijde een opbouw op de nieuwe uitbouw. Woonoppervlakte moet ruimer worden dus de bestaande uitbouw (die niet op de plattegrond staat maar wel op foto) zal moeten blijven / vernieuwd worden. Achtergevel zoveel mogelijk schuifpui / glaswand. - Indeling beneden mag blijven (bijkeuken toilet douche) woonkamer keuken moeten ruimer en mag 1 grote ruimte worden. Overal vloerverwarming, goede isolatie door hele huis, huis buitenzijde wit pleisteren of schilderen en dak renoveren / isoleren en nieuwe pannen of zwarte coating. - Nieuw leidingwerk en HR ketel. Kortom een totaal verbouwing dus waarbij het moet voldoen aan de maatstaven van deze tijd en een moderne woning moet worden. Kunt u aangeven waar je minimaal aan moet denken qua budget en waar we nog op moeten letten. Is bv een budget van +/- 150.000 euro met deze wensen realistisch? Ik hoor graag van u.

Plafond isoleren

Het betreft een plafond van een uit-bouw. De opbouw is als volgt: eps dakbedekking-houten planken rustend op houten binten, gipsplaten. Ik vraag mij af of de ruimten tussen de binten volgespoten kan worden met Knauf supafil. Oppervlakte is 45 m2. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren

Uitbouw op plat dak aan de achterzijde

Wij willen een uitbouw op een plat dak realiseren met de maten 6 m x 3 m. Ik zit in de scheepsbouw en heb gekeken op de bouwtekeningen van het huis. De balken lijken mij sterk genoeg. Er is alleen geen officiële berekening gemaakt, dus dat zou nog moeten. De reden van de uitbouw is, omdat de keuken ijskoud is, dat is een bron van kou en tocht voor de woning. Het ligt aan het dak, maar om het dak open te halen te isoleren lijkt me dan in vergelijking van de voordelen van een opbouw, minder voordelig. We willen graag een houtskeletbouw. Over de afwerking krijgen we graag advies en ideeën. De oplevering is afhankelijk van de prijs. Graag wil ik weten wat het verschil is tussen een casco oplevering en compleet. Casco willen we met ramen, kozijnen en buitenafwerking. Isolatie en de trap kan ik zelf. Stucwerk apart vermelden, en elektra ook. Elektra kan een lastige situatie worden. Vergunningen moet nog, dit regelen we zelf. Bouwtekeningen moeten ook nog.

Plafond isoleren

Wil een bestaand gipsplafond laten isoleren. In opbouw raggelwerk en gipspleisterwerk kunnen de gaten voor in te blazen gemaakt worden. Na het inblazen wordt er een nieuw gipsplafond voorgezet. Gaat om 60 m2.

Dakopbouw bekleden met steen strips

Wij laten een opbouw plaatsen en zouden graag de gevel met steen strips willen afwerken. De gevel is kaal. Het gaat om ongeveer 10 m2. Isoleren is niet nodig. Graag ontvangen we een prijsopgave.

Dubbel glas in keukendeur zetten

De keukendeur heeft enkele glas. Dit vervangen door dubbelglas. Ook het bovenlicht (steekraam) wil ik laten isoleren. Verder glaswanden voor de douche. Plastic opbouw te verwijderen. Algemeen advies voor de andere ramen.

Woning verbouwen en etage bouwen

Wij willen graag een offerte laten maken om onze woning op te laten knappen. Nieuwe keuken, overal kunststof kozijnen, badkamer opnieuw indelen, kruipruimte goed isoleren (veel vocht in huis), woonkamer een stukje uitbreiden en een verdieping erop die afgewerkte is met zeker 2 kamers en dan een cv ketel ook naar boven verplaatsen. Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw, maar wel voor de opbouw. Er moet 1,5 meter uitgebouwd worden, en de afmetingen van de opbouw zijn nog niet bekend. De opbouw moet compleet opgeleverd met elektra, stucwerk en een bakstenen buitenkant. Het worden 2 slaapkamers. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Uitgraven en storten van een fundering op staal

Binnen 3 weken meer informatie beschikbaar, maar nu alvast graag een opgave voor een fundering "op staal" , inclusief het benodigde grondwerk. Het idee is om de fundering te isoleren, o.a. door binnen de fundering tempex platen te plaatsen en daar een gewapend betonplaat op te storten. De woning betreft 130 tot 135 m2 houtskelet. Met een opbouw van 40 tot 45 m2. Enig toegevoegd extra gewicht zal een dak met zonnepanelen inclusief ballast vormen. Wij horen of lezen het graag om ons budget te kunnen opstellen.

Opbouw plat dak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het maken van een dakopbouw over de breedte van het pand. Dat is 6,8 bij 6,5 meter. De totale dakoppervlak is 75 m2, en het is een plat dak. Ik wil het dak ook meteen isoleren en de dakbedekking vervangen door nieuwe (er ligt nu dakleer op, dit wil ik vernieuwen). Ik wil het casco opgeleverd krijgen. In de bijlage heb ik een foto van de buren die een opbouw hebben op eenzelfde soort gebouw. Ik heb ook kopieën van de bouwtekeningen uit het gemeentearchief als jullie die willen zien. Er is een vergunning voor nodig, en die ga ik nog aanvragen. Het maakt mij niet uit van welk materiaal het gemaakt word. Als er aanvullende informatie nodig is hoor ik het graag.