Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Badhoevedorp of directe omgeving.

353 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds en kopgevels van bergingen thermisch isoleren, alle plafonds van 2 appartementen isoleren met cellulose vlokken, advies en realiseren van akoestische woningisolatie, isoleren van hellend dak, kruipruimte en spouwmuur isoleren, dak isoleren, feestzaal isoleren tegen geluid, advies en realiseren van geluid en warmte isolatie dak en gevels, divers isolatiewerk, het schuine pannendak van een pand isoleren vanuit binnen, woonboerderij isoleren, systeemplafond tegen geluid isoleren, monumentale gevel geluidswerend isoleren, isolatie plafond, cellulose vlokken aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Badhoevedorp:

Vloer en buitenmuren van garage isoleren

Ik wil de buitenmuren en de vloer van mijn garage uit 1950 laten isoleren. De muren zijn 6x2.5 x 3x2.5 meter. De vloer is 6x3 meter. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en de materialen.

Gaten dichten en kruipruimte opschonen

Daar wij de kruipruimte willen isoleren dient het materiaal wat hier ligt te worden opgeruimd. Daarnaast moeten de gaten en de kieren rondom dicht gemaakt worden zodat ongedierte niet van buiten of via de buren onder de vloer kan komen. De oppervlakte is 50 m2 groot.

Vloer isoleren

Wij willen de houten vloer laten isoleren, de kruipruimte is 40 cm diep onder de balken, de oppervlakte is 50 m2. Redelijk bereikbaar.

Isolatie van schelpen aanbrengen

Het betreft een nieuwbouw woning waarbij wij last hebben van verhoogd grondwater in de kruipruimte. Wij willen het water verminderen en vocht tegengaan door het aanbrengen van bijvoorbeeld schelpen. De kruipruimte is ongeveer 100 vierkante meter groot, waarschijnlijk een open ruimte. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipruimte met PUR isoleren

Pur isolatie aanbrengen in een kruipruimte van ongeveer 80 m2 met een hoogte van ongeveer 50 cm.

Vloer tegen geluidsoverlast isoleren

Ik wil graag mijn vloer laten isoleren tegen geluidsoverlast. Het betreft een houten vloer van ongeveer 80 m².

Dakisolatie aan de buitenkant aanbrengen

Dakisolatie aan de buitenkant aanbrengen Check google streetview voor impresie.

Dak isoleren en netjes afwerken

Graag willen wij ons schuine dak laten isoleren en gelijk laten afwerken. Het gaat om circa 90 m2 dakoppervlak.

Schelpenisolatie in de kruipruimte

Wij hebben een hoge kruipruimte met schelpen en kelder onder ons huis. In de kruipruimte staat het water soms boven de schelpen. De kelder, dat is de helft van het huis, is schimmelig en het stinkt af en toe binnen. De buren hebben hun kruipruimte vol gestort met zand. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Wij willen graag van de stank en schimmel af. Wat kunt u ons adviseren?