Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnengevel en buitengevel isoleren:

Binnengevel en buitengevel isoleren

Begane grond etage. Binnengevel isolatie met 50mm Kingspan: voorgevel in woonkamer (5m2) + rechter korte zijgevel bij entree (portiek) (3m2). Totaal te isoleren oppervlakte binnengevel 8m2. Buitengevel isolatie betreft achtergevel. Totaal te isoleren oppervlakte buitengevel 18m2 met 100mm isolatie of 50mm Kingspan.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnengevel en buitengevel isoleren uit heel Nederland:

Gevel renovatie

Het betreft ca. 15 m2 buitengevel en 5m2 binnengevel in aangebouwde berging. Beide delen thans als spouwmuur uitgevoerd. Werkzaamheden beslaan: 1. Slopen en afvoeren 15 m2 gemetselde buitengevel (baksteen) 2. Bewaren t.b.v. hergebruik van ca 7,5 m1 keramische raamdorpelstenen, 3. Slopen en afvoeren van ca 5 m2 gemetselde binnengevel (kalkzandsteen) 4. Verwijderen en afvoeren vrijkomende isolatiemateriaal (20 mm dik tempex) 5. Isoleren van beide geveldelen met E-board systeem fabrikaat Vandersanden (Belgie) afgewerkt met gevoegde gebakken steenstrips (buiten) of kalkzandsteen strip (binnen aangebouwde berging). Beschikbare dikte voor gehele systeem bedraagt 160 mm 6. Keramische raamdorpelstenen hergebruiken onder houten gevelbekleding op 1e etage en onder raamkozijn op begane grond Prijsopgave voorzien van open begroting met specificatie van materialen, manuren, uurloon en opslagen per onderdeel, uitvoering in overleg. Tekening van de te renoveren gevel beschikbaar op aanvraag.

Nieuw gevelwerk aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Ongeveer 35 a 40 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oud laag huis (boerderij). Het gaat om of de buitengevel óf de binnengevel.

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.

Gevel met keimstenen metselen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het metselen van de buitengevels en eventueel de binnengevel. De buitengevel is 240 m2 en moet met keimstenen gemetseld worden. Voor de binnenmuren gaat het om ongeveer 100 m2 die gelijmd moeten worden met snel bouwsteen.

Metselwerk bij een nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een aannemersbedrijf dat voor ons de muren wilt metselen van ons nieuw te bouwen huis. De woning heeft een totale geveloppervlakte van 300 m2, dit is exclusief de ramen en deuren, dus het betreft een spouwmuur van 300 m2. De buitengevel dient gemetseld te worden met standaard gevelsteen, kleur wit met iets van een nerf, deze laten we ook nog wit keimen. Binnengevel mag met 14 cm brede bouwblokken. Graag zou ik van u een all in tarief ontvangen , indien mogelijk met de materiaal-tarieven apart gespecificeerd, voegen buitengevel graag optioneel aanbieden. Mocht u ook de fundering en betonvloer kunnen verzorgen, dan mag u ook hiervoor een offerte uitbrengen, ik zal u dan de specs mailen. Bouwperiode voorjaar/zomer 2017

Gat voor de afzuigkap boren

Ik wil graag een gat voor een afzuigkap laten boren en het oude gat dicht laten maken in een buitenmuur. Betreft een woning uit 1995 met een betonnen binnengevel en een stenen buitengevel. Het is op de begane grond en het gat zal ongeveer een diameter van 12 cm hebben, standaard maat. Graag hiervan een offerte.

Uitbouw aan de nieuwbouwwoning bouwen

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij graag een uitbouw van 1,20 meter realiseren aan de achterzijde van het huis. Wij zijn te laat met het doorgeven van het meerwerk, daarom zouden wij de uitbouw direct na oplevering willen laten uitvoeren. Het betreft een tussenwoning waarbij de buren beiden 1,80 meter hebben uitgebouwd bij oplevering. Er staan dus aan beide zijden al wanden. - Het betreft een fundering op staal middels een betonpoer - Er wordt nog bekeken of de fundering al meegenomen kan worden vóór oplevering, zodat deze reeds aanwezig is. - De opgeleverde vloer is opgebouwd uit een prefab betonplaat met een cement dekvloer. Bestaande achterwand (zoals opgeleverd) - In de achterwand zitten 2 openslaande deuren en een groot raam met vensterbank. Beide kunnen worden hergebruikt - De bestaande radiator kan worden verwijdert. Deze hoeft niet verplaatst te worden - Aan de binnengevel zitten 2 schakelaars voor de buitenverlichting en de grondkabel. Deze dienen mee verplaatst te worden - Aan de buitengevel zit een lichtpunt, een buitenkraan en een dubbele wcd. Deze moeten mee verplaatst worden - Er is een grondkabel aanwezig. Deze dient behouden/verplaatst te worden. Plattegronden en tekeningen - Plattegrond begane grond. - Plattegrond 1e verdieping - Aanzicht achtergevel (buitenzijde). Datum uitvoering - Oplevering is medio november/december. Uitvoering uitbouw direct na oplevering. Startdatum nader af te stemmen.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Wij willen graag een houtkachel laten installeren. Onze woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen rookkanaal aanwezig, deze willen we door u laten aanleggen. De pijp moet via de slaapverdieping naar het platte dak. Er moeten dus 2 gaten geboord worden. De verdiepingsvloer en het dak zijn van beton, het dak is bedenkt met bitumen. Ook zou het rookkanaal via de gevel naar buiten kunnen lopen. Het betreft dan een spouwmuur met betonnen binnengevel en gemetselde buitengevel. De woonkamer is 260 cm hoog en de slaapverdieping 240 cm hoog.

Van een hoekhuis met buiten afm. diep ...

Van een hoekhuis met buiten afm. diep 7,8 m breed 6,5 m wordt de bestaande dakopbouw voor de helft verwijderd. Dan wordt op de voorgevel en de zijgevel (en tussengevel) een ca. 2 m hoge muur gemetseld. Aan de voorzijde van de opbouw komen 2 kunststof kozijnen van 1,5 bij 2 m met draaikiep raam. Vervolgens dient het nieuwe dak aangebracht te worden inclusief pannen. De oppervlakte van de op te metselen zijgevel is ca. 7 m2 per zijgevel, de voorgevel is ca. 7 m2 metselwerk. De binnenmuur van de buitengevel is van beton en 10 cm dik. De binnengevel met de buren is 20 cm dik, doch 10 cm is van ons huis. Hierop dient de zijgevel met spouwmuur te worden gemetseld. Het dak heeft een heliing van ca. 35 graden. Tijdens de werkzaamheden dient de aannemer voor afdekking van het open dak te zorgen.

Betreft opknappen buitengevel begane ...

Betreft opknappen buitengevel begane grond (kozijnen/deur), houten buiten/binnengevel 1e verdieping verdeeld over 2 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft 2 ramen. Totale gevellengte 4.90m. Hoogte 1e verdieping ongeveer 1.25m houtwerk. Schuurdeur/raam/poortdeur. E.e.a. in overleg na vrijblijvende bezichtiging.