Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor buitenmuren isoleren:

Buitenmuren isoleren

Het gaat hier om het isoleren van de buitenmuren van een appartement. Het grootste gedeelte van de wand zijn ramen. Het gaat om de voorzijde en de achterzijde van het appartement (ongeveer 13 m2).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuren isoleren uit heel Nederland:

Isoleren buitenmuren met goede afwerking

De spouwmuren zijn al geïsoleerd. Wij zouden graag een richtprijs krijgen van een goede isolatie tegen de muren en daarna (waarschijnlijk) cement bepleistering. Maar dat laatste is nog niet zeker. Het gaat om ongeveer 220/250 m2. Belangrijk voor ons is dat de muren mooi blijven en dus niet lelijk en vies worden door weersinvloeden en bomen die in de buurt staan. Wij wonen in een vrijstaand huis van 1965 en ons huis is nu aan de buitenzijde wit. Goed advies is altijd welkom. We hebben ook nog een plat dak te isoleren. Als het financieel haalbaar is willen we 2 isolatie maatregelen nemen om in aanmerking te komen voor 20% subsidie.

Gevel isoleren en afwerken met stucwerk

Isolatie van gedeelte van de buitenmuren van onze woning, ongeveer 75 m2, en afwerken met crepi/ wit stucwerk. Gedeelte van de woning is uitgebouwd en wel geïsoleerd, maar oorspronkelijke gevels zijn niet geïsoleerd. We hebben steensmuren. De twee kop gevels zijn wit geverfd. Het gaat om 2 verdiepingen. Ik denk wel dat een vergunning nodig is.

Bungalow aan de buitenkant isoleren

Het gaat om een bungalow uit de jaren 60. Ik wil de buitenmuren (spouwmuur) laten isoleren. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Het herstellen en isoleren van de gevel

Ik heb 2 buitenmuren, waarvan 1 zeker vocht doorlaat. wil graag weten wat de mogelijkheden zijn Er zaten kunststof platen op, dit is er afgehaald tot de nok. Door de storm merkte wij dat dit totaal niet meer gesoleerd is. Ik denk dat het om ongeveer 75m2 zou gaan. Dat zal opgelost moeten worden, graag nodig ik een vakman uit om dit te komen bekijken. Het dak zit ook tegen vervanging aan inclusief.

Het isoleren van 200m2 aan buitenmuren en afstucen

Graag buitenmuren isoleren en afstucen. Ongeveer 200m2. Huis uit 1975. Minimaal 3.5 RD realiseren, in verband met een subsidieaanvraag.

Gevel renovatie bungalow

Wij willen de buitenmuren, nu gele steen, laten isoleren en stucen voor een moderne look van deze bungalow uit de jaren 80 en ook voor de duurzaamheid en energie besparing.

Gevel renoveren

Ik wil mijn buitenmuren isoleren. De buiten muren zijn wit geverfd en dat vinden wij jammer vandaar dat we er steenstrips op willen hebben. Het gaat om 125 m2 gevel. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren van buitenmuren met beschermingslaag

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht met gestucde buitenmuren. De muren zien er nog heel netjes uit, echter merken we dat we warmteverlies hebben. Graag willen wij weten wat de kosten zouden zijn om de buitenmuren te isoleren met een nieuwe afwerkingslaag. Het aantal m2 heb ik geschat op 90, echter weet ik niet of dit helemaal correct is.

Muren isoleren

De slaapkamer (enkelsteens) moet geïsoleerd worden. Bestaande isolatie moet geplaatst/vervangen worden, met voorzet gipsplaat. Zowel thermisch als tegen geluid. Daarna herstel plafond/vloer indien noodzakelijk. Buitenmuren aan de binnenkant isoleren, gaat ongeveer om 20 m2.

Woonboerderij van buitenaf isoleren

Woonboerderij 1935 voorzien van 130 m2 schoon metselwerk in kettingverband. In 2018 voorzien van een nieuw dak met RC=6 In 2018 zijn de spouwen van de buitenmuren gevulde met Aminotherm Rc=2. Ik wens de buitenkant van de boerderij van buitenaf te isoleren met o.a. steenstrips.

Partners

Partners van Casius