Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie/ventilatie (suskast) maken:

Geluidsisolatie/ventilatie (suskast) maken

Ik heb in mijn woning de stokoude grote lelijke suskasten verwijderd. Er zijn gaten geboord in de kozijnen. Ik wil weten of het überhaupt nodig is om suskasten te hebben. De woning is geen potdichte nieuwbouw en ik heb regelmatig ramen open. Graag een zo eerlijk mogelijk antwoord. Anderszins wil ik weten wat mogelijkheden zijn voor ondiepe suskasten en of deze op de kozijnen te plaatsen zijn of dat ze ingebouwd moeten worden (en dus de bestaande gaten uitgezaagd tot een sleuf).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie/ventilatie (suskast) maken uit heel Nederland:

Suskasten plaatsen

Ik woon in Amsterdam en wil graag twee suskasten plaatsen waar nu mijn normale ventilatieroosters zitten. Ik heb twee oude ventilatieroosters van 25 bij 20 cm. Het voornaamste doel naast ventilatie is geluidsisolatie en het filteren van fijn stof. Graag zou ik een indicatie van de kosten hiervoor ontvangen.

In dit object,Pretorialaan 18, moet een ...

In dit object,Pretorialaan 18, moet een woonzorgvoorzorgvoorziening voor senioren gerealiseerd worden: Voldoende ruimte en privacy creeren in slaap-zitkamers Aanbrengen verwarmingsfacileiten gemeenschappelijke ruimtes Alle ICT voorzieningen ( alarmering ,brand, inbraak, klimaatregeling, licht aan/uit ect ) Aangepaste sanitair plaatsen gehele object (3x ) Aanbrengen van veilige vluchtroutes Entree rolstoeltoegankelijk maken Goede geluidsisolatie gehele object Aangepaste deuren(open en dicht) (12x) Aangepaste verlichting gehele object (inclusief nachtorientatie ) Brandinstallatie en brandwerendheid gehele object Lift ( rolstoelgroote) Aangepaste installaties ( water/gas / ventilatie , temperatuurbeheersing ect) Overige spec ( (veiligheid, matriaalgebruik ,inrichting,kleur enz

Diverse verbouwingsklussen voorafgaande ...

Diverse verbouwingsklussen voorafgaande aan verhuizing. E.e.a. op basis van bij aankoop ingewonnen bouwkundig advies (rapport beschikbaar). O.a. ventilatie badkamer, herstel ventilatie onder houten BG-vloer, maken luik in houten BG-vloer vervanging dakgoten, (ver)plaatsen wandjes overloop 1e verdieping, dicht maken trap naar zolder, maken overkapping aan de schuur (t.b.v. droog stallen fietsen) en eventueel nog creëren vaste kast slaapkamer, laminaat leggen op 1e verdieping en zolder en geluidsisolatie wanden 1e verdieping (aan 1 kant buren). E.e.a. in te vullen in nader overleg. Wij krijgen 20 februari 2009 de sleutel en hebben ca 3 wkn de tijd voor verbouwing. Locatie: Hoofddorp.

Wij willen voor drie oude schuiframen op ...

Wij willen voor drie oude schuiframen op de 2e verdieping, aan de binnenkant extra draairamen met dubbelglas (inclusief kozijnen) plaatsen ten behoeve van geluidsisolatie (met behoud van enige ventilatie). Twee ramen zijn, uit mijn hoofd, ongeveer 125 x125 groot, een derde is ongeveer 180 x 125.

Verplaatsen van de keuken van plaats in ...

Verplaatsen van de keuken van plaats in de hal oud gedeelte huis naar aanbouw, waar nu een ruimte zit voor oa WC. WC gaat naar huidge plaats keuken (hal oud gedeelte huis). Werkzaamheden: Sloop en afvoer van de ruimte WC en vaatwasser en van de huidige keuken. Herstel van muur (evt. stucen), vloer (betegelen in aanbouw) en plafond in aanbouw en in huidige keuken. Wegwerken van overbodige leidingen en afvoer (bijv. WC-afvoer in aanbouw). Geluidsisolatie muur nieuwe keuken (ca 11m2). Verleggen van leidingwerk: afvoerpijp, gasleiding, Voldoende elektravoorziening, Verleggen van wateraansluiting in aanbouw. Aanleggen van afvoer. Wateraanvoer voor het toilet op nieuwe plaats. Doorvoer afzuigkap door dak en ventilatie toilet. Opbouw toiletruimte. Maken van een deur(post) met bovenlicht.

Betreft appartement in 1976 opgeleverd. ...

Betreft appartement in 1976 opgeleverd. Er is een mechanische centale afzuig die niet perfekt werkt. De ventilatie openingen naar buiten zijn zonder geluidsisolatie en om die reden afgedicht.