Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het isoleren / opnieuw elektra/waterleidingen vervangen van een sierplafond:

Het isoleren / opnieuw elektra/waterleidingen vervangen van een sierplafond

Het gedecoreerde plafond ( met riet) is door lekkage aangetast en moet worden vervangen. Dat biedt de mogelijkheid elektra en waterleidingen te controleren / vervangen en het in overleg met de restaurateur te isoleren tegen geluid, warmte en brand. 6,05 x 6,02 en een hoekje 46.60 meter
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren / opnieuw elektra/waterleidingen vervangen van een sierplafond uit heel Nederland:

Zolder verbouwen

We willen graag een tweede badkamer 'en suite' op zolder realiseren met wastafel, douche en bij voorkeur ook een toilet. We willen een dakkapel laten plaatsen om de ruimte voor de badkamer te creëren. En waardoor tevens een rechte (kasten)wand gerealiseerd kan worden in de slaapkamer. Zodat een kleedruimte ontstaat tussen de slaapkamer en nieuwe badkamer (walk-through closet). De dakkapel zal dus zowel in de badkamer als in de aangrenzende slaapkamer komen. De badkamer komt gedeeltelijk in wat nu een was/technische ruimte is, er moeten dus wanden verplaatst worden waarin leidingwerk en elektra verwerkt moeten worden. Bovendien willen we graag geadviseerd worden in het isoleren (van binnen) van het dak (twee schuine kanten) over de gehele zolderverdieping en het eventueel realiseren van een plafond, waardoor extra bergruimte in de nok ontstaat. Hoewel het een nieuwbouw woning betreft (bouwjaar 2002) is de temperatuur op zolder toch flink seizoensafhankelijk. De zolder is een vaste tweede verdieping met vaste trap waar zich op dit moment een (ouder)slaapkamer en een was/technische ruimte bevindt. Het huis heeft een zogenaamd klapdak. Afmetingen: Huidige slaapkamer - breedte van knieschot tot knieschot: 4,5 meter - lengte 5,5 m Huidige was/technische ruimte heeft een L vorm: - breedte van knieschot tot knieschot: 4,5 m - lengte: 2,65 m tot 3,2 m Tussen de slaapkamer en wasruimte is de kleine overloop van 1 x 1 meter. In de nieuwe situatie zou de afmeting van de badkamer ongeveer zijn: - 1,7 m x 2 m Een schets/voorbeelden van onze wensen en foto's van de huidige situatie zijn op aanvraag beschikbaar. In welke stijl heb je interesse? Modern Wat moet er gebeuren? Isoleren, dakkapel plaatsen, plafond plaatsen, badkamer of keuken installeren, gyprocwerken, elektriciteitswerken

Woonserre maken achterzijde huis

We willen graag een goed geïsoleerde woonserre met een grote van 4 x 5 m en een muurtje langs de kant van de buren. Wij willen de tuin laten doen, het lijkt erop dat wij iemand hiervoor hebben gevonden, het is belangrijk dat met dat bedrijf wordt overlegt wanneer het handig is om de fundering voor de serre te maken. Onze buren hebben ook een serre, zij hebben geheid, maar wij weten niet of dit nodig is. Wij wonen wel aan een watertje, deze is ongeveer 8/9 m van ons huis af, dus wellicht zijn heipalen wel noodzakelijk. Graag zouden wij de serre van pvc willen, graag direct isoleren. De buitengevel kan blijven staan, wij hebben grote schuifdeur. Geen vloerverwarming in de serre noodzakelijk. Wij hebben gehoord dat er voor een bepaalde grootte geen vergunning nodig is, maar wij weten niet zeker of wij er een nodig hebben. Als wij deze nodig hebben, laten wij dit graag door u regelen. Elektra punten willen wij graag door u laten maken in de serre, de vloer wordt gelijk aan de bestrating, dit kunnen wij waarschijnlijk door de hovenier laten doen. Aan het eind van het jaar zouden wij willen beginnen.

Renoveren huis

Ik wil graag mijn hele woning laten renoveren van de woning. Het betreft een hoekwoning met 2 verdiepingen. Deze is goed bereikbaar. - woning totaal isoleren het is een hoekwoning. gevel heeft al spouisolatie. Dak van binnenuit isoleren. Vloer hoeft niet. - op zand gebouwd dus kruipruimte volstorten met cement - aanbouw achterzijde woning (5.4X4m) - nieuwe indeling ruimtes boven waaronder creëren van een badkamer - nieuw leidingwerk, elektra en riolering - gehele woning voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas - dakkapel achterzijde boven met deur naar het balkon - nieuwe voordeur Twee nieuwe trappen, er ook graag in. Voor beter beeld van de bestaande woning https://www.funda.nl/koop/v

Vloer isoleren

Voor ons nieuwbouwhuis zoeken wij een isolatie als uitvullaag op 2 vloeren (1x beton 60 m2, 1x hout 60 m2), om de elektra leidingen weg te werken, zodat hier de zandcement dekvloer met vloerverwarming op kan worden aangebracht. De betonvloer is nu niet geheel vlak. Graag horen wij wat hiervoor de mogelijkheden en kosten voor zijn.

Een verlaagd plafond vervangen en isoleren

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn plafond. Gaat om vervangen van plafond (momenteel voornamelijk schrootjes), zowel geluid als warmte isolatie, circa 35 m2, voorzien van isolatie (op 2 plaatsen een koof) met diverse verlichtingspunten en eventueel opnieuw doorvoeren van elektra (ea boven plafond gelegen kabels).

Verschillende kleine herstelklusjes elektra

Na SCOPE 8 inspectie zijn er wat gebreken opgemerkt die dienen te worden hersteld volgens de Nen-normen. Via mail kunnen de gebreken in een bestand worden opgevraagd. Het rapport is beschikbaar en bevat o.a. waarschuwingspictogrammen plaatsen, kabel isoleren, contactdoos brandvrij monteren, leidingen met beschermingsleidingen verbinden. Ik heb ook een schets waar wat gedaan zou moeten worden, dit deel ik graag met de gene die deze klus op pakt.

Elektrische verwarming installeren

We willen graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om de slaapkamer (20,6 m2), hobbykamer (6,55 m2) en studeerkamer (9,46 m2) elektrisch te verwarmen. Op dit moment hebben we een circulair verwarmingssysteem op gas. De kamers zijn voorzien van dubbel glas en we willen de spouwmuur nog laten isoleren in het komende jaar net als het aanleggen van zonnepanelen. We maken alleen bij temperaturen onder de 15 graden gebruik van onze verwarming op de slaapkamer. De hobby- en studeerkamer worden niet veel gebruikt. Er is op dit moment geen sprake van aarding bij de stopcontacten. We vroegen ons onder andere af of elektrische radiatoren of accumulatoren het meest geschikt zijn voor onze situatie. Natuurlijk zou het gebruik van beide ook mogelijk kunnen zijn, maar die vraag leggen we bij jullie. We zouden zelf de radiatoren/accumulatoren kunnen bevestigen aan de muur, maar moeten wel weten wat de eisen zijn aan de bestaande elektra en of er nog leidingen getrokken moeten worden voor een thermostaat. Het liefst zouden we het systeem via de wifi willen aansturen, want dat scheelt weer wat leidingwerk.

Mantelzorgwoning op erf dochter bouwen

Wij willen een mantelzorgwoning laten bouwen. Deze moet goed geïsoleerde worden en zal 92 m2 worden, zie tekening. De muren willen we wit, een zadeldak met rode pannen, behalve de uitgebouwde keuken de moet een plat dak in verband met de erfafscheiding. Vergunning is niet nodig, we mogen tot 100 m2 bouwen. Het is goed bereikbaar, we hebben een eigen oprit. We hebben zandgrond, heien zal niet nodig zijn. Voor de gevelbekleding willen we de goedkoopste mogelijkheid, maar het moet wel goed isoleren. Graag een complete oplevering met leidingwerk en elektra. Stucen graag apart op de offerte. Keuken en badkamer plaatsen we zelf dan. We willen radiatoren, gas aansluiting hebben we in het huis dus dat kan doorgetrokken worden. Het liefst zouden we dit jaar in oktober willen verhuizen.

Kelder onder bestaande woning bouwen

Wij hebben een beneden appartement in Den Haag en willen een bestaande kelder (vol puin) laten verbouwen tot leefkelder. Onze wensen zijn: -Puin ruimen -Kelder verdiepen tot stahoogte 2600 cm -Verstevigen constructie -Verdiepen patio aan achterzijde -Grootte 70m2 -Raam aan straatzijde plus aan achterzijde -Isoleren -Verwarming -Ventilatie indien nodig -Elektra (optioneel) -Trapgat -Plaatsen trap (optioneel)

Zolder verbouwen tot twee slaapkamers

Wij willen de zolder verbouwen tot 2 slaapkamers. De ruimte is nu 5,10 x 8,60 meter. We hebben nu wasmachine en droger staat en wat kasten. We hebben nu ook een parketvloer en als het mogelijk is, willen we deze hergebruiken. Elektra zou aangelegd moeten worden en tussenmuren geplaatst. Twee deuren zouden er moeten komen. Misschien ook een plafond. Stucen, schilderen en de vloer leggen graag apart op de offerte vermelden. Isoleren is niet nodig. Wij zouden rond mei kunnen beginnen, maar later mag ook.

Partners

Partners van Casius